Hem kalıcı hem güzel hem de uygun vücut spreyleri hangileri? En kalıcı sprey hangi markada?

Hem kalıcı hem güzel hem de uygun vücut spreyleri hangileri? En kalıcı sprey hangi markada?

Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kokusu ile büyüleyen ve oldukça kalıcı bir vücut spreyi herkesin aradığı arayıp da bulamadığı body mistleri sizin için hazırladık. En kalıcı vücut spreyi önerilerimiz arasında;
Eda Taşpınar Burn Baby Burn Body Mist'in büyüleyici parfümü kırmızı ahududu meyveleri ile yasemin ve kremsi vanilyanın harmonik birlikteliğini vurgulayan bir kokudur. Karşı konulmaz kırmızı ahududu meyvesi, kompozisyonun temeline oturan kremsi vanilya notası; yasemin ve gardenyanın büyüleyici birlikteliğiyle oluşan flörtöz bir koku olduğunu söyleyebiliriz.

Victoria's Secret Pure Seduction vücut spreyi, kendinizi güvende ve karşı konulamaz hissetmenizi sağlayacak lüks ve çekici yumuşak bir parfümdür. Geleneksel bir kadın parfümünden daha hafif olan Pure Seduction koku sisi, mükemmel bir cilveli çiçeksi tatlı parfümdür. Kadınlar için olan bu vücut spreyi oldukça kalıcıdır.

NUXE Sun bakım ürünlerinin bağımlılık yaratan kokusundan esinlenerek üretilen Vücut Spreyi yaz ruhunu yeniden canlandırır. Etkileyici tatlı portakal ve küçük tohum uyumları göz kamaştırıcıdır. Vanilya ve miskin şehvet uyandırıcı uyumu ile taçlanan Tiare çiçekleri ve hindistan cevizinin okşayan nüanslarını hissederken özel hissedeceksiniz. Nuxe Sun Vücut Spreyi her mevsimi güneşli kılacaktır.

Jo Malone'in yeni kokularından Frangipani Flower oldukça etkileyici kokular arasındadır. Frangipani, yasemin, sandal ağacı ve limon kokularından oluşan kendine has uyumu ile göz önündedir. Enerji veren, ferahlatıcı ve kalıcı bir koku olmasıyla en güzel vücut spreyleri arasında parlamakta olan bir isimdir.

Rebul Angie serisinin en gözde kokusu Wish Land Body Splash’dir. Angie Wish Land, armut lime, bergamot, mandalina, yeşil elma üst notaları ile karşılarken kalp notası gül ve yasemindir. Bu koku ferah ve eşsiz bir kokudur. Dip notasında sandal ağacı ile son noktayı koyarken en kalıcı vücut spreyleri arasına girmiştir.
Yves Rocher Hindistan cevizi vücut spreyi tazelik dolu aromasıyla güneşin sıcaklığını cildinize taşır. Hindistan cevizi özü içeriğiyle duyularınızı harekete geçiren bu misti saçlarınıza ve vücudunuza uygulayabilirsiniz. Hoş ve çekici hindistan cevizi aroması içeren formülü %95’den fazla doğal içeriğe sahiptir.

White Musk Flora odunsu, çiçeksi ve şehvetli kokusuyla kendini ifade etme gücü sağlayacak. The Body Shop'un klasik White Musk kokusunun daha yumuşak bir versiyonu olan bu kalıcı vücut spreyi, kullandığınız andan itibaren çiçeksi ve hoş kokmanızı sağlar. Temiz rahatlatıcı yasemin ve şehvetli miskin taze dengesiyle, sizi güçlenmiş, canlanmış ve hatta belki nostaljik hissetmenize sebep olabilir.

Caudalie The Des Vignes Energizing Fragrance 100ml olan bir body mistir. Beyaz Misk ve Zencefil Aromalı Parfüm Zencefil likörü, yasemin, portakal çiçeğinin yumuşak gündüz kokusu cilde hoş koku verir. Caudalie the Des Vignes ve Yasemin aromalı mist kalıcı vücut spreyleri arasındadır.

L'Occitane Soothing Rose Parfüm misti, Provence Gülü'nün özünden yapılmaktadır. L'Occitane'ın gül koleksiyonu doğal, zarif, çiçeksi bir kokuda birbirine geçen yeşil ve meyveli notaların uyumunu içerir. Kalıcı bir iz bırakır. Provence'tan Okka gülünün yumuşaklığı ile narin, kadınsı ve zarif bir parfümdür.
Energizing Rose Parfüm Misti, en özel tekniklerle elde edilmiş gül kokusuna turunçgil notaları eşlik ediyor ve enerjinizi yerine getiriyor. Bu parfüm mistini, üst notalarında bergamot ve kan portakalıyla birleşen yasemin, misk ve sedirin yarattığı etki ile büyüleneceksiniz.
Vücut spreylerinin daha fazla kalıcı olması için duş jeli ve vücut nemlendiricisi bulunan serilerin vücut spreylerini kullanmakta fayda vardır. Aynı kokuya sahip duş jeli ve nemlendirici kalıcılık oranını arttıracaktır.
Vücut spreylerine bayılıyorum, bazıları parfümü aratmıyor. Kokusunu gün boyunca üzerimde taşımak, hatta rüzgar esintisiyle etrafıma saçmak falan istiyorum :) Söylediğim detaylara uyan en kalıcı vücut spreyi önerilerimi de yazayım hemen :)
1- The Body Shop Shea Vücut Spreyi

Bunun vanilyalı, çilekli gibi birçok seçeneği var. Hangi koku daha çok hoşuna gidiyorsa onu tercih edebilirsin, ben en çok bunu beğendim. Kalıcılık olarak çok iyi diyebilirim, uzun süre beni terk etmiyor :D
2- Pierre Cardin Secret Paradise Vücut spreyi

Ferahlatıcı vücut spreyi olarak geçiyor, gerçekten de hoş ferahlatıcı bir kokusu var. İnsanı bunaltmıyor kokladıkça koklayasım geliyor :D
3- Victoria's Secret Tease Fragrance Mis Vücut spreyi

Üst notasında meyveler, orta notasında çiçekler içeren harika bir koku. Kalıcılığı da çok güzel, fiyatına değiyor yani.
4- Flormar Flormar Body Mist Cotton Candy Van Vücut Spreyi

Şeker kokularını sevenler için güzel seçim olabilir. Şeker ve vanilya karışımı ama bu da o kadar ağır değil, hoş ve hafif bir koku.
Parfümden daha çok vücut spreyi kullanıyorum. Hem daha fresh, hem daha çok tenime yakışıyor. Önerebileceğim iki tane vücut spreyi var.
Victoria’s Secret Pure Seduction
https://i.resimyukle.xyz/a6Sz84.jpeg
Yaz meyvelerini üzerinizde taşımanızı sağlayan bir mist diyebilirim. Duj jeli ile birlikte kullanmanızı öneririm. Böylece hem ferahlatıcı hem de kalıcı etkisi artıyor.
Bee Beauty Vücut Spreyi
https://i.resimyukle.xyz/8RTe06.jpeg
Vanilyalısını kullanıyorum, kokusu harika. İndirimde Gratis mağazalarında 10-11 tl’ye bulabilirsin. Uygun fiyatlı olması da benim için fazlasıyla güzel. ❤️
Parfümden çok vücut spreyi tercih ediyorum, çünkü çok daha hafif ve kalıcı oluyorlar. Şimdiye kadar çok marka denedim, en beğendiğimi seninle paylaşayım.

Eda Taşpınar, Body Mist Careless Whisper. Notalarında zambak, misk ve yeşil yapraklar bulunuyor. Çok çekici bir koku. Kesinlikle tavsiye ederim 🌺
Yves Rocher Hindistan Cevizi Saç ve Vücut Spreyi
Eda Taşpınar Burn Baby Burn Body Mist
The Body Shop White Musk Flora
Bunlardan birini dene çok hoş
Victoria’s Secret Bombshell
Orkide, Şakayık
Gratiste cesıt cok oraya bak
Vs nin vücut spreyleri
Beauty bee
Yorumlardan yararlandım
Victoria’s Secret
Hangisi acba