Gizli Üye(30-35)+1 yılSoruya bak minyon kadın candır can ! Asıl uzun kadın bana itici geliyor , ayakları büyük elleri büyük.165 ten fazla kadına bakmam. Erkeksi geliyor bana. Bak ben 186 boyundayım hep çıtı piti kızlarla sevgili oldum. Sende kısa oldugunu düşünüp üzülüyorsan üzülme hiç. Gerçi yüz güzelliği çok etkili ama şöyle diyim uzun kadınların çoğu çirkinliklerini boy ile kapatmaya kendilerini uzun boy ile avutmaya çalışırlar. Ama biz erkekler hep minyon severiz daha zarif diye.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKısa boy olsun ya boyum 1.78 ama bu ülkede kızların yanında bıle cüce hissediyorum kendımı😂
012 Yorumla- +1 yıl
Hangi ülke orası?
- +1 yıl
Sırbıstan
- +1 yıl
Oranın kızları uzun olmaz ki benim çevremdeki hepsi 160-170 felan
- +1 yıl
Uzunlar
- +1 yıl
Hollandada kalmıstım 1.5 yıl orda sokaga hıc cıkamıyodum kısalıktan😂
- +1 yıl
Senin boyun o zaman 1.78 değil bence
- +1 yıl
Zayıf falansın galiba
- +1 yıl
Ben zayıf degılım de onlar cok kalıplı ve uzunlar boyuma gore orntılıyım sayılır baya ülke gezdım bana en uzun hollandalılar geldı
- +1 yıl
Domuz etı tuketılen mılletlerın uzun olması dogal normal den 6 kat fazla buyume hormonu içeriyor arastırmama gore
- +1 yıl
Hollanda kızlarının boy ortalması 1.79 erkeklerınse 1.82 falan ve bu ortalaması sokakta 2 m fazla cok ınsan goruyosunuz sırplar ıse bıze oranla en az 10 cm ortalma olarak uzunlar
Soran+1 yılErkekler için 180 ideal varsayarsak bundan sadece 2 cm kısasın bu da hiç dert edilecek bir sayı değil 😊 spor yap fit ol daha hoş durur
- +1 yıl
Kalıp var adamlarda ya kızları oyle mımyon falan degıl kı yururken ınsan korkuyo ruzgarından🙄😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılOrantılı vücut varsa uzun kısa fark etmiyor güzellik boydan bağımsız
30 Yorumla
Hayır alakası bile yok.
50 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
112Cevap
+1 yıl1.60 benim için uzun boy sayılır. Çünkü kendim 1.52 boyundayım, ama benden daha da kısa boylu olanlar içinde, çirkin olduklarını düşünmüyorum. Çünkü kadın olsun, erkek olsun her insanın kendine has bir güzelliği ve çekiciliği vardır. Ben buna inanırım, sadece çekiciliğini ve güzelliğini fark edecek bir yürek ve bir çift göz gerek. Kısa boylu kişiler için.
(bu arada bende kısa boyluyum bunun bilincindeyim ve kendimi her halimle seviyorum ayyy canımm ben muck muck 🥰 😍 😅 )20 Yorumla
+1 yılÇirkinlik göreceli bir kavramdır. Kimileri için güzellik maneviyattır, kimileri için zekadır. Kimileri için de güzel bir fiziktir. Güzel bir fizik isteyenlerin de "hayır" diyemedikleri bazı özellikler vardır ve bu da görecelidir. :) , renkli göz hayranıyken, bazıları kısa saç, bazıları zayıf, bazıları da uzun boylu. Demek istediğim hiçbir kusur çirkinlik unsuru değil. Hatta kimilerine göre kusur bile değil zaaf. Kendinizi sevin :)
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle hayır insanların bir an önce bu fiziki takıntılardan uzaklaşması lazım hayat uzun boylu güzel insanlar odaklı değil insanlar farklı ama insanlar arası denge ile yaratılmıştır kimisi çalışkan kimisi becerili kimisin sanatsal yönü baskın kimisi uzlaşıcı kimisi güzel vs vs netice olarak her insanın diğer lerinden daha farklı özellikleri vardır biz sadece gözün ilk an gördükleri bakarsak yanılırız yani sıfır önyargı ile ilişkilere bakmak lazım.
02 Yorumla
Soran+1 yılAslında ergenliğimde çok ağladım uzamıyor diye ama sonra topuklu giyerim dye teselli ettim kndimi daha sonra genç kız oldum istesem topuklu giyerim ama genellikle buna gerek bile duymuyorum vücudum güzel boyumla da barıştığım zaten. Benim sormak istediğim hani biri çok güzel vücududa ama biri çıkıp diyor ki boyu kısa bu çirkin demek mi ya da şöyle örnek veriyim bir kadına uzun boylu kadınsın ne kadar şanslısın derken de uzun boy güzellik unsuru kısa boy çirkinlik unsuru mu sayılıyor bunun için sordum aslında. Bu arada 152 boyundauım
- +1 yıl
Kesinlik çirkinlik değil çirkin lik bir insanın sadece kalbindeki kötülük için kullanılmalı
- Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılHep uzun boylu sevgili istedim hepte 1.70 ve daha uzun sevgilim oldu. Fakat 1.70 ten kısa çok güzel kızlar olduğu gibi uzun ve çirkinlerde bol :)
00 Yorumla Bunun cevabı kültürel. Almanya'da yaşadım. Kadınlarda uzun boyu çok önemsemiyorlar genelde. Amerika'da yaşadım, kısa boyu seven onlarca erkek var.
Bizim kültürümüzde kadının uzun boylusu makbül. Televizyonda gördüğün sanatçılar oyuncular hep 170 üstü kadınlardan seçiliyor. "At gibi kadın" diye bir tabi var ülkemizde, uzun boylu kadınların güzelliği için kullanılan bir ifade. Bu kültürel bir eğilim, evrensel değil12 Yorumla- +1 yıl
Hayır. Almanya'da 166
Türkiye'de 160
Almanlar Türk'lerden uzun, ama öyle çok uzun değil.
Hatta Amerika ile aynı ortlamamız
https://www.worlddata.info/average-bodyheight.php
Bunun ortalama boyla da alakası yok. Bizim kültürümüzde kadının uzun boylu olması makbuldür evet, ama bu her ülkede aynı değil.
www.reddit.com/.../
ingilizcen varsa okuyabilirsin. Uzun boylu kadınları da seven var, ama Amerika'da "erkek kendisinden kısa kadınları seçer" diye bir kültür var. Bu olay bizim kültürümüzde yok.
Mesela Netflix filmi var tall girl diye. Uzun boylu bir kızın lisede sevgili bulamamasını falan konu alıyor. Bu olay Türkiye'de tam tersi şekilde olurdu mesela; çünkü kültürel farklılık.
+1 yılErkekler için dezavantaj olsa bile, kadınlar için öyle değil.. Kısa boylu kadın sevenimiz çoktur.. Mesela ;
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen uzun boyluyum uzun boyu severim. Ve genelde güzel bulduğum kadınlar da uzun boylu. Ama bazen kısa ama güzel kadınlar da olabiliyor misal Pelin Karahan ya da yağmur Tanrısevsin. Kısa olup da çirkin olmamak yani güzel olmak için de boyun kısalığını kapatıcı başka yerlerinin güzel olması lazım mesela bu saydığım 2 ünlünün yüzü çok güzel. Ya da çok çekici bir enerjinin olması lazım.
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkekler kadınlarda pek takılmıyor boya. Kadınların ise hepsi 1.85 erkekleri çekici buluyor. 1.55 olan bile aslında 1.90 civarı erkek istiyor ama uyumsuz olacağı için aşağıya bakıyor. Uzun kadınlara bak uzun olmayan erkeğe asla sevgili olmam gözüyle bakıyorlar.
00 Yorumla
+1 yılKısa boylu kızlarda gayet tatlı olabiliyorlar :) hatta çoğu güzel kızların boyu kısa hep, birde uzun saçlıysa tam bir prenses oluyorlar valla :)
10 YorumlaKısa boy çirkinlik unsuru mudur bilmiyorum ama uzun boyun bir kadını güzellik anlamında devleştirdiği kesin.
Dipnot: kısa boyluyum.23 Yorumla
Soran+1 yılİşte bundan bahsediyorum Bnde uzun boy güzellik algısı yaratıyorsa kısa boyda çirkinlik algısı yaratır mı
Gizli Üye(30-35)+1 yılAlakası yok , önemli olan yüz güzelliğidir. Uzun boylu olup çirkin olan kızlar kendini böyle avutur. Ve erkeklerin %90 minyon kadın sever.
Hatta bkz :https://www. kizlarsoruyor. com/guzellik-bakim/q12639441-minyon-kiz-cekiciligi-diye-bir-sey-var-mi20 Yorumla
+1 yılHayır.
Kısa boylu kızlarda ince bel, kalça ile orantılı göğüs bedeni önemli. Bunlar uyumluysa nice uzun boylulara taş çıkarırsın33 Yorumla- +1 yıl
45..
Kısa kızlar ''hayır'' demiş :D
Ben 1.90'lık 2 metrelik hatunların hastasıyım. Kadın dediğin güçlü ve uzun olur aga, kısa boylu ve ağlayan kadın olmaz :D :D10 Yorumla
+1 yılYüzüme yüzüme vurun... Kısaysak ne olmuş, Antep fıstığı da ufacık ama çok şeker...
53 Yorumla- +1 yıl
Antep fıstığı olayına çok güldüm 😂😂
- +1 yıl
@DeepBlue4
Çok kibar, çok zarifsin teşekkür ediyorum. Ama profil resmi bana ait değil... Yine de motivasyon oldu bana. Mersi
+1 yılÇirkinlik unsuruysa dünyanın en çirkiniyim kabul😏 ne alaka kısa boyun uzun boyun güzellikle örtüşmesi yahu aman
22 Yorumla- +1 yıl
@Floriani_ sen çirkin seviyorsun zaten hayatım😍🙏
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç öyle değil. Ben 175 boyundayım ama elimde olsa boyumu kısaltırım. Ablam 160 boyunda ama hep o ön planda olur daha çok erkek beğenir onu. Daha naif duruyorlar birde yüzleri nedense güzel oluyor. Uzun boylu kadınlar erkeksi duruyor maalesef
00 YorumlaHayır tâbi ki de ne alakası var kişiden kişiye farklılık gösterir bu durum kimi insan uzun boyu sever kimisi de kısa boyluları
00 Yorumla
+1 yılerkeklerde daha cok goze batar vecirkinlikle bagdastırılamaz insanın yüzü güzelse güzeldir ha bçrde karakteri unutAdan karakter çirkinse o insan dünya çirkinidir karaktere baglı
00 YorumlaErkekler için evet 1.75 altı net iticidir. Kadınlar içinde tolare edilebilir eğer güzel bir yüzün varsa yoksa çirkinsin...
05 Yorumla- +1 yıl
1,95 mi naptın sen ya basketçi mi arıyorsun canım Türkiyenin boy ortalaması erkeklerde 1,73
kızlarda 1,61 :D hollanda da yaşıyorsan dediğin olur ama türkiyede çık sokaga bakalım 1,90 ve üstü kaç erkek var, senin boyun uzunmuş Allah yardımcın olsn canm sana göre erkek bulmakda zor :)
Güzellik & Bakım konusunda 548 cevap paylaştı. Hayır tabi ki kısa veya uzun olmak güzellik veya çirkinlik ile ölçülemez iki kıyaslama
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 486 cevap paylaştı. Tipsizlik yüzde ortaya çıkar, boyla alakası yoktur. Ama kısa boy da bir dezavantajdır. Ben hem çirkinim hem kısa boyluyum ama o ayrı
00 Yorumla
+1 yılUzun boy seven
Kısa boy seven diye
Bir kriter mi varmış
Lan iyice bu aşk meşk işlerinin b*ku çıktı valla.00 YorumlaBoy her zaman bir avantajdır. Hem kısa hem de cılızsan çirkinlik unsuru olabilir. Ama sadece kısalık için, bilemiyorum diyemem.
00 Yorumla1.58 boyundayım. Ama cok begeniliyorum kısa boylu ya da uzun boylulukla guzeligin bir alakasi yok uzun boylu olup çirkin olanlar kısa boylu olup cok güzel olanlar var
13 Yorumlasanmam kısa boylu olup yüzü çok güzel olan ya da fiziği çok güzel olan insanlar var.
10 Yorumla
+1 yılDegil 174 um tamam fizik onemli ama yuz guzelligidr onemlidir
115 Yorumla- +1 yıl
Keske bu kadar olmasaydi topuklu hayal oldu😞
- +1 yıl
Denedim olmuyo 180 oluyorum😂
- +1 yıl
Cevremdeki herkes oyle diyor topukluyu bosver diye ama dugunlerde felan babet olmuyor😂
- +1 yıl
43 dermisim😂😂37 ve 38 kaliba gore degisiyo
- +1 yıl
Aynen buyuk degil sorun degiil arkadasim
+1 yılVücuduna göre giyinmeyi bilirsen güzellik unsurudur
10 Yorumla
+1 yılEvet 170 altı kızlar evden çıkmasın bence. Aynı şekilde 175 altı erkekler
25 Yorumla- +1 yıl
Senin boyun kaç?
- +1 yıl
@BayanAgnes cok yanlis bir dusunce yaradan oyle yaratmis ne yapsin be soyle
Soran+1 yıl@Poyrazseymen Allahın yarattığını beğenmemek ya da böylesine acımasızca konuşmak büyük cesaret ister tebrik ediyorum ben. Şu evrende küçük nokta kadar birşeyiz hepimiz bu üstünlük taslama ezmeye çalışmak aşağılımsk ne kadar komik sen o 170 boyunla bile evrende küçük nokta kadar yer kaplıyorsun.
+1 yılCirkinlik unsuru degildir tabiki.. ama yani deveyle cüce gibi sevgilimle pek gezmek istemezdim heralde ben 1.85im yani en azından 1.70 olmalı bence bir bayan
00 Yorumla
+1 yılKısa boylu olup çok çok güzel ünlüler var selena gomez shakira
12 Yorumla- +1 yıl
Onlar kısa değil ki orta boylu selena gomez 164 kısa bence 150 155 ler
- +1 yıl
Tamam Shakira 150 lerde
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim boy 1.77 ben kompleks yapıyorum 🤷🏻♀️ herkesin derdi başka
28 Yorumla
Soran+1 yılKızın biri 175 aktı kızlar evden çıkmasın demiş o kadar iğrenç geliyor bazılarına
Soran+1 yıl@Takao_Max bunun boyla ilgisi bu tamamen karakterinin ve kalbinin çirkinliği ile alaka.
Soran+1 yıl@Takao_Max bunu anlayacak incelikte kapasitede olmadığını tahmin etmiştim.
Soran+1 yılVe sana tavsiye ediyorum ki biraz kitap oku o sivri kişiliğin ve kalbin biraz törpülensin.
Soran+1 yıl@Takao_Max yazdığımı bile anlamayacak kapasite de biri mi bana Türkçe öğretmenini tavsiye ediyor bir kitap dahi okumayıp kndini geliştirmeyen karakterini düzeltmeyen insanları aşağılayan biri mi buna sadece gülerim bu vasıftaki biri bana Türkçe öğretmenini tavsiyesinde bulunuyor vallahi yazık
kısa boy kadınlara daha cok yakısıyor bence. daha tatlı sempatik duruyorlar
00 Yorumla155 160 boydaki tıfıl kızlar uzun boy istiyor ya güler misin ağlar mısın
00 YorumlaKısa olup güzel olanlar da var ama uzun olup çirkin olanlar da var
00 Yorumla
+1 yılEvet hem kızda hem erkekte içten içe istenmeyen bir durum. Ama toplum kabul ediyor kısa boyluyu.
00 Yorumla
+1 yılKısalar cok guzel oluyor ben kisa boylu kız seviyorum
00 Yorumla
+1 yılErkekte kısa boy biraz sıkıntı ya bence ama kadında boya değil fiziğe bakar.
00 Yorumla
+1 yılNe alakası var? Benim boyum 1,78 o zamn ben çok yakışıklı olmam lazım
00 Yorumla
+1 yılHayır değil. Uzun seviyorum ama kısa olan arkadaşa da sadece kısa diye çirkin diyemem. Demem
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılValla ben 1.88 im ve karşi cinste de uzun istiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılUzun boylu kadın güzeldir hoştur tamam da bunları nereden çıkarıyorsunuz bir kere kısa boylu kadın daha doğurgan olur yani biyolojik açıdan ve kısa boyla çirkinliğin hiçbir alakası yok
00 YorumlaKadını da erkeği de bir tık geriye atar düşünsene kilo aldığında hemen belli olmasını kim ister.
00 YorumlaÇirkinlik unsuru olan tek şey çirkin bakışlardır...
00 Yorumla
+1 yılBoyum 1.88 yani standart uzeri ama karşı cinste kesinlikle boy çirkinlik kriteri değil
10 YorumlaKesinlikle hayir.
Uzun boylu kizlar kadar kaba davrananini da görmedim13 Yorumla- +1 yıl
@Takao_Max hayir :D Boyum 1.60 ve gayet iyi zaten bence.
Ama tavir el kol hareketi olarakta cok kaba geliyorlar bana ne bilim
Maalesef. Güzel/yakışıklı da olunsa boy kısa olduğu zaman çöpten farkı yok insanın.
00 Yorumla
+1 yılDegil tabi ki. Cirkinligin boy ile bir ilgisi yok. Boy artidir sadece
00 Yorumla
+1 yılBen boyun kisaligi uzunlugu oneli degil insanin icin deki kalp oneli kisa olmus uzun olmus onemi yok bence yaradan onu da oyle ratmis kabul edeceksen oyle kabul edeceksin yoksa hic olmasin
00 Yorumla
+1 yılAlakasi yok ne kısa boylu kızlar var çok güzel ALLAH sahibine bağışlasın
00 YorumlaKesinlikle öyledir. Uzun boy sevenlerdenim ama maalesef ülkede uzun boy arasan da. O konuda baya bir kısır
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılBence daha iyidir kadinda kisa boy uzunlar olsa olsa kiz kulesidir
02 Yorumla
Soran+1 yılKendileri öyle düşünmüyor ama
- +1 yıl
Yanlis dusunuyorlar
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiç bir şey çirkinlik veya güzellik unsuru değildir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkeklerde evet kızlarda kısmi olarak evet ama yüzü gerçekten güzelse kurtarır
00 Yorumla
+1 yılÇirkinlik katmaz ama 1.65 den kısa kişilere çocuk muamelesi yaparım. :)
00 YorumlaHayir hiç te bile kısa daha çekici ne zürafa gibi😂😂
00 YorumlaYok kısalar daha şirin oluyo böyle minyon tipli daha iyi yer kaplamıyolar 😂😂
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılHayır, değil.
60 Yorumla Aynen tıfıl kizlari hiç sevmem kadın dedigin at gibi olmalı. O yüzden süt için bebeler.
00 Yorumla
+1 yılKısa boy çirkin olduğunu göstermez sadece insan karşısındakinin uzun olmasını bekliyor.
00 Yorumla
+1 yılKısa boylu kızı öpemezsin sarılamiyorsun elini omzuna atar gezdirirsin kardeşin gibi
00 Yorumla- Devamını Gör (128)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat