Numaralı birkaç markanın renkli lensini kullandım fakat yandan bakıldığında çok belli oluyordu. Var mı bildiğiniz, kullandığınız doğal görünümlü lens markası öneriniz?Doğal görünümlü renkli lens önerileri
Balık gözü gibi durmayan, renkli lens önerileriniz neler?
Lens kullanımında sık rastlanan sorunlardan birisi lensin çok yapay durması. Bence yapay görünen lensler piyasada bile olmamalı :D Aslında renkten renge de yapaylık, doğallık değişebiliyor. Mavi rengin açık tonları en iyi marka da olsa doğal durmuyor. Yeşil renk lenslerde bu durum çok fazla sorun olmuyor. Bunu önlemek için doğal renk seçmekte fayda var. Doğal renkli gözlülere bakıp, en yakın tonu seçmek gerekli. Benim önereceğim birkaç doğal görünen lens markası var;
1. Rainbow Naturel Serisi ve Rainbow Colors Mirage Yearly
İki seride de çok doğal duran renkler mevcut. Numarasız lens kullananlar için seçenekleri de buluyor.
2. Hypnose
Lens üretiminde özel boyama tekniği kullanıyorlar. Doğallığı her zaman ön planda tutuyorlar. Doğal duran lens arayanların seçenekleri arasında olmalı mutlaka.
3. Cooper Vision tek kullanımlık lensler
Sürekli kullanmayacaklar için tek kullanımlı lensler çok uygun bence. Bir kutuda 30 tane oluyor, fiyatı da uygun. Aynı markanın başa serilerine de bakılabilir.
2
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ağzınıza sağlık çok yararlı bildiler verdiniz teşekkür ederim 🙏🏻🙏🏻
Yandan bakılınca belirgin olması, göz çapına uyum sağlayamadığı içindir, yani çapı geniş ve bombesi de büyüktür.
Uzun zamandır kullandığım iki marka var, Arcobaleno ve Neocosmo. Bazı serileri göz çapıma göre büyük, o yüzden onlar yapay duruyor. Onları sanatsal makyajlarda kullanıyorum daha çok.
Günlük kullandığım serileri var, onlar çok doğal görünüyor ve gün boyu kullanıyorum. Kuruluk ya da göze batma yapmıyor. Arcobaleno'nun romantic ve beauty serilerini deneyebilirsin.
En İyi Cevaplar