Maske için aldım sizce nasıl bir ürün? Garnierin klasik olan 3ü1 arada ürünü benim yüzümde sorun oluşturdu bende bunu aldım haftada 1 maske olarak kullanmayı düşünüyorum
Nivea 3'ü 1 arada arındırıcı kil maskesi kullanan var mı?
Bu gibi hazır kil maskeleri sivilce yapabiliyor veya cildi kurutabiliyor. Hazır kil maskelerinden ziyade aktardan toz kil alarak evde kendinizin hazırlamanızı öneririm.
Beyaz kil, düzenli kullanım ile cildinizin temiz kalmasına yardımcı olur. Mevsim değişikliği ya da başka sebeplerden dolayı cildinizde meydana gelen sertleşmeleri ortadan kaldırır. Siyah noktalarla savaşmanız için yardımcı olurken, gözeneklerini de sıkılaştırır. Düzenli kullanım ile tıkanmış gözeneklerinizin açılıp cildinizin sağlıklı bir şekilde nefes alıp vermesini sağlar. Cildinizdeki pürüzleri ortadan kaldırır. Cildinize doğal bir parlaklık kazandırır. Düzenli kullanımı cildinizin PH dengesini düzenlemesine yardımcı olarak sivilceleri ortadan kaldırır. Cildinize canlı bir görünüm kazandırır. Antioksidan özelliği sayesinde gün içerisinde gözeneklerinizde biriken toksinlerin temizler. Cildinizdeki kan dolaşımını canlandırır. Cildinizin rahatlamasını ve esneklik kazanmasını sağlar. İçerisinde bulunan mineral sayesinde cildinizi besler ve yaşlanma karşıtı doğal bir koruma sağlar. Özellikle kuru ciltler üzerinde çok etkili olmasına rağmen, tüm cilt tipleri için uygundur.
Evde hazırlayabileceğiniz bir maske tarifide vereceğim;
1 çay kaşığı beyaz kil Taze sıkılmış 1 çay kaşığı limon suyu 1-2 adet aspirin
Aspirinleri toz haline getirin. Bir kabın içerisinde aspirinleri, beyaz kili ve limon suyunu, karışım macun kıvamına gelene kadar iyice karıştırın. Karışımınız pürüzsüz hale gelene kadar karıştırın ve yüzünüze uygulayın. Kuruduktan sonra ılık su ile durulayın. :)
4
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Garnier , Yves Rocher öneririm kesinlikle bunlar fazlasıyla kimyasal içeriyor
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Cildin, maskenin içinde bulunan bazı maddelere karşı hassas olduğu için alerji yapmış olabilir. Ancak bu sorun geçmeden, yeni ürün kullanmamalısın. Birkaç hafta bekleyip, Nivea ürününü kullanmaya başlayabilirsin. Bu ürünü de zaten öneriyorum. Aynı veya benzer sorunu tekrardan yaşarsan, cildiye doktoruna gitmeni de öneririm.
Fabrikasyon ürünleri olduğu için ciltte kuruma ve yan etki olarak sivilce yapma riski içeriyor gadası bunlar yerine kendi cilt tipine göre evinde maskeni kendin yapabilirsin
En İyi Cevaplar