Ben toprak tonları çok seviyorum ama bilmiyorum öyle aşırı bir esmerlik de yok ama yakışmıyor sanki. Kırmızı pembe de sevmiyorum. Esmer tenlilere hangi renk ruj yakışır?

Ben toprak tonları çok seviyorum ama bilmiyorum öyle aşırı bir esmerlik de yok ama yakışmıyor sanki. Kırmızı pembe de sevmiyorum. Esmer tenlilere hangi renk ruj yakışır?

Koyu kırmızılardan canlı bordolara ve hatta bazen şaşırtıcı bronzlara kadar; esmer tenle mükemmel uyum sağlayacak renkler var :) Hepsinin ayrı çekiciliği olduğu için aralarında seçim yapmak zor olabilir benden söylemesi :)

Esmer tenin o güzel sıcak alt tonları bazı ruj renklerini adeta bir sanat eserine çeviriyor. Koyu kırmızılar, canlı bordolar ve derin morlar esmer tenle harika bir uyum sağlıyor. Eğer biraz daha cesur hissediyorsan metalik bronz ya da çarpıcı bir turuncu da deneyebilirsin. Gündelik bir şıklık için ise nude tonlarından ziyade, karamel ya da pembe alt tonlu bejler tam sana göre!

Ruj seçerken öncelikle hangi tona sahip olduğunu belirlemelisin. Soğuk alt tonlu bir esmersen çilek pembeleri ve soğuk kırmızıları tercih edebilirsin. Sıcak alt tonlarına sahipsen, koyu kırmızılar ve terracottalar senin için ideal. Ayrıca rujun formuna da dikkat etmek gerekiyor. Mat bir sonuç mu arıyorsun yoksa daha nemli ve parlak bir doku mu istiyorsun? Seçimini buna göre yap.

Ten renginle uyumlu ruj seçmek doğal bir görünüm kazanmanı sağlar. Esmer ten için zengin pigmentli rujlar harika bir tercih. Eğer daha açık tonlar istiyorsan şeftali ve pembe alt tonlu nude'lar ideal. Önemli olan ten renginle uyum sağlayacak bir renk paleti bulmak.

Esmer tenliler olarak şanslısınız çünkü renklerle oynamak sizin için daha kolay! Ancak unutmaman gereken en önemli şey tabii ki dengeli bir makyaj yapmak. Eğer göz makyajında koyu renkler tercih edeceksen dudaklarını daha soft tutabilirsin. Ayrıca tenine uygun doğru fondöten ve concealer seçimi yaparak, pürüzsüz bir cilt görünümü elde edebilirsin. Son olarak yüzünü doğru şekilde kontürlemeyle, özelliklerini ön plana çıkarabilirsin.
Esmer ve bronz tenlere ruj rengi olarak kırmızı, bordo ve kahverengi tonları çok yakışıyor. Işıltılı rujlar da tercih edilebilir ama açık pembe rujlardan uzak durmalılar.

Bu arada tüm makyajın bütün şekilde uyumlu olması da çok önemlidir. O yüzden fondöten, allık, far ve eyeliner seçimi de önemlidir. Tüm tavsiyelerimin yer aldığı yazımı okuyabilirsin, Esmer/Bronz Tenli Kadınlar İçin Makyaj Ürünü Seçim Önerilerim ↗
"Esmer tene hangi ruj yakışır?" sorusunun cevabı çok aslında. Esmerlere yakışan ton fazla. En yakıştırdığım ton nude tonları bence harika duruyor esmer tende.

Gül kurusu ve toprak tonları da esmer tene çok yakışıyor. Golden Rose markasının Velvet rujlarından 14 rengi özellikle sana çok yakışacaktır.

Maybelline markası her tene yakışan ruj serisi çıkardı ona da bakabilirsin. Her ton her tene yakışıyor.
Teşekkürler canım
Esmer tene makyaj yaparken, ten rengini ön plana çıkarmak için parlak ve iddialı renklerden yardım alabilirsin. Özellikle dudaklarda sıcak renkler, esmer tene çok yakışacak. Özel gecelerde kırmızı ruj seçerken, koyu kırmızı- bordo gibi koyu tonlara öncelik verebilirsin. Bordonun dışında fuşya, canlı turuncu, çingene pembesi, nude ve şeftali rengi rujlar esmerlere yakışan ruj renkleri arasında geliyor. ♥️
Esmerlere nude, kahreverengi ve gül kurusu tonları yakışır. Cilt alt tonun da önemli cilt alt tonuna göre ruj seçimi yapmalısın. Dudak renginden birkaç ton koyu ton da yakışıcaktır. Mavi alt tonlu kırmızılar da esmerlere en yakışan ruj tonu arasında.
Esmerlere ben tenine yakın ruj tavsiye ediyorum kırmızı felan sürünce çingene gibi oluyorlar açık tonlar pembe tarzı kahve arası o tonlar tenine yakın olan çok iyi gidiyor
Cevap
41Cevap
Esmer tenli kişilere genelde ben kahverengi tonlarını çok yakıştırıyorum. Genel olarak koyu tonda rujlar bence esmer tende iyi duruyor.
Tabi ki de bu tonlar nefis olur

Deneyeceksin tatlım, tenine giden renki bulacaksın deniyip
Deneyimlemek çok önemli
@Most_Wanted010 aynen
Kırmızı pembe knk olmaz senin tende ben gibi sanırım. gratiste pastel renkler var çok güzel
Numara marka?
Toprak tonları güzel gidiyor bence ben kullanıyorum ve bana yakıştığını umuyorum ndnd
Bana hiç yakışmıyor
Bilmiyorum ama kırmızı ve bordo tonlarını lütfen beyaz tenlilere bırakın.
Bende kendime ne bordo ne kırmızı ne toprak tonları hiç yakıştıramiyorum sanki kırmızı tonları sürünce çingene gibi hissediyorum kendimi
Maybelline melted chocolate. Baska oneremiyorum bile, o kadar uyumlu ki.
Teşekkür ederim minnoş
Rica ederiim 💞
Esmer hastasıyım zayıf ya da fit ve esmer isen her şey yakışır
Adriana Lima bebeğim esmer
Kırmızı ile acayip arzulatici oluyor
Çok açık olmayan yani yüzde sırıtmayacak renkler yakişir.
bordo veya mor yakıştırıyorum ben
Kırmızı?
Bordo ya da açık tonlarda sade bir pembe
Pembe hiç sevmiyorum ya
Loreal color rich 656 dene derim
Heh bana böyle marka ve numarasi ile helin 😂
Toprak tonları mı
Nude pembe ve Koyu kırmızılar
Esmer?
Ben esmerlerde o tonları beğeniyorum
Hm anladım
Her renk 😅💃🏽💋💄
Esmerde kırmızı güzel duruyor.
Bordo
Kiremit rengi
Toprak tonları
Üf, şeftali tonları yakıyor
Kırmızı tonları ve toprak tonları
Alırım bir öpücükkk : DD
Kırmızı daha cok yakisiyor
Nude tonlar ama çok açık olamayacak
Ben aşırı esmerim bana ne yakışır
MK cevap verin
Bordo mat.
Kırmızı tonları olabilir
Hepsi yakışır. Özellikle kırmızı ve nude çok iyi
Esmer severim makjaylı kadın sevmiyorum
mürdüm rengi de olur kiremit de :D
Ben de esmerim ruj bordo yakışıyor kahve
bence esmere herşey yakışır
fotodaki sen değilsindir herhalde
kirmizi pembe bin 100 tonu var salak
Böyle kızlar çok tatlı oluyor
Turuncu tonları mı ne o
Kahve tonları nut tonları ve çok hafif pembe
Bordo
Mor OLMAZ mı?
Kahve tonlar yakışır
en sadesi, sıfır makyaj..
açık renk
Kırmızı dışında hepsi
Kirmizi 😂😂
Bronz ya da kırmızı
bordo ve kırmızı
bütün fantazi türleri için söylüyorum abes görmüyorum. kişi kendine göre bir partner bulursa tâbi. Sonuçta renkler ve zevkler tartşlmaz..👍🖐
Mor sur
Kırmızı ruj zaafımdır
Mor veya bordo
Fotodaki gibiyse ruj olmasin be abi.
pastel renkler
Kırmızı çok yakisiyo
Koyu gider
Koyu kahve tonları
Pembeli tonlar
Mat.
Tabiki kirmizi
Morrr