Kollarımız, bacaklarımız ve vücudumuzun bazı yerlerinde tavuk derisi görünümü oluşur. Bunun için neler yapıyorsunuz kese yapmak yeterli oluyor mu? #Kuafòrünüz KS'de Soruyor🤗
2 yemek kaşığı zeytinyağı ile 3 yemek kaşığı tuzu karıştırın. Birkaç dakika boyunca cilde masaj yaparak uyguladıktan sonra yıkayın veya 3-4 yemek kaşığı yoğurdu problemli bölgeye sürdükten sonra 10-15 dakika kadar bekleyip yıkayın. Karbonatta gayet iyi gelir. Eşit oranda tuz ve karbonatı karıştırıp yeterince su ekleyerek homojen bir karışım elde edin. Bu karışımı problemli bölgeye uygulayıp 10 dakika kadar bekledikten sonra yıkayın. Haftada 3-4 kez tekrarlayın.
Evet biliyorum benimde cok karsilastigim bir sorundur. Öncelikle lazer gecer diyorlar ben lazere basladim 6 seanstir gidiyorum ama hala ayni sinunda gidiyomus ama. onun disinda surekli kese yapman gerekiyor. ben yeni basladim kese yapmay gercekten biraz faydasini gördum. pealing yap bacaklarina ölü deriyi atmasi icin bacak pealinglerini arastir ve uygula dusa girdiginde de sürekli bir sekilde kese yap insallah gecer. ben uygulamaya basladim bakalim insallah yarar