• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Güzellik & Bakım

Zayıf ve kısa boylu erkekler doğuştan mı şanssızdır?

Lastiktokalı
Lastiktokalı Takip Et
FenomenYoda Yaş: 38
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
22
Yapay Zekaya Sor
Kadınlarda minyon sevilirken, erkeğin minyonu itici bulunuyor. Sizce de biraz şanssız değil miler? 🤔
Sevgi Soruları Erkek Soruları Kadın Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
4 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• şeytanvekan
    şeytanvekan Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 45%
    +1 yıl

Ben zayıf değilim yapılıyım, boyum 173 , kısa değilim ama uzun da değilim fakat aseksüelim, hali hazırda çok iyi bir mizah anlayışım ve konuşma yeteneğim var ama kızların benden çok hoşlanıyor oluşu bana bir şey ifade etmiyor, bu basit üreme içgüdüsünün yarattığı hormonların etkisinde saçma salak davranışlara vakit harcamak istemiyorum, yine de uzun boyun yarattığı etkinin çok daha fazlasını konuşmam ile sağlayabiliyorum, bence ilişkilerde öncelik ne şekilde anlaştığınız olmalı, fiziğe göre eş seçerseniz çok sürünürsünüz, yaşadığınız da aşk falan değil saçma sapan bir olay olur bilginize, saygılar :D

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Mirbeyy
    Mirbeyy Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39 , eic 59%
    +1 yıl

Uzun boylu kızlara kol dolamakta zorlanma, sarılınca kardeş gibi görünme, öpüşürken uzanmak zorunda kalma gibi handikapları olsa da, saçların bele kadar olması durumunun kolaylaşması, vücudu şekle şemale sokmanın daha rahat olması, eğer kısa boy 1.70 falan ise 1.90 bir erkeğe göre öpüşürken çok da sorun çıkmayacak hatun ranjının en fazla eleman barındıran durumda olması gibi avantajları vardır. bir de çük boyu genelde kısa görünmez. ama 2 metre boyda 1.60lık bir erkekte normal görünen ç.. k çok kullanılmış kurşun kalem gibi yalnız bir havaya bürünebilir pekala. yalnızım iyimi🤣

0
    0 Yorumla
  • derinsuux
    derinsuux Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 45%
    +1 yıl

Her şeyi neden boy pos yakışıklılığa bağlıyorsunuz. Kısa veya uzun yapılı veya zayıf çirkin veya yakışıklı cekici veya itici kimi ilgilendirir arkadaşım. Bu kadar dış görünüşe önem vermeyin hepimiz dört dörtlüğüz sanki kusursuz yaratıldık hepimizin beğenmediği fiziksel özelliklerimiz vardır. Bunlar göreceli kavramlardır. İlk önce karaktere davranışlara bakın fizik gelip geçicidir ama karakter ve uslup sonsuzdur bunu unutmayın. Bir insan hep şanslı doğar karaktersizliği şerefsizliği seçtiği zaman şanssızlaşır bunu unutmayın.

11
    13 Yorumla
    • TipsizAdam35
      TipsizAdam35
      +1 yıl

Daha yaşın ufak ileride anlarsın "Görüntünün" her şey olduğunu

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      +1 yıl

@TipsizAdam35 görüntü 1 şeydir ama herşey değildir. Tipi düzgün olan çok karaktersiz tanıdık. Ama sanırım siz pek arsilasmadiniz

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      +1 yıl

*karşılaşmadınız

Yorumla
    • TipsizAdam35
      TipsizAdam35
      +1 yıl

Bundan 10 sene önce "1" şeydi ama toplum&insanlar değişti. Kimse yanına yakışmayanla zaman harcamak istemiyor. Çünkü bir insanı tanımak bazen bir ömür alıyor ve bu da zamanın kıymetli olduğu bir devirde "Görüntünün" herşey olmasına neden oluyor. Hem kadın hem erkek için geçerli bir olgu

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      +1 yıl

@TipsizAdam35 bence çok yanılıyorsunuz. Kimi insanlar vardır, pek yakışıklı değildir ama diliyle, karakteriyle, haliyle, davranışlarıyla aşık eder kendine. Öyle olan çok insan gördüm. Siz görmediğiniz için böyle düşünüyorsunuz. Ama şuna katılıyorum evet bir erkek için görüntü kadınlara nazaran bir tık daha önemlidir. Önemsiz demiyorum ama bazen tip olmadan da insan sevebiliyor o kişiyi zamanla tanıyarak

Yorumla
    • lasvegaslii
      lasvegaslii
      +1 yıl

@TipsizAdam35 senin bacini karini anani catir cutur s. ikeyim yavvvsak goruntu herseymis senin ben dalağanı s. ikeyim goruntunun onemi olsaydi o gerdekte anasinin a. mini yalatmis baban o a. mi yamuk anani almazdi ve senin gibi y. arrak kafalı dunyaya gelmezdi

Yorumla
    • TipsizAdam35
      TipsizAdam35
      +1 yıl

@lasvegaslii skemeyeceğin şeyler için bu kadar ergen atarı yapmana gerek yok, tecrübem bu yönde dedim. Ama gel gelelim, karakter meselesi de önemliymiş onu öğrendim. Insan senin gibi onun bunun kırması olunca demek ki...

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      +1 yıl

@lasvegaslii noluyo lan ne bu saçma konuşmalar

Yorumla
    • TipsizAdam35
      TipsizAdam35
      +1 yıl

@Nightwalk35 karakter konusunda haklıymışsınız.

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      +1 yıl

@TipsizAdam35 yani demi? Şimdi böyle yorum yapan biri dünya yakışıklısı olsa kaç yazar? İşte tam olarak bundan bahsediyorum

Yorumla
    • TipsizAdam35
      TipsizAdam35
      +1 yıl

@Nightwalk35 ama istisnalar kaide'yi bozmaz. Zaten ben kadınlara niye görünüme bakıyorsunuz diye eleştirmiyorum, bilhakis bakın diye telkin ediyorum. Çünkü bu doğanızda var iyi olan gen'i seçmek zorundasınız.

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      +1 yıl

@TipsizAdam35 ben de bakılana demedim zaten. Tipin tek başına yeterli olmadığından bahsediyorum

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      +1 yıl

*bakılmaz demedim

Yorumla
  • komutanimircessace
    komutanimircessace Takip Et
    Xper 4 Yaş: 110 , eic 52%
    +1 yıl

Iticilik yaratılış da değil artık aşın şu yargıyı at gözlüğünü.
    Uygun yaratılan bedeni doğal halinden uzak tutmada ve bir kadının ve erkeğin giyim kuşamı nasil olması gerekiyorsa disilik ve erkeklikte artık ayırt edilemez hale geldiğinden ve bazı erkeklerin yüzünü kazitarak sözde kültürlü gozukuyorum sanmasindandir belki ne dersiniz?
    Kisa boylu olup edep ahlak kültürde cihad eden gençler vardı belki eskiden ve onların kalplerinde ki iman nueunun ışığı yüze yansıyordu ve simdi o ışık yok edildi. tipte kalmadı ruh da.

5
    2 Yorumla
    • BankerB
      BankerB
      +1 yıl

Sen bu dediklerine göremi bakıyorsun?

Yorumla
    • lasvegaslii
      lasvegaslii
      +1 yıl

@BankerB ne o y. arragam kriter eslestirmesimi yapiyorsun anasini karisini bacisini ufak kizkardesini catir cutur s. iktigim gavvatii senii

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

56

Cevap

74

Cevap

• Jniurl
    Jniurl Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38 , eic 34%
    +1 yıl

Minyon kızlar onlar için var. Şanssız değiller. Uzun boylu erkeklere minyonlar yeşil ışık yaksalar da, abuk subuk minyon kızlar şöyledir böyledir reklamı yapsalar da gerçek şu ki herkes yanına yakışanı ister. Kimse kendisinden aşırı uzun/kısq eş istemez. Kısa erkeklere kalır minyonlar. haha

8
    4 Yorumla
    • Kardelence
      Kardelence
      +1 yıl

Kendini böyle avutmaya devam et 1,55 boyum var 180 in altında sevgilim olmadı, çocuklarımın babası da 183 dü.

Yorumla
    • Jniurl
      Jniurl
      +1 yıl

Maratonunuzun devamini dilerim.

Yorumla
    • hayalimatmazel
      hayalimatmazel
      +1 yıl

Ahahaha. :d çok hızlısın ablacım ,
      Ben @Jniurl görüşüne katılıyorum. Minyon severim yani.

Yorumla
    • Kardelence
      Kardelence
      +1 yıl

@jniurl evet siz böyle düşüncelerin içindeyken biz koşuyoruz

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

İnsanları fiziksel özelliklerine göre yargılamaktan vazgeçin. Sadece fiziğe bakan bir kadın ve erkek hayatı boyunca mutlu olamaz. Çünkü daha iyi fiziğe sahip birini görünce aklı ona kayar. Benim boyum 170 cm ve kilom 68. Düzenli fitness yapar bakımıma dikkat ederim. 26 yaşındayım ve 6 tane sevgilim oldu. Bunların içinde kilolu kız da vardı, fiziği harika olan sporcu bir kız da vardı ve diğerleri.. hiçbiriyle fiziğine bakarak sevgili olmadım. Onlar da benim boyumu sorun etmedi. Burada kısa boylu erkeklere itici diyen kızlar öncelikle kendine bakmalı. Kimisi kuru gtlü kimisi koca gtlü. Bir çoğunda meme bile yok. Hayatlarında spora dair hiçbir şey yok. Önce kendi fiziğinizi düzeltin ondan sonra karşınızdaki insanın fiziğini değerlendirin.

7
    5 Yorumla
    • hayalimatmazel
      hayalimatmazel
      +1 yıl

Aynen haklısın birde 170 boy ideal ki Türkiye standartlarında gayet iyi bir boy. 170 boylar ilgimi daha çok çekiyor. Kısa olunca uzanamazsın ona. Yanında bücür hissedersin ama 170 boy tam ideal

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@hayalimatmazel aslında anlatmak istediğim 170 cm olmak değil. İster 160 olsun ister 150 cm olsun netice olarak boy Allah vergisi bir şeydir ve buna bir başkasının gelip itici demesi ne kadar doğru acaba? Kimse dünyaya gelmeden önce boy tercihini yapmıyor. Burada kısa boylu erkeklere öyle bir yüklenmişler ki gerçekten çok ayıp. Sanki kendileri çok güzel ve 90-60-90 fiziğe sahipler.

Yorumla
    • hayalimatmazel
      hayalimatmazel
      +1 yıl

Evet ama bu durum sadece erkeklere değil 155 kızlarla çok dalga geçiliyor.
      İnsanların fiziği dış görüş özellikleriyle dalga geçmesini hep psikolojilerinin bozukluğuna vurmuşumdur. İnsan fıtratına aykırı olan tek şey aşırı kilodur bunun dışındaki bütün özellikler bize verilen ve seçim hakkı sunulmayan şeylerdir. Bazı insanların beyinleri buna basmıyor.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@hayalimatmazel zayıf olsun kilolu olsun kimsenin dış görünüşüne itici demek bizim haddimiz değil. Evet kilolu birisi sporla forma girebilir bu onun tercihi. Her şekilde bizim bunu değerlendirmemiz haddimiz değil. Kızlara da bu konuda yükleniyorlar haklısın. Artık karaktere bakan pek kimse kalmadı maalesef.

Yorumla
    • hayalimatmazel
      hayalimatmazel
      +1 yıl

Neyseki tek tük bizim gibi düşünenler var ama bizde pek azınlığız. Bu insanlar neyin kafasını yaşıyor gerçekten anlamıyorum. Çok maddeci olduk ve eşya eskitme huyumuz kalmadı sadık değiliz eşyayı her şeyi harcadığımız gibi insanları harcamakta bize kolay geliyor. Çünkü güzelin güzeli , yakışıklının yakışıklısı var. Doyuma ulaşır insan elde edene kadardır bu. Ama karakteri ruhu başka bir insanda bulmam asla mümküm değil. Özlenen ruhtur ama dışını beğenmediğimiz insanların içini merak etmez olduk

Yorumla
  • Mariascd
    Mariascd Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 47%
    +1 yıl

Bence değiller Tanıdığım yakışıklı ve kısa boylu çok erkek var Zaten Türkiye de çok uzun erkek yok (Yeni nesil evet siz uzunsunuz biliyoruz 😅) Sadece aşırı zayıflık bence kötü duruyor Çünkü giydikleri içinde kayboluyorlar o da kişiden kişiye değişiyor tabi Proporsiyon olayı

4
    6 Yorumla
    • Sniper02
      Sniper02
      +1 yıl

Benim 1.70 boy 55 kilo normal mi sence? 😕

Yorumla
    • Mariascd
      Mariascd
      +1 yıl

@Sniper02 Boyun gayet normal Kiloyu da zamanla alırsın Bence iyisin Her şeyden önemlisi mizaç ve özgüven 😊

Yorumla
    • Sniper02
      Sniper02
      +1 yıl

Teşekkürler ama Türk kızları ilgi göstermiyor bana hiç sevgilim olmadı 😅
      Rus kızları gösteriyor onlardan birini kapıcam herhalde 😀

Yorumla
    • Mariascd
      Mariascd
      +1 yıl

@Sniper02 😀 Umarım istediğin olur Takılma kimse kusursuz değil Ve kusurlar insanı çekici yapıyor ki boy Ve kilo bir kusur unsuru değildir ✨

Yorumla
    • Sniper02
      Sniper02
      +1 yıl

Çok teşekkürler böyle egosuz bir Türk kızı gördügüm için mutlu oldum :)

Yorumla
    • Mariascd
      Mariascd
      +1 yıl

@Sniper02 Ne demek 😀e

Yorumla
  • Kawasaki_Ninja
    Kawasaki_Ninja Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 35
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Delikli boncuk yerde kalmaz Fakat boncuğun deliğine ipte lazım..
    kısa uzun kim ne isterse artık :)

0
    0 Yorumla
  • Ateist_Türk
    Ateist_Türk Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 69%
    +1 yıl

Yoo neden şanssız olsunlar ki? Kadınlar acımasız, sadece dış görünüşe bakıyorlar erkekte. Ayrıca minyon kızların sevildiği, sadece bücür, tıfıl kızların uydurduğu bir palavra :D Yok öyle bir şey. Her zaman erkek kendi boyuna yakın ve biraz daha kısa ya da biraz daha uzun kızları tercih eder. 1.50 boyunda tonlarca Türk kızı var. Sen onların erkeklere fizik ve görüntü olarak çekici geldiğini mi zannediyorsun? :D

0
    0 Yorumla
  • Bahtıbedevi
    Bahtıbedevi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 54%
    +1 yıl

Cok yakisikli bir yuzu gur ve duzgun sakallari bir de ye beni gulusu varsa hele bir de esprili ve sacmalamadan konusuyorsa ne gerek var boya posa a dostlar..

5
    2 Yorumla
    • rızıo
      rızıo
      +1 yıl

ben 1.75 boy 58 kg lötü deilmi

Yorumla
    • Gul_gibi_adam
      Gul_gibi_adam
      +1 yıl

beni tarif etti kızlar hemen özelimi doldurun 😋

Yorumla
  • ЂanShe
    ЂanShe Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 66%
    +1 yıl

Minyon bir sevgilim olmuştu. Ağzı o kadar iyi laf yapardı ki belki bu özelliği olmasaydı ve boyu 180 olsaydı ilgimi çekmezdi. Bence her insan şansını kendi yaratır.

3
    1 Yorumla
    • Tutyüreğimdenustam
      Tutyüreğimdenustam
      +1 yıl

180 uzun mu :(

Yorumla
  • Mirroredge
    Mirroredge Takip Et
    Bilge Yaş: 31 , eic 44%
    +1 yıl

Erkek gücü kudreti temsil eder
    kadın zarafeti
    Oldugu için olabilirmi.

Erkekler için zarefet geçerliliğini çogunlukla koruyor

Ama kadınlar için güç para mantıgına geçti zenginse sıkıntı yok yehsgs s

1
    0 Yorumla
  • hayalimatmazel
    hayalimatmazel Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 41%
    +1 yıl

Zayıflar şanssız değil bence. Çok tatlı vi minyon duruyolar. Kısalar kilolu ise şanssız sayılır. Kötü duruyor gerçekten. Onun dışında kısa erkekler bile tatlı. Kötü olan tek şey kilo

3
    10 Yorumla
    • Sniper02
      Sniper02
      +1 yıl

Bende 55 kilo 1.70'im tipim var rus kızları bakıyor da Türk kızları bakmıyor bee 😀

Yorumla
    • hayalimatmazel
      hayalimatmazel
      +1 yıl

Türk kızlarının gereksiz havaları içleri boş. Ruslar bakıyorsa daha ne istiyorsun. Bu ruslar da yokluktan çıkmış gibi hep türk erkeklerine yoğunlaşıyolar. :d

Yorumla
    • hayalimatmazel
      hayalimatmazel
      +1 yıl

170 erkekleri gerçekten uzun erkeklerden daha çok beğeniyorum.

Yorumla
    • Sniper02
      Sniper02
      +1 yıl

Yok be herkes beğenir tipimi kahverengi saçlı kahverengi saçlı alman çocukları gibiyim sonunda uzun sevmeyen bir kız 😂
      Vay be Türk kızından bunları duymayı tahmin etmezdim dobrasın helal olsun :)

Yorumla
    • Alpernvxs
      Alpernvxs
      +1 yıl

@Sniper02 aynen vay be ben de şaşırdım

Yorumla
    • Sniper02
      Sniper02
      +1 yıl

@Alpernvxs :)

Yorumla
    • hayalimatmazel
      hayalimatmazel
      +1 yıl

😂😂 haykırdım resmen. Ciddi olamazsınız. Kova burcuyum ama her zaman farkımı ortaya koyarım.

Yorumla
    • Sniper02
      Sniper02
      +1 yıl

Çok ciddiyiz 😂

Yorumla
    • lasvegaslii
      lasvegaslii
      +1 yıl

Niye bizim sakir dayi var fabrikada 1.60 boyunda boyu iyi kilosu 90 kusur balyozla demir kapiyi saniyede paramparca ediyor kurufasulye yiyince cok ossuruyor ama karisini gordum g. ötü sanki belinden ayrilmis iki metre geride yuruyor nasil s. ikiyorsa kadinin belinden ayrilmis g. ötü ama baya saglam delikanli sakir dayi hicbir goruntu bozukluguda yok kilosuda iyi boyuda

Yorumla
    • TipsizAdam35
      TipsizAdam35
      +1 yıl

@lasvegaslii Senin Şakir dayıda anca o kıçı kırık karıyı sker onuda bulduğuna dua etsin.

Yorumla
  • nickdenbezdum
    nickdenbezdum Takip Et
    Xper 2 Yaş: 26 , eic 32%
    +1 yıl

Benim aşık olduğum adam 1.70 boylarında, çok zayıf ve bilgisayar başında oturmaktan kamburluğa doğru gidiyor. Bazen düşünüyorum platonik olduğum halde neden 3 senedir ki onu unutamıyorum? Neyine aşık oldum? Sanırım yeşil gözlerine ve utangaçlığına

0
    3 Yorumla
    • nickdenbezdum
      nickdenbezdum
      +1 yıl

Bu arada niye bunları söyledim derseniz, öfkeliyim ona.

Yorumla
    • lasvegaslii
      lasvegaslii
      +1 yıl

1.70 boy uzun kamburlukta erkege yakisir biraz kilo alsin dag ayisi gibi olur

Yorumla
    • Kenan2000
      Kenan2000
      +1 yıl

Sorması ayıp, neden öfkelisin ona?

Yorumla
  • AXXXXBENİCKADI
    AXXXXBENİCKADI Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 67%
    +1 yıl

Valla kısa da olsa uzun da olsa önemli olan iyi niyetli gerçekten seven birini bulmaktır ana boy pos ta önemli yani erkek dediğin sevgilsinin yanında ufak tefek kalmamalıdır onu koruyup kollamalı onu sahiplenmelidir

0
    0 Yorumla
  • qwertyujıkgdr
    qwertyujıkgdr Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 78%
    +1 yıl

Kısadan kastın ne ki bu ülkenin boy ortalaması 1.70 zaten 1.71 birine uzun boylusun mu diycez. Bu tip şeylere takılmayanlar olduğunu biliyoruz cinsiyet farketmeksizin

0
    0 Yorumla
  • NoRweeds
    NoRweeds Takip Et
    Xper 3 Yaş: 25 , eic 57%
    +1 yıl

Çabalar biraz kilo alır, durum böylelikle düzeltilmiş olur.
    Kilo gram her zaman değiştirilebilir, ama boy için aynısı geçerli değil.
    O yüzden, bir erkeğin kafasına takmaması gereken bir konu.

0
    0 Yorumla
  • 7even7
    7even7 Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 40%
    +1 yıl

Zayıflığın çözümü var ancak boyun çözümü yok. Herkesin bir beğeneni olur, çok büyük sorun yaşamazlar.

1
    0 Yorumla
  • Minisinizgeldi
    Minisinizgeldi Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31 , eic 35%
    +1 yıl

Zayıf ve kısa boylu erkek zayıf ve kısa boylu birini bulur olur biter

2
    3 Yorumla
    • JamesMoriarty007
      JamesMoriarty007
      +1 yıl

1.50 boyunda kız 1.90 erkek istiyor emin misin

Yorumla
    • lasvegaslii
      lasvegaslii
      +1 yıl

@JamesMoriarty007 lan y. arragam yazdigin yaziya bak senin gibi i. bneler oldugu icin kizlarinda g. otu kalkti abazaliginizdan i. bne oldunuz o. rospu cocuklariii ! Bu yeni nesil erkekler zaten kizlarin iti kopegi olmus a. minna kogyam
      eski erkekleri iyi bilir herkes ! Kizlarin gıkı çıkmazdı hele bir ciksin a, m kogyam tipmis mipmis boymus posmus s. ikerler oyle isi ! erkek istedigi kizi alirdi gerekirse kacirirdi a. gminna koguyim, simdikiler erkekmi laaa hepsi kiz milletinin kölesi olmus kizlara kendilerini begendirmeye calisiyorlar y. avsaklar hepiniz i. bne olmussunuz

Yorumla
    • lasvegaslii
      lasvegaslii
      +1 yıl

@JamesMoriarty007 y. arragamin kafasi kizin istemesiylemi olur o isler ! 1.90 erkek ister 1.65 erkek 45 cm y. arrak gorunce s. ike s. ike kabul eder sen rahat ol a. mina kodum cocugu

Yorumla
  • Sssonsuzzz
    Sssonsuzzz Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 47%
    +1 yıl

Bana pek çekici gelmiyor olabilir ama herkesin vardır bir nasibi yine de doğuştan şanssız diyemem... ☺️

0
    0 Yorumla
  • Saladin20011002
    Saladin20011002 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 34 , eic 33%
    +1 yıl

Evet kanka hani ergenlige girmeden önce pek fark edilmiyor cunku herkes ayni boyda. Sonradan kisa kalanlar maalesefki zor isleri.

0
    0 Yorumla
  • Crusader
    Crusader Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29 , eic 43%
    +1 yıl

Kısa boylu olabilir ama zayıflık seçimdir. Sporla beslenmeyle uykuyla dinlenmeyle kilo alıp kas kütlesi kazanabilir.

0
    0 Yorumla
  • Lonelyness
    Lonelyness Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 59%
    +1 yıl

Evet şanssızlar. Ama onların da bir alıcıları vardır diye düşünüyorum.
    Ps: ben değil 😖😖😝

1
    0 Yorumla
  • FCLeona
    FCLeona Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34
    +1 yıl

Zayıflık kasla gider de boy sıkıntı ama erkek kendinden kısa boylu birine gidebilir. 170 ise 155 lik bir kız rahat rahat gider.

0
    0 Yorumla
  • Barışİnfinity0
    Barışİnfinity0 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 36%
    +1 yıl

Boyum kısa ama umurumda değil bana itici diyenlerin canları cehenneme.

2
    0 Yorumla
  • Madam_Eyre
    Madam_Eyre Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

Bu erkekse bu ne şimdi dediğim zamanlarda “bu ne şimdi” kısmında genellikle kısa zayıf erkekler oluyor.

0
    0 Yorumla
  • isparos
    isparos Takip Et
    Master Yaş: 50 , eic 60%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 907 cevap paylaştı.

Fiziğe göre giyinen kısa boylular var görünce 2 kez bakıyorsun.
    Bakımla ilgili bir durum bu.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Erkeklerin hepsi doğuştan şanssızdır. Şanslı olsa erkek olmazdı zaten

4
    1 Yorumla
    • BankerB
      BankerB
      +1 yıl

😏😏😏

Yorumla
  • greenprofessor
    greenprofessor Takip Et
    Master Yaş: 50 , eic 36%
    +1 yıl

Kısa boyluyu beğenmem diye laf eden kızları evleneceği zaman görmek lazım😊

0
    0 Yorumla
  • SiriSevecen
    SiriSevecen Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 39%
    +1 yıl

Resimdekine düşmeyecek kız sayısı daha azdır yalnız 😂

0
    0 Yorumla
  • Sniper02
    Sniper02 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 37%
    +1 yıl

Şanssızız ya tip var boy yok Allah bir yerden vermiş bir yerden kısmış 🤔

0
    0 Yorumla
  • Guseeee
    Guseeee Takip Et
    Yoda Yaş: 39 , eic 42%
    +1 yıl

Evet malesef en şanssız grup manken gibi arkadaşım hep boydan kaybetti

0
    0 Yorumla
  • Gscofield
    Gscofield Takip Et
    Bilge Yaş: 28 , eic 54%
    +1 yıl

1.78 salt boy , ayakkabı ile 1.81 kısa sayılır mı :)

0
    0 Yorumla
  • muratby
    muratby Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 34%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Bizde boy varda ne oldu. Nerde yerden bitme var hepsinin sevgilisi var ben hala yanlizim😄

0
    1 Yorumla
    • FCLeona
      FCLeona
      +1 yıl

Gidip konuşucan kanka girişken olucan sosyal olucan istersen Kıvanç ol yine de senin adım atman lazım

Yorumla
  • Gokhanclsknn
    Gokhanclsknn Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 38%
    +1 yıl

195 boy beyaz ten atlatik vücut yine beş para etmiyor. 😀

0
    0 Yorumla
  • BankerB
    BankerB Takip Et
    Master Yaş: 34
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 633 cevap paylaştı.

Herşey para, özgürlük ve sağlığa bağlı. Bunlar elinizdeyse hayatınızda sorun ihtimali %10-20’i geçmez...

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Zayıf ve kısa bir sevgilin olmuştu bence sevgiyi bu kadar fazla fiziksel şeylere bağlamayin

5
    0 Yorumla
  • Çilek_22
    Çilek_22 Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 78%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 585 cevap paylaştı.

Evet cok itici . ozellikle kisa boylu erkeklerde takım elbise hic yakışmıyor

1
    0 Yorumla
  • iHumour
    iHumour Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 57%
    +1 yıl

al pacino
    okan bayulgen
    cem yılmaz

bu 3ü benden daha şanslı oldukları kesin

0
    0 Yorumla
  • narinbirbey
    narinbirbey Takip Et
    Master Yaş: 31
    +1 yıl

Kısa boylu insan her zaman şanssızdır. Kısa kızlar da uzun kızları görünce iç çeker.

0
    13 Yorumla
    • çerkeskızı
      çerkeskızı
      +1 yıl

Nedense uzun erkekler minyon seviyor bı daha düşün

Yorumla
    • narinbirbey
      narinbirbey
      +1 yıl

@çerkeskızı Çünkü uzun kızın özgüvenine yenik düşüyorlar :D

Yorumla
    • çerkeskızı
      çerkeskızı
      +1 yıl

Emin ol kısa kizlar daha ozguvenli ve zeki oluyor iyi gozlemle

Yorumla
    • narinbirbey
      narinbirbey
      +1 yıl

Kısa kızlar daha zeki ve içten pazarlıklı uzun kızlar ise özgüvenli girişken ve birazcık deli 😂

Yorumla
    • çerkeskızı
      çerkeskızı
      +1 yıl

O kadar insan tanıdım kısa kizlar daha ozguvenli oluyor zeki çalışkan becerikli girisken cılgın çoğu özellikleri var. Ama uzun kizlar ahraz oluyolar ya zeki olan yok nerdeyse. İçten pazarlıklı herkes olabilir

Yorumla
    • narinbirbey
      narinbirbey
      +1 yıl

Zeka ile özgüven aynı şey değildir. Şımarık insanlar daha özgüvenli olur.

Yorumla
    • çerkeskızı
      çerkeskızı
      +1 yıl

Zeka ile özgüven zaten aynı değildir. Ama kısa kizlarin çoğu kendine güvenir ve zeki oluyolar.. aynen simariklar ozguvenli olur

Yorumla
    • narinbirbey
      narinbirbey
      +1 yıl

Zekanın boyla alakası yok aslında. Ama işte uzun boy şımarıklık getirdiği için zekayı törpülüyor 😂

Yorumla
    • çerkeskızı
      çerkeskızı
      +1 yıl

Kısalar daha şımarık oluyor. Bence boyla alakası var zekanın hepsi tesadüf olamaz. Uzun kizlar beceriksiz oluyo cogu

Yorumla
    • -Poo-
      -Poo-
      +1 yıl

@çerkeskızı Bu nasıl bir çekememezliktir ya. Kısa mısın sen? Zekanın boyla ne alakası var? Ya da girişkenliğin? TR de kızların çoğu kısa olduğu için içlerinde zeki olanlara denk gelmen gayet normal. 😂
      Uzun değilim bu arada.

Yorumla
    • çerkeskızı
      çerkeskızı
      +1 yıl

@-Poo- gerçekleri söylemek için o olmak gerekmiyor objektif olup dediklerimi iyi okursan anlarsın. kısa değilim cekememezlkle alakası bile yok yorumum sana neden bu kadar dokundu? Zekanın boyla alakasi nedendir bilinmez ama var. Tr de çok uzun kız yok evet ama çok kısa da çok yok artık yeni nesilde özellikle. Uzun görünüşü iyi erkeklerin cogunu onlar sahip oluyor. Üstelik kisasina da uzununa da bakınca gerçekler ortada

Yorumla
    • -Poo-
      -Poo-
      +1 yıl

@çerkeskızı Hayır özellikle kısaları savunuyor gibi görünüyorsun. Dokunmadı. Sadece ilgimi çekti. 😄

Yorumla
    • çerkeskızı
      çerkeskızı
      +1 yıl

@-Poo- savunmadim gözlemlerim bu şekilde. Ayrıca sadece kısalar değil kısa ve orta boy olanlar 😁

Yorumla
  • 9Atom9
    9Atom9 Takip Et
    Bilge Yaş: 35
    +1 yıl

Yırtık giyinsin saçları danık olsun gözler simsiyah ve derin teni beyaz yeter😀

1
    1 Yorumla
    • Sniper02
      Sniper02
      +1 yıl

Sadece biri tutuyor beyaz ten. Jdhsbzh

Yorumla
  • oguzhankuzey
    oguzhankuzey Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37
    +1 yıl

Tiplere aldanma, önemli olan konu mevcut şartları lehine çevirebilmektir.

0
    0 Yorumla
  • Amakafamıznassıgüzel
    Amakafamıznassıgüzel Takip Et
    Master Yaş: 33
    +1 yıl

Kadının minyonu kucağa rahat geliyo ya o yüzden seviliyo yoksa öyle cok büyük aşk duyulmuyo bence onlara 😏

0
    0 Yorumla
  • Pilly_kanarya
    Pilly_kanarya Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28
    +1 yıl

Herkez en ğüzelini ister ama kimse istediğiyle olamaz oyüzden takılmıyom 1.70 boy 60 kiloyum ve gayet mutluyum 😂😂😂

0
    0 Yorumla
  • HinchAmarillo
    HinchAmarillo Takip Et
    Master Yaş: 30
    +1 yıl

Ne yazık ki şansın yok karşı cinse karşı. Keşke böyle olmasaydı diyorsun bazen elinde olmayan bir şey için. Sonra şükrediyorsun beterin beteri var diyerek

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Sanmıyorum. Deneyimi birlikte olduğu kişiyle kazanır olur biter. Sonuçta herkes deneyimsiz doğuyor ve her şeyin bir ilki vardır.

0
    0 Yorumla
  • mysoulsad
    mysoulsad Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31
    +1 yıl

Evt sansizlar. Cunku erkkte yuzunden daha onemli olan sey uzun boy ve vucut yapisi bnce

0
    5 Yorumla
    • lasvegaslii
      lasvegaslii
      +1 yıl

Ne yapacaksin vucut yapisini boyunu icinemi alacaksin vucudunu komple?

Yorumla
    • TipsizAdam35
      TipsizAdam35
      +1 yıl

Kadın doğası gereği en iyiyi arar. Ama bazı vitaminsizler bunu hala anlayamamış

Yorumla
    • mysoulsad
      mysoulsad
      +1 yıl

Sen neden yuzu guzel kadin ariyosun. Napiyosun yuzune mi sokuyosun

Yorumla
    • TipsizAdam35
      TipsizAdam35
      +1 yıl

Vurdu gol olduuu

Yorumla
    • mysoulsad
      mysoulsad
      +1 yıl

Hahahahha

Yorumla
  • yüksekPerformans26
    yüksekPerformans26 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 43
    +1 yıl

Şanssızlık, o erkeği zayıf ve kısa boylu gören, yüzeysel basit kadınlardır! (kısa değilim!)

1
    0 Yorumla
  • Merve01996
    Merve01996 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30
    +1 yıl

Benim kardeşim boyu 185 kilosu 110
    En ufak kardeşim 158 kilosu 98 hep şansız oluyor Aynen

0
    5 Yorumla
    • kaybedenlerklubu666
      kaybedenlerklubu666
      +1 yıl

Seni merak etdim dogrusu

Yorumla
    • Merve01996
      Merve01996
      +1 yıl

@kaybedenlerklubu666 benim boy 182 kilom 77

Yorumla
    • kaybedenlerklubu666
      kaybedenlerklubu666
      +1 yıl

Evlenme teklifi et kabul edecem boy190 85 kg birbirimiz icin yaratilmisiz adeta 😄

Yorumla
    • Merve01996
      Merve01996
      +1 yıl

@kaybedenlerklubu666 ben basketbol gidip geliyorum her gün boyum uzuyor şimdi olmuştur herhalde 190

Yorumla
    • kaybedenlerklubu666
      kaybedenlerklubu666
      +1 yıl

@merve01996 190 mi masallah sen benide gecersen boyle gidersen

Yorumla
  • Joysss
    Joysss Takip Et
    Guru Yaş: 46
    +1 yıl

o yüzden mi koşuyor kızlar Tom Cruise un peşinden, önemli olan boy değil :)

0
    0 Yorumla
  • ByCıLız
    ByCıLız Takip Et
    Master Yaş: 37
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 363 cevap paylaştı.

30 yaşındayım zayıfım minyonum kısayım bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı demekki çok iticiyim

0
    0 Yorumla
  • mysterious9
    mysterious9 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30
    +1 yıl

Daha iyi birine görünce ister istemez insanın gözü kayıyo

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Hayır bazıları bunu avantaja çevirmesini iyi biliyor.

1
    3 Yorumla
    • Sniper02
      Sniper02
      +1 yıl

Mesela ben xjajjxd kızlar hep çok tatlısın diyip yanıma geliyor bıktım yaw cjsbsj

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Süper

Yorumla
    • Sniper02
      Sniper02
      +1 yıl

Ama ondan ileri gidemiyoruz maalesef. :)

Yorumla
  • __Queen_Bee__
    __Queen_Bee__ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26
    +1 yıl

Biraz şanssızlar evet kısa boylu olsa neyse de bir de zayıf olursa vay onun haline

0
    44 Yorumla
    • __Queen_Bee__
      __Queen_Bee__
      +1 yıl

Tercih meselesi tabi😒

Yorumla
    • rızıo
      rızıo
      +1 yıl

zayıfım ama kadını kucamda taşıya biliyorum bır kadını kucakda sevmekte ayrıcalık vede cok guzel bişey

Yorumla
    • __Queen_Bee__
      __Queen_Bee__
      +1 yıl

Peki😌

Yorumla
    • rızıo
      rızıo
      +1 yıl

zayıf erkekler sana ıtıcımı gelıyor

Yorumla
    • kaybedenlerklubu666
      kaybedenlerklubu666
      +1 yıl

190 boy , 85 kilo kumral uyarmi 😄

Yorumla
    • __Queen_Bee__
      __Queen_Bee__
      +1 yıl

@rızıo hayır itici gelmiyor ama çekici de gelmiyor

Yorumla
    • __Queen_Bee__
      __Queen_Bee__
      +1 yıl

@kaybedenlerklubu666 sen çok uzun değil misin ya😅

Yorumla
    • kaybedenlerklubu666
      kaybedenlerklubu666
      +1 yıl

@__Queen_bee__ tabikide degilim 😄 gayet normal yani 85 3 gen vicud degil belirgin kaslarim yok ama kiloluda degilim normal fit bir vicudla birlikde gayet iyiyim 😄

Yorumla
    • __Queen_Bee__
      __Queen_Bee__
      +1 yıl

@kaybedenlerklubu666 iyiymiş😅

Yorumla
    • kaybedenlerklubu666
      kaybedenlerklubu666
      +1 yıl

__Queen_bee__ evet biliyorum ama emin olmak istedim 😄

Yorumla
    • rızıo
      rızıo
      +1 yıl

yapma yav pınarımı kaybettim desene aşığım aşık

Yorumla
    • kaybedenlerklubu666
      kaybedenlerklubu666
      +1 yıl

Boya takilip gidecekse s.. gitsin kardess fazla kiymetlendirme gozunde dunyada hayvanlar haric hic bir canliyi..

Yorumla
    • __Queen_Bee__
      __Queen_Bee__
      +1 yıl

Ne? Kim kime aşık😟sevgilinden mi ayrıldın🙁

Yorumla
    • rızıo
      rızıo
      +1 yıl

sevgili olsakta ayrılsak benim pınarım ingilizce öğretmenı oldu ben elektrık teknıkerıyım bana varırmı bılmem kaç yıldır sevıyorum sonuç nolcak bılmıyorum babası vermez gıbıme gelıo ama gönül işte

Yorumla
    • __Queen_Bee__
      __Queen_Bee__
      +1 yıl

Kızın gönlü varsa babası verir neden vermesin söz konusu kızının mutluluğu değil mi😟inşaallah hayırlısı gönlünden geçen olur ne diyim😄

Yorumla
    • kaybedenlerklubu666
      kaybedenlerklubu666
      +1 yıl

Rizo 2 yil daha oku muhendislige tamamla teknikersin madem ingilizcede ogren kizi babasindan ingilizce iste sansi yok ozaman

Yorumla
    • kaybedenlerklubu666
      kaybedenlerklubu666
      +1 yıl

Hatda ya da vazgectim ya almiyorum de kalk birak onlar sana yalvarsin o saatne sonra

Yorumla
    • rızıo
      rızıo
      +1 yıl

daha önceki rümeysanın anasını kızımı sana değil doktore veririm dedi bende ona bize aziz milletimiz yeter dedim

Yorumla
    • __Queen_Bee__
      __Queen_Bee__
      +1 yıl

@rızıo deseydin ya doktorun aile hayatı mı var doğru düzgün sürekli çalışıyor

Yorumla
    • rızıo
      rızıo
      +1 yıl

ama para cok diyor artık tek düşmanım kızların anaları senın annen sev dine verırmı seni vermzmi

Yorumla
    • __Queen_Bee__
      __Queen_Bee__
      +1 yıl

@rızıo verir tabi (yeterki yaşadığımız yerden olsun mesleği farketmiyor) ama sevebileceğim kimse yok burda yani o vermese de sevdiğim başka şehirden olsa gider evlenirim ona sormam çünkü evleneceğim kişiyle bir ömür geçirecek olan benim, o değil dolayısıyla benim kararım daha önemli.. Yaşadığım yerden evlensem dahi başka şehre/ülkeye çalışmaya gideceğim için yine aynı hesaba denk geliyor anca yaz tatillerinde.. Sevsem gider 2-3 işte çalışır yine geçindiririm evi eşimin işinin olup olmaması hiç önemli değil. Mesleğe anneler çok takılıyor doğru.. Mesela annem beni doktora vermez parası çok olsa da çünkü benimle ve çocuklarımla ilgilenmeye vakti olmaz. Doktor olmama da izin vermez.

Yorumla
    • rızıo
      rızıo
      +1 yıl

senin yasadın yerde neden sevebilcen kımse yok erkekler stokta mı bitti:) aldatıldınmı hiç

Yorumla
    • __Queen_Bee__
      __Queen_Bee__
      +1 yıl

@rızıo yaşıtlarım okulu bıraktı hep evleniyor ben okuyorum daha ve annemin sürekli aynı şeyi söylemesi canımı sıkıyor onun da etkisi çok büyük (ve yaşadığım yer zaten küçük çok bir seçenek yok yani) hayır aldatılmadım

Yorumla
    • __Queen_Bee__
      __Queen_Bee__
      +1 yıl

Yani ona inat yaşadığım yerde hoşlandığım biri olsa bile gider dışardan evlenirim

Yorumla
    • rızıo
      rızıo
      +1 yıl

yaşadın yer neresi bu arada sohbetin baya güzel

Yorumla
    • __Queen_Bee__
      __Queen_Bee__
      +1 yıl

Konya😄

Yorumla
    • rızıo
      rızıo
      +1 yıl

hımm. profil resmındeki senmisin
      kaç yasındasın

Yorumla
    • kaybedenlerklubu666
      kaybedenlerklubu666
      +1 yıl

Hahahapinari unuttu sana yuruyor ah gencligim ahh taktik iyi degil dostumm biraz daha calismalisin

Yorumla
    • __Queen_Bee__
      __Queen_Bee__
      +1 yıl

@rızıo evet benim, 19 yaşındayım😄

Yorumla
    • __Queen_Bee__
      __Queen_Bee__
      +1 yıl

@kaybedenlerklubu666 😂😂

Yorumla
    • rızıo
      rızıo
      +1 yıl

güzelsin allah nazarlardan saklasın evlilikten beklentilerın neler

Yorumla
    • __Queen_Bee__
      __Queen_Bee__
      +1 yıl

Sonu boşanmaya gidecek hiçbir şey olmasın yeterli😄kısaca sevgi, saygı, anlayış, güven& sadakat😌

Yorumla
    • rızıo
      rızıo
      +1 yıl

haklısın sadakat ne anlam içeriyor bunu anlamıyom. bide aldatan insanları anlamıyorum aldatmak basitlıktir adamın karısı var aldatıor sanki aldatttın kişi altın kaplama anlamaıom. boşanmak kötü bişey kadın ve erkeği zinaya sürükler çünkü evlenınce insanın özel hayatı oluyor bu alısıyor

Yorumla
    • __Queen_Bee__
      __Queen_Bee__
      +1 yıl

@rızıo evet işte sadakat bu yüzden önemli

Yorumla
    • rızıo
      rızıo
      +1 yıl

allah kimsenın yuvasını yıkmasın yuva kurmak zor yıkmak cok kolay kadınlarda lükse kaçmadı surece hiç bişey olmaz

Yorumla
    • __Queen_Bee__
      __Queen_Bee__
      +1 yıl

@rızıo aynen öyle

Yorumla
    • rızıo
      rızıo
      +1 yıl

benim evlilkten beklentim güler yüz cilve özel hayat:)

Yorumla
    • rızıo
      rızıo
      +1 yıl

ama senin yasın daha 19 25 yaşından aşagıya evlenlenme pişman olursun. dış görünüşemi önem veriyorsun yoksa karakteremi

Yorumla
    • __Queen_Bee__
      __Queen_Bee__
      +1 yıl

Karakter daha önemli bence daha önce birini görmeden sevmişliğim var fikrin değişmedi arkadaşlarım çirkin diyordu ama kalbi güzel olanın bedenini ne yapayım ben hepsi gelip geçici erken evlenmek istemiyorum zaten önce iş bulup düzeni oturtmam gerekiyor @rızıo

Yorumla
    • rızıo
      rızıo
      +1 yıl

haklısın kalbi güzel olmayanın anlayısı kıt olur. ahlak karakter cok önemli yoksa kadın zulüm görür kadın düşmanı cok

Yorumla
    • kaybedenlerklubu666
      kaybedenlerklubu666
      +1 yıl

Rizo bir s... git artik birader ya pinara yazsan bukadar sorun kalmayacakdi zaten ayrica quuen sana vermez verse bile bu platformdan veremez alamazsin amacinin bu olmadigini soyluyceksen eger guzine ablanda degil bu hatun senin yazip durma ya da ekle ozelden konusun bildirim gelmesin artik kibarca siktirip git lutfen

Yorumla
    • rızıo
      rızıo
      +1 yıl

@kaybedenlerklubu666 NE DİYONLAN yaprak yazdın küfrü bayan görüyor klavye artisli yapma

Yorumla
    • kaybedenlerklubu666
      kaybedenlerklubu666
      +1 yıl

Lan yuru git ince yapior bayan kufuru goruyor diye mal deyne ya cocuk gibisin ya mal mal ne anlation dunden beri miler eylenmeye kaynatmaya gelmis dostlar meyhanesine cevirdin siktirip git artik sal yazip durma ya da git ozelden konus arrislik dior birde artislik gormemis hırt kak git simdi fazla vakitimi aldin

Yorumla
    • rızıo
      rızıo
      +1 yıl

KENDİNE İYİ BAK GÖRÜSÜRÜZ

Yorumla
  • Zeynocmzz
    Zeynocmzz Takip Et
    Yoda Yaş: 27
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 363 cevap paylaştı.

Hayır bazıları minyon sever ve bence itici değiller

1
    0 Yorumla
  • Hirotaro
    Hirotaro Takip Et
    Yoda Yaş: 27
    +1 yıl

Benim boy 190 da noluyor, yine birşey olduğu yok 😀

0
    2 Yorumla
    • FCLeona
      FCLeona
      +1 yıl

Girişken olmak lazım

Yorumla
    • Hirotaro
      Hirotaro
      +1 yıl

Aynen

Yorumla
  • _Lightning_
    _Lightning_ Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35
    +1 yıl

Kısaboyluları şanssız bulan zurafalar var ya onlarin akılları en fazla kalçalarına kadar yükselebiliyor 😉

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

168 den kısaysa doğuştan şanssızdır evet David Beckham’ın kafayı 165 adama koy bile yakışıklı olmaz

0
    0 Yorumla
  • sesliciglik
    sesliciglik Takip Et
    Xper 3 Yaş: 35
    +1 yıl

Kadının da erkeğin de fazla uzunu iyi değil bence kadınlar uzun boylu olduğunda doğum yapsınlar evlensinler anında iri yarı oluyorlar erkekler aynı şekilde biraz kilo alsalsar çok irileşiyorlar

0
    0 Yorumla
  • şiirsiz_şair
    şiirsiz_şair Takip Et
    Xper 6 Yaş: 106
    +1 yıl

Alakası yok bence minyon kızlar gibi onlarda seviliyor

1
    0 Yorumla
  • Minimalizm
    Minimalizm Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34
    +1 yıl

Ben çok gördüm yerden bitme erkeklerin yanında manken gibi kadınları

0
    0 Yorumla
  • Kaybolanlardannn
    Kaybolanlardannn Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

Sizi fiziksel özelliklere göre sevecek kızdan hayır gelmez boşver üzülmeyin o basit şahıslara...

0
    0 Yorumla
  • Forazzi
    Forazzi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35
    +1 yıl

Evli ve sevgilisi olan erkeklerin hepsi 190 güzel tespit😀

0
    0 Yorumla
  • Violen
    Violen Takip Et
    Xper 2 Yaş: 28
    +1 yıl

Bence çekicilik önemli uzun ama itici çok erkek var

2
    3 Yorumla
    • lasvegaslii
      lasvegaslii
      +1 yıl

Bu kizlarin agzinda itici lafini cok duyuyorum neyi itiyor arkadan biseymi ittiriyor size bu itici dedikleriniz? Siz hic dag ayisi malafati yedinizmi? Simdi banada itici dersiniz

Yorumla
    • Violen
      Violen
      +1 yıl

Çekiciliğin zıttı oluyor iticilik neden çekici lafina değilde itici lafina takildin ki herşeyin olumlu ve olumsuz tarafı vardır çekiciliğin de olumsuzu iticilik dir yani bir nevi hoşuna gitmemek gibi birşey... Bu arada dağ ayısı malafat i yemedim sen yedin herhalde

Yorumla
    • lasvegaslii
      lasvegaslii
      +1 yıl

Bak hala itici diyor ne ogliim arkadan biseymi ittiriyor size iticiymis agminna koguyum

Yorumla
  • Devamını Gör (70)
Devamını Gör(115)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > Zayıf ve kısa boylu erkekler doğuştan mı şanssızdır?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Kısa boylu erkeklerin incel olmak kaderi mi? 3 cevap verildi
Kısa boylu erkeklerin şansı düşük muu? 9 cevap verildi
Kısa boylu erkekler çok şanssız değil mi? 24 cevap verildi
Kısa boylu erkeklerin şansı düşük mu? 2 cevap verildi
Kısa boylu erkeklerin kaderi incel olmak mı? 2 cevap verildi
Kısa boylu erkeklerin kaderi incel olmak mı? 4 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Kadınların emekle yaptığı tabloları sever misiniz?
  • Dış görünüş mü? zekâ mı?
  • Size hangi meyve ya da içecek söylerdim diyim mi?
  • Ruh eşiniz nerede sizce, yarım kalmışlık hissediyor musunuz yahu var mı böyle tamamlanma olayı falan🤷‍♀️?
  • Kırıldığınız hâlde güçlü görünmek sizi de yoruyor mu?
  • Siteden tanıştığın kişi ile evlenir misin?
  • Senden zor ayrılan bir sevgilin oldu mu?
  • Çaresizlik içinde karşıdan bir hamle beklediniz mi?
  • O kişi şimdi sana "barışalım" dese cevabın ne olurdu?
  • Sorunlarından kaçıyor musun?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨