Merhaba ben Rochell kükürt ve beyazlatıcı kremi aldım. Daha yeni kullanmaya başladım. Doktorlar hiç öneriyor mu? Veya kullanan varsa etkili mi, etkisi oldu mu hiç?Rochell kükürt ve beyazlatıcı krem
Rochcell kükürt ve beyazlatıcı krem kullanan var mı?
Rochcell kükürt ve beyazlatıcı krem oldukça işe yarıyor. Rochcell kükürt kremi, cilde antimikrobiyel bakım yapar. Sivilcelerin iyileşmesine ve sivilce izlerinin geçmesine yardımcı olur. Günde 2 kere cildi uygulanmalı. Eğer cildin kuru ise 1 defa kullanabilirsin.
Rochcell beyazlarıcı kremi sabah ve akşam cildine uygulamalısın. Tabi uygulamadan önce cildini temizlemen gerekiyor. Dairesel hareketler ile masaj yaparak uygulayabilirsin.
Kusurlu görünen ciltlerin korunmasında etkili bir anti-mikrobiyel bakım imkânı sunar. Etkili bir korunma sağlar ve oluşan sivilcelerin iyileşmesine yardımcı olur. Dipnot: göz çevrene uygulama✂️
Kosmetik deryam instagram hesabından rochcell marka kükürt ve beyazlatıcı sipariş verdim. Sivilcem yoktu. Beyazlatıcı kullandım. Yüzüm mahvoldu. Hem sivilce doldu yüzüm hemde kızardı. Ayrıca geri dönüş dahi yapmıyorlar. Paranız boşa gidiyor sakın almayın. Ben mağdur oldum siz olmayın arkadaşlar. Berbat birşey. Iade yok yazmışlar ustelik
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Haklısın bir de tüm fenomenler paylaşıyor çok güzel diye yazık cidden
Ürünün incelemesi instagrm da @eczabakım sayfasında mevcut. İçeriğinde lekelere etkili tek bir şey yok bende almak istiyordum o yüzden almadım hepsi yalan dolan 👌🏻
0
12 Yorumla
Soran
+1 yıl
@kozmetikderyam sayfasında herkes olumlu şeyler söylemiş. Birde oraya bakın isterseniz
Biliyorum. Bu incelemeyi yapan içeriği bilen eczacı bir arkadaş eczane de satılmayan hiç bir ürüne güvenmeyin bizzat ablam aldı bir işe yaramıyor. Senin tenin esmerse nasıl tenin açılabilir bir düşün yalan diyorum ben sen bilirsin
Numaramı veririm ararsın görürsün o zaman kaç kelime konuşuyorum aptal mısın? Kız boş yere para ödemesin diye ben bilgimi yazdım sana noluyor ürünün içerik incelenmesi yapılmış demk içinde ne var ne yok açıklanıyor demek iyi misin sen bu incelemeyi yapan bir eczacı
Ben almıştım ikisinide. Beyazlatıcı kremi de lekeleri için almıştım. Kükürt kremi evet çıkan sivilceyi bir ya da iki günde söndürüyordu ama iz bırakıyordu. Gerçi satarken de beyazlatıcıyı onun için olarak satıyolar (kükürtten sonra kalan izlere süreceksiniz diye) tenimi beyazlattı gibi biraz ama lekleler konusunda aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Neyse ben roaccutane başladım :) kükürdü değil ama beyazlatıcıyı ten rengim için kullanırım herhal sivilcelerim geçince inşallah
Yaa üzücü peki ne kullaniyosun bence lekeler için madecosol ve bepanthen 3 lu sü vardi ona bak derim bide la roche posay yüz temizleme jeli bende artik son çare onlara baslicam
En İyi Cevaplar