Ben zayıf değilim yapılıyım, boyum 173 , kısa değilim ama uzun da değilim fakat aseksüelim, hali hazırda çok iyi bir mizah anlayışım ve konuşma yeteneğim var ama kızların benden çok hoşlanıyor oluşu bana bir şey ifade etmiyor, bu basit üreme içgüdüsünün yarattığı hormonların etkisinde saçma salak davranışlara vakit harcamak istemiyorum, yine de uzun boyun yarattığı etkinin çok daha fazlasını konuşmam ile sağlayabiliyorum, bence ilişkilerde öncelik ne şekilde anlaştığınız olmalı, fiziğe göre eş seçerseniz çok sürünürsünüz, yaşadığınız da aşk falan değil saçma sapan bir olay olur bilginize, saygılar :D
Uzun boylu kızlara kol dolamakta zorlanma, sarılınca kardeş gibi görünme, öpüşürken uzanmak zorunda kalma gibi handikapları olsa da, saçların bele kadar olması durumunun kolaylaşması, vücudu şekle şemale sokmanın daha rahat olması, eğer kısa boy 1.70 falan ise 1.90 bir erkeğe göre öpüşürken çok da sorun çıkmayacak hatun ranjının en fazla eleman barındıran durumda olması gibi avantajları vardır. bir de çük boyu genelde kısa görünmez. ama 2 metre boyda 1.60lık bir erkekte normal görünen ç.. k çok kullanılmış kurşun kalem gibi yalnız bir havaya bürünebilir pekala. yalnızım iyimi🤣
Her şeyi neden boy pos yakışıklılığa bağlıyorsunuz. Kısa veya uzun yapılı veya zayıf çirkin veya yakışıklı cekici veya itici kimi ilgilendirir arkadaşım. Bu kadar dış görünüşe önem vermeyin hepimiz dört dörtlüğüz sanki kusursuz yaratıldık hepimizin beğenmediği fiziksel özelliklerimiz vardır. Bunlar göreceli kavramlardır. İlk önce karaktere davranışlara bakın fizik gelip geçicidir ama karakter ve uslup sonsuzdur bunu unutmayın. Bir insan hep şanslı doğar karaktersizliği şerefsizliği seçtiği zaman şanssızlaşır bunu unutmayın.
Bundan 10 sene önce "1" şeydi ama toplum&insanlar değişti. Kimse yanına yakışmayanla zaman harcamak istemiyor. Çünkü bir insanı tanımak bazen bir ömür alıyor ve bu da zamanın kıymetli olduğu bir devirde "Görüntünün" herşey olmasına neden oluyor. Hem kadın hem erkek için geçerli bir olgu
@TipsizAdam35 bence çok yanılıyorsunuz. Kimi insanlar vardır, pek yakışıklı değildir ama diliyle, karakteriyle, haliyle, davranışlarıyla aşık eder kendine. Öyle olan çok insan gördüm. Siz görmediğiniz için böyle düşünüyorsunuz. Ama şuna katılıyorum evet bir erkek için görüntü kadınlara nazaran bir tık daha önemlidir. Önemsiz demiyorum ama bazen tip olmadan da insan sevebiliyor o kişiyi zamanla tanıyarak
@TipsizAdam35 senin bacini karini anani catir cutur s. ikeyim yavvvsak goruntu herseymis senin ben dalağanı s. ikeyim goruntunun onemi olsaydi o gerdekte anasinin a. mini yalatmis baban o a. mi yamuk anani almazdi ve senin gibi y. arrak kafalı dunyaya gelmezdi
@lasvegaslii skemeyeceğin şeyler için bu kadar ergen atarı yapmana gerek yok, tecrübem bu yönde dedim. Ama gel gelelim, karakter meselesi de önemliymiş onu öğrendim. Insan senin gibi onun bunun kırması olunca demek ki...
@Nightwalk35 ama istisnalar kaide'yi bozmaz. Zaten ben kadınlara niye görünüme bakıyorsunuz diye eleştirmiyorum, bilhakis bakın diye telkin ediyorum. Çünkü bu doğanızda var iyi olan gen'i seçmek zorundasınız.
Iticilik yaratılış da değil artık aşın şu yargıyı at gözlüğünü. Uygun yaratılan bedeni doğal halinden uzak tutmada ve bir kadının ve erkeğin giyim kuşamı nasil olması gerekiyorsa disilik ve erkeklikte artık ayırt edilemez hale geldiğinden ve bazı erkeklerin yüzünü kazitarak sözde kültürlü gozukuyorum sanmasindandir belki ne dersiniz? Kisa boylu olup edep ahlak kültürde cihad eden gençler vardı belki eskiden ve onların kalplerinde ki iman nueunun ışığı yüze yansıyordu ve simdi o ışık yok edildi. tipte kalmadı ruh da.
Minyon kızlar onlar için var. Şanssız değiller. Uzun boylu erkeklere minyonlar yeşil ışık yaksalar da, abuk subuk minyon kızlar şöyledir böyledir reklamı yapsalar da gerçek şu ki herkes yanına yakışanı ister. Kimse kendisinden aşırı uzun/kısq eş istemez. Kısa erkeklere kalır minyonlar. haha
İnsanları fiziksel özelliklerine göre yargılamaktan vazgeçin. Sadece fiziğe bakan bir kadın ve erkek hayatı boyunca mutlu olamaz. Çünkü daha iyi fiziğe sahip birini görünce aklı ona kayar. Benim boyum 170 cm ve kilom 68. Düzenli fitness yapar bakımıma dikkat ederim. 26 yaşındayım ve 6 tane sevgilim oldu. Bunların içinde kilolu kız da vardı, fiziği harika olan sporcu bir kız da vardı ve diğerleri.. hiçbiriyle fiziğine bakarak sevgili olmadım. Onlar da benim boyumu sorun etmedi. Burada kısa boylu erkeklere itici diyen kızlar öncelikle kendine bakmalı. Kimisi kuru gtlü kimisi koca gtlü. Bir çoğunda meme bile yok. Hayatlarında spora dair hiçbir şey yok. Önce kendi fiziğinizi düzeltin ondan sonra karşınızdaki insanın fiziğini değerlendirin.
Aynen haklısın birde 170 boy ideal ki Türkiye standartlarında gayet iyi bir boy. 170 boylar ilgimi daha çok çekiyor. Kısa olunca uzanamazsın ona. Yanında bücür hissedersin ama 170 boy tam ideal
@hayalimatmazel aslında anlatmak istediğim 170 cm olmak değil. İster 160 olsun ister 150 cm olsun netice olarak boy Allah vergisi bir şeydir ve buna bir başkasının gelip itici demesi ne kadar doğru acaba? Kimse dünyaya gelmeden önce boy tercihini yapmıyor. Burada kısa boylu erkeklere öyle bir yüklenmişler ki gerçekten çok ayıp. Sanki kendileri çok güzel ve 90-60-90 fiziğe sahipler.
Evet ama bu durum sadece erkeklere değil 155 kızlarla çok dalga geçiliyor. İnsanların fiziği dış görüş özellikleriyle dalga geçmesini hep psikolojilerinin bozukluğuna vurmuşumdur. İnsan fıtratına aykırı olan tek şey aşırı kilodur bunun dışındaki bütün özellikler bize verilen ve seçim hakkı sunulmayan şeylerdir. Bazı insanların beyinleri buna basmıyor.
@hayalimatmazel zayıf olsun kilolu olsun kimsenin dış görünüşüne itici demek bizim haddimiz değil. Evet kilolu birisi sporla forma girebilir bu onun tercihi. Her şekilde bizim bunu değerlendirmemiz haddimiz değil. Kızlara da bu konuda yükleniyorlar haklısın. Artık karaktere bakan pek kimse kalmadı maalesef.
Neyseki tek tük bizim gibi düşünenler var ama bizde pek azınlığız. Bu insanlar neyin kafasını yaşıyor gerçekten anlamıyorum. Çok maddeci olduk ve eşya eskitme huyumuz kalmadı sadık değiliz eşyayı her şeyi harcadığımız gibi insanları harcamakta bize kolay geliyor. Çünkü güzelin güzeli , yakışıklının yakışıklısı var. Doyuma ulaşır insan elde edene kadardır bu. Ama karakteri ruhu başka bir insanda bulmam asla mümküm değil. Özlenen ruhtur ama dışını beğenmediğimiz insanların içini merak etmez olduk
Bence değiller Tanıdığım yakışıklı ve kısa boylu çok erkek var Zaten Türkiye de çok uzun erkek yok (Yeni nesil evet siz uzunsunuz biliyoruz 😅) Sadece aşırı zayıflık bence kötü duruyor Çünkü giydikleri içinde kayboluyorlar o da kişiden kişiye değişiyor tabi Proporsiyon olayı
Yoo neden şanssız olsunlar ki? Kadınlar acımasız, sadece dış görünüşe bakıyorlar erkekte. Ayrıca minyon kızların sevildiği, sadece bücür, tıfıl kızların uydurduğu bir palavra :D Yok öyle bir şey. Her zaman erkek kendi boyuna yakın ve biraz daha kısa ya da biraz daha uzun kızları tercih eder. 1.50 boyunda tonlarca Türk kızı var. Sen onların erkeklere fizik ve görüntü olarak çekici geldiğini mi zannediyorsun? :D
Cok yakisikli bir yuzu gur ve duzgun sakallari bir de ye beni gulusu varsa hele bir de esprili ve sacmalamadan konusuyorsa ne gerek var boya posa a dostlar..
Minyon bir sevgilim olmuştu. Ağzı o kadar iyi laf yapardı ki belki bu özelliği olmasaydı ve boyu 180 olsaydı ilgimi çekmezdi. Bence her insan şansını kendi yaratır.
Zayıflar şanssız değil bence. Çok tatlı vi minyon duruyolar. Kısalar kilolu ise şanssız sayılır. Kötü duruyor gerçekten. Onun dışında kısa erkekler bile tatlı. Kötü olan tek şey kilo
Türk kızlarının gereksiz havaları içleri boş. Ruslar bakıyorsa daha ne istiyorsun. Bu ruslar da yokluktan çıkmış gibi hep türk erkeklerine yoğunlaşıyolar. :d
Yok be herkes beğenir tipimi kahverengi saçlı kahverengi saçlı alman çocukları gibiyim sonunda uzun sevmeyen bir kız 😂 Vay be Türk kızından bunları duymayı tahmin etmezdim dobrasın helal olsun :)
Niye bizim sakir dayi var fabrikada 1.60 boyunda boyu iyi kilosu 90 kusur balyozla demir kapiyi saniyede paramparca ediyor kurufasulye yiyince cok ossuruyor ama karisini gordum g. ötü sanki belinden ayrilmis iki metre geride yuruyor nasil s. ikiyorsa kadinin belinden ayrilmis g. ötü ama baya saglam delikanli sakir dayi hicbir goruntu bozukluguda yok kilosuda iyi boyuda
Benim aşık olduğum adam 1.70 boylarında, çok zayıf ve bilgisayar başında oturmaktan kamburluğa doğru gidiyor. Bazen düşünüyorum platonik olduğum halde neden 3 senedir ki onu unutamıyorum? Neyine aşık oldum? Sanırım yeşil gözlerine ve utangaçlığına
Valla kısa da olsa uzun da olsa önemli olan iyi niyetli gerçekten seven birini bulmaktır ana boy pos ta önemli yani erkek dediğin sevgilsinin yanında ufak tefek kalmamalıdır onu koruyup kollamalı onu sahiplenmelidir
Kısadan kastın ne ki bu ülkenin boy ortalaması 1.70 zaten 1.71 birine uzun boylusun mu diycez. Bu tip şeylere takılmayanlar olduğunu biliyoruz cinsiyet farketmeksizin
Çabalar biraz kilo alır, durum böylelikle düzeltilmiş olur. Kilo gram her zaman değiştirilebilir, ama boy için aynısı geçerli değil. O yüzden, bir erkeğin kafasına takmaması gereken bir konu.
@JamesMoriarty007 lan y. arragam yazdigin yaziya bak senin gibi i. bneler oldugu icin kizlarinda g. otu kalkti abazaliginizdan i. bne oldunuz o. rospu cocuklariii ! Bu yeni nesil erkekler zaten kizlarin iti kopegi olmus a. minna kogyam eski erkekleri iyi bilir herkes ! Kizlarin gıkı çıkmazdı hele bir ciksin a, m kogyam tipmis mipmis boymus posmus s. ikerler oyle isi ! erkek istedigi kizi alirdi gerekirse kacirirdi a. gminna koguyim, simdikiler erkekmi laaa hepsi kiz milletinin kölesi olmus kizlara kendilerini begendirmeye calisiyorlar y. avsaklar hepiniz i. bne olmussunuz
@JamesMoriarty007 y. arragamin kafasi kizin istemesiylemi olur o isler ! 1.90 erkek ister 1.65 erkek 45 cm y. arrak gorunce s. ike s. ike kabul eder sen rahat ol a. mina kodum cocugu
O kadar insan tanıdım kısa kizlar daha ozguvenli oluyor zeki çalışkan becerikli girisken cılgın çoğu özellikleri var. Ama uzun kizlar ahraz oluyolar ya zeki olan yok nerdeyse. İçten pazarlıklı herkes olabilir
@çerkeskızı Bu nasıl bir çekememezliktir ya. Kısa mısın sen? Zekanın boyla ne alakası var? Ya da girişkenliğin? TR de kızların çoğu kısa olduğu için içlerinde zeki olanlara denk gelmen gayet normal. 😂 Uzun değilim bu arada.
@-Poo- gerçekleri söylemek için o olmak gerekmiyor objektif olup dediklerimi iyi okursan anlarsın. kısa değilim cekememezlkle alakası bile yok yorumum sana neden bu kadar dokundu? Zekanın boyla alakasi nedendir bilinmez ama var. Tr de çok uzun kız yok evet ama çok kısa da çok yok artık yeni nesilde özellikle. Uzun görünüşü iyi erkeklerin cogunu onlar sahip oluyor. Üstelik kisasina da uzununa da bakınca gerçekler ortada
Ne yazık ki şansın yok karşı cinse karşı. Keşke böyle olmasaydı diyorsun bazen elinde olmayan bir şey için. Sonra şükrediyorsun beterin beteri var diyerek
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Sanmıyorum. Deneyimi birlikte olduğu kişiyle kazanır olur biter. Sonuçta herkes deneyimsiz doğuyor ve her şeyin bir ilki vardır.
@__Queen_bee__ tabikide degilim 😄 gayet normal yani 85 3 gen vicud degil belirgin kaslarim yok ama kiloluda degilim normal fit bir vicudla birlikde gayet iyiyim 😄
sevgili olsakta ayrılsak benim pınarım ingilizce öğretmenı oldu ben elektrık teknıkerıyım bana varırmı bılmem kaç yıldır sevıyorum sonuç nolcak bılmıyorum babası vermez gıbıme gelıo ama gönül işte
@rızıo verir tabi (yeterki yaşadığımız yerden olsun mesleği farketmiyor) ama sevebileceğim kimse yok burda yani o vermese de sevdiğim başka şehirden olsa gider evlenirim ona sormam çünkü evleneceğim kişiyle bir ömür geçirecek olan benim, o değil dolayısıyla benim kararım daha önemli.. Yaşadığım yerden evlensem dahi başka şehre/ülkeye çalışmaya gideceğim için yine aynı hesaba denk geliyor anca yaz tatillerinde.. Sevsem gider 2-3 işte çalışır yine geçindiririm evi eşimin işinin olup olmaması hiç önemli değil. Mesleğe anneler çok takılıyor doğru.. Mesela annem beni doktora vermez parası çok olsa da çünkü benimle ve çocuklarımla ilgilenmeye vakti olmaz. Doktor olmama da izin vermez.
@rızıo yaşıtlarım okulu bıraktı hep evleniyor ben okuyorum daha ve annemin sürekli aynı şeyi söylemesi canımı sıkıyor onun da etkisi çok büyük (ve yaşadığım yer zaten küçük çok bir seçenek yok yani) hayır aldatılmadım
haklısın sadakat ne anlam içeriyor bunu anlamıyom. bide aldatan insanları anlamıyorum aldatmak basitlıktir adamın karısı var aldatıor sanki aldatttın kişi altın kaplama anlamaıom. boşanmak kötü bişey kadın ve erkeği zinaya sürükler çünkü evlenınce insanın özel hayatı oluyor bu alısıyor
Karakter daha önemli bence daha önce birini görmeden sevmişliğim var fikrin değişmedi arkadaşlarım çirkin diyordu ama kalbi güzel olanın bedenini ne yapayım ben hepsi gelip geçici erken evlenmek istemiyorum zaten önce iş bulup düzeni oturtmam gerekiyor @rızıo
Rizo bir s... git artik birader ya pinara yazsan bukadar sorun kalmayacakdi zaten ayrica quuen sana vermez verse bile bu platformdan veremez alamazsin amacinin bu olmadigini soyluyceksen eger guzine ablanda degil bu hatun senin yazip durma ya da ekle ozelden konusun bildirim gelmesin artik kibarca siktirip git lutfen
Lan yuru git ince yapior bayan kufuru goruyor diye mal deyne ya cocuk gibisin ya mal mal ne anlation dunden beri miler eylenmeye kaynatmaya gelmis dostlar meyhanesine cevirdin siktirip git artik sal yazip durma ya da git ozelden konus arrislik dior birde artislik gormemis hırt kak git simdi fazla vakitimi aldin
Kadının da erkeğin de fazla uzunu iyi değil bence kadınlar uzun boylu olduğunda doğum yapsınlar evlensinler anında iri yarı oluyorlar erkekler aynı şekilde biraz kilo alsalsar çok irileşiyorlar
Bu kizlarin agzinda itici lafini cok duyuyorum neyi itiyor arkadan biseymi ittiriyor size bu itici dedikleriniz? Siz hic dag ayisi malafati yedinizmi? Simdi banada itici dersiniz
Çekiciliğin zıttı oluyor iticilik neden çekici lafina değilde itici lafina takildin ki herşeyin olumlu ve olumsuz tarafı vardır çekiciliğin de olumsuzu iticilik dir yani bir nevi hoşuna gitmemek gibi birşey... Bu arada dağ ayısı malafat i yemedim sen yedin herhalde
En İyi Cevaplar