Dudağıma dikiş atıldı yaklaşık 2 sene önce, bunun sonrasında dikiş izi kaldı kabarık bir şekilde. Bu jeli ameliyat sonrasında kullananlar çökmüş izlere ve sivilce lekelerine iyi geliyormuş. Ben ben dikiş izi hem de sivilce lekeleri için kullanacağım, aranızda kullananlar var mı uzun süreli dikiş izlerinde? Contractubex jel krem kullananlar deneyimlerinden bahsedebilir mi?Contractubex jel krem kullananların yorumları
Bu soruyla birlikte birkaç sorunun da cevabını vermek istiyorum.
Contractubex jel krem ne işe yarar?
Contractubex jel krem sivilce izleri için kullanıldığı gibi ameliyat sonrası kalan dikiş izleri için de kullanılıyor. Ablam ameliyat olduktan sonra iz kalmaması için bir süre kullanmıştı. Bildiğime göre sadece ameliyat sonrası için değil, üzerinden çok zaman geçmiş izleri bile geçirecek kadar etkili bir kremmiş. Akne izleri için de kullanılıyor, özellikle sıkılan sivilcenin ciltte bıraktığı hasarı yok eder. Yanık izleri nasıl geçer diye merak edenlerin de kullanması gereken krem budur.
Contractubex jel krem nasıl kullanılıyor? www.altinbilgi.net/.../krem-surmek-770x430.jpeg Kullanmadan doktor tavsiyesi almakta yarar vardır. Contractubex jel krem normal nemlendiriciler gibi yedirerek, masaj yaparak uygulanmıyor. Tabaka halinde sorunlu bölgeye sürülüyor ve bırakılıyor.
ben bu kremi kullandım hemde basit sivilce izlerim için, öncelikli olarak yara izi ameliyat izi gibi öncelikli durumlar için üretilmiş ve doktor tavsiyesiz alınmaması en güzeli (eğer alacaksan cildinin küçük bir bölgesin de ne tahriş etmezse kullan) ben 40 gün kadar düzenli kullandım başlarda çok kaşıntı oldu ama alerjim olmadı ama dedimki ameliyat izini bile geçiriyorsa benim basit izlerimi 2 ayda yok eder diye , ama yok hiç etki görmedim 🤷♀️
En İyi Cevaplar