Uzun zamandır kendime mavi lens arıyorum hem yapayligi minimum olan en son bunu buldum ve bence gayet güzel duruyor sizce nasıl?

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Mavi lensler bazen çok sırıtıyor hortlak gibi oluyorsunuz
Cevap
5Cevap
Hangi marka ve ismi ne canım?
Labella Milano lazord nasıl beğendin mi
Evet güzel 💓ama tam mavi değil , ic kısmı biraz yeşil bir lens. Tam mavi olarak pixie blue öneriyorlar. Ama cok sırıtadabilir :(
Tabiki daha güzel maviler var ama bu bence gayet iyi duruyor
Evet labella markasının lenslerini kullandım , gerçekten cok ince ve gözde cok rahat duruyor. Kayma olmuyor. En sevdiğim lens markası 💓
Aaa sen kullanıyorsun bir kaç şey sorabilir miyim?
Evet sor tabiki
İlk lens taktığında çevren nasıl tepki vermişti ve sence kullanmak zor mu ve guzellestirdigine inanıyor musun hepsine cevap verirsen çok sevinirim
Cevrem hep sey dedi "gözün bozulucak , kör olucaksın" tarzı laflar çok duydum. Aldırış etmiyorum. Ve evet insanı cok farklı ve güzel gösteriyor. Lensli gözlü insanlar hep +1 daha güzeldir. Kullanımı zor değil. Sadece temizliğine dikkat etmen lazım. Ellerini lensi takmadan önce iyice yıkaman ve iyice duruladıgından emin olman lazım. Yanlış ve ters takmadıgından emin ol. 2 3 günde bir suyunu değiştir. 💓
Erkek arkadaşım kullanıyor bende ondan özendim umarım bana da yakışır bu arada teşekkür ederim morelimi yukselttigin icun
💓💓
Benim gözlerimin biraz daha açığı 😇
Çavuşu uyandır dı bu foto
Bu lens kötü k.. a... l
Neden
Değişik
Çok güzellll😍😍😍
Gerçekten mi :) ay mutlu oldum
Evet
Bence iyi ve soft
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar