Kimi kadın bakışlarıyla yangınlar çıkarır, kimisi ise kıvrımlı hatları ile erkekleri büyüler. Bir kadına baktığınızda “Off çok seksi” diyebilmeniz için taş gibi fiziğe sahip olması şart mıdır? #beyazorkidem😘
Bir kadının seksi olması için taş gibi fiziğe sahip olması şart mı?
Soldaki obez sağdaki ideal kilosunda olan birisi sizce hangisi seksi
Bu görselde ise obez bir kadının bedenini görmektesiniz
Bu görselde ise bakımlı iyi giyinmiş hem güzel hemde ideal kilosunda bir kadını gorüyorsunuz.
Bir kadının seksi olabilmesi için öncelikle güzel olması gerekir sonra taş gibi bir fiziğe sahip olması gerekir daha sonra temiz bakımlı ve şık giyinmesi gerekir.
Burda obezde olsa seksi olabilir veya kapalı kızların kadının güzel ve seksi olması için iyi bir ahlaka terbiyeye namusa sahip olması gerekir vs gibi sözler kısaca züğürt tesellisi. Kimse kimsenin dış görünüşüyle içini bilemez ve namus kavramıda kişiden kişiye göre değişir. Tabiki duruşu beden dili mimikleri ses tonu cilvesi vs seksiliği etkiler ama öncelik her daim yukarıda yazdıklarımdır. Aksini iddia eden varsa ya kapalıdır ya obezdir ya da beynini doldurmadan gezen boş tenekedir.
Unutmayın kızlar anadoluda muhteşem bir atasözü vardır. Sizi giyiminiz duruşunuz ile ağırlarlar bilgi ve zekanız ile uğurlarlar diye.
Yani kadın olmanızdan ötürü peşinizde koşan çirkinde olsanız obezde olsanız elbet olacaktır ama 10 tane 10 kuruşta 1 liradır 1 tane 1 lira da. Yani peşinizdemi kişi 1 lira mı 10 kuruş mu bu önemlidir ve dış görünüşe yatırım dışında beyninize de yatırım yapmanız gerekmektedir.
Evet aksini iddia eden varsa bekliyorum yorumlara.
Telefondan bakınca görseller altta toplanmış gözüküyor. İlk demek istediğim görsel ortadaki ikinci bahsettiğim sağdaki soldaki ise en son bahsettiğimdi
Hayır değildir. Bence bir kadının seksi olabilmesi için benim ona aşık olmam gerekiyor, aksi halde dünyanın en güzel kadını dahi olsa ben beğenemiyorum :D Eğer aşıksam seksi olmayan her yerini teker teker öperim. En seksi kadın, sevdiğim kadındır. özetle; Siz onu bir de benim gözümden görün..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hayır bence seksilik fiziksel bir görünüşten ibaret değildir. Bazı insanlarda şeytan tüyü vardır deriz ya hani bazen bu erkeklerde karizma da olabilirken bunun adı kadınlarda seksilik veya çekicilik denebilir. Yani kişinin ortama sunduğu kişisel enerji ile alâkalı bir durumdur. Bir insan sıradan görünüşüne rağmen bizim iç dünyamızı farklı şekillerde etkileyebilir ve arzularımızı harekete geçirebilir.
Amann şimdi fiziği güzel olan fizik diyecek şurası güzel olan su diyecek. Gidin önce bı kadının zekasına bakın. Ben ne salak kızlar gördüm fiziği güzel olan. Hic de seksi değillerdi. Fizikde fizik. Cildircam artık.
Bence fiziğe gerek yok bir çoğunuz bir bayanla ya da bir erkekle yattı belkide bilemem önemli olan şu sevişirken somurtan bir insani kimse istemez ya da umursuz tatsız diyim ya öyle anlayın fizik değil sevişirken somurtmayan lar gerek
Sexilik kesinlikle fiziksel özelliklerle belirlenir yani tabi ki gülüş, bakış ses tonu da etkili ama en büyük belirleyici referans fiziki çekiciliktir ve senin de dediğin gibi taş tabirini uygun buluyorum 😉
Bir kadının seksi olması için bel ve kalça önemi en önemli faktör, iyi bir kalça ve ince bir beli olması lazım aynı zamanda gözleri çok önemli, kaş şekli, göz şekli ve bakışları...
Fiziği konusunda herkesin görüş ayrı. Mesela ben ince vucudu severim fakat arkadaşlarım büyük fiziği severler. Biri için seksi küçük göğüs küçük kalça diğeri büyüğü sever.
Yooo.. aksine benim seksi bulduğum hatunlarin çoğunluğu 90 60 90 degil ;) Beni etkileyen fiziginden cok bana olan arzu duzeyi ;) gozlerinde gormeliyim..
Kadınlar zaten seksidirler aslında fiziğe önem verdikleri sürece kıvrımları göğüsleri bakışları erkeği baştan çıkarır taş gibi olmasına gerek yok bence
Yok yaaa bakımlı, temiz ve sıcak kanlı olsun, etli ıslak dudakları olsun, biçimli bacakları ve küçük göğüsleri olsun ve mutlaka güzel bakan ceylan gözleri olsun..
Seksiliğin bir çok faktörü vardır (bakım, bakışlar, dış görünüş) sadece fizikle olmaz. Ama en büyük payın da güzel bir fit vücutta olduğunu inkar edemem.
kimi kadın sadece tavır ve hareketleri ile başarır bunu kimi kadın ise hal harekete ihtiyac duymaz sadece dış goruntusuyle basarir bunu kimisi ise sadece konusmalariyla başarir bunu kimi kadınlar da sadece bakışlariyla
Bir dönem baktım ki hep aynı kalçalar aynı göğüsler aynı kıyafetler falan. Bence asıl seksi olan şey bana göre zekasıdır. Şeytani derecede kıvrak bir zeka aptal sarışınları ters yüz edebilir benim gözümde
kadına gore degısır kımı kafına balık etlı dolgun vucut yakısır kımı kadına zayıf olmak yakısır bence orantılı vucut olculerı her kadını seksı gosterır
En İyi Cevaplar