ÖNCESİ
https://www.youtube.com/watch?v=4VbYjqyemKg
SONRASI
https://www.youtube.com/watch?v=RFCcNUTJPSM

Sismansevindirici sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
ben 15 kilo verdim ve mutluyum asiri kilo insani yoruyor saglikli degil... bide ilerde yuva kurmak isteyen cocuk sahibi olmak isteyen kizlar dikat etmeli...
balik etli tamamda obezite nedir... ay sunu yemem bunu yemem diyip kup kuru olmak degil ama en azindan fit olmak gerek
Evet kiz arkadasimla yururken yokus falan Hemen yoruluyordu 😊 yorulduysan sirtima alabilirim falan demistim bikeresinde sakasina. o zor iste demisti ama sonradan denedim ben onu kaldirinca cok hosuna gitmisti 😂 boy kisa olunca kilolu da gorunse o kadar agir olmuyor kizlar😊 yuva kurmak derken obezite dedigimiz sey oyle aman aman resmini paylastigim kadar kilolu bisey olmuyor ki saglikli hamilelik geciren kadinlar var kilolu olsalarda 120 130 kilolarda cocuk doguranlar var yani ki aslında madem kizlarimiz evlendiginde kilo almaya meyilli o zaman cocuk zfalan olduktan sonra pekte takmalarina gerek yok diye dusunuyorum 😂 gercekten kilo kasin vucuduna gosteris katiyor
rakama takılmıyorum ama mesela bır boy söyle içimden geçen kiloyu diyeyim sana
eski sevgilim 86 kiloymuş
boyu 155 ti ama o yüzden kilosunu inkar etmiyordu :D
bir ara 70 kilolara inmiş fotografını göstermişti orda da güzeldi 70 den 130 a kadar istediği kiloda olabilir bence yani
Erkek arkadaşım da senin gibi yemek yerken karşına oturmami hatta üstüne oturup yemek yememi istiyor
ne durumdasın peki kilo olarak. kilo almanı istediğini söylüyor mu ne düşünüyorsun bu konuda
1.73 boyunda 90 kiloyum kilo al demiyor ama sakın verme diyor
ilerleyen dönemde ilişkiniz nasıl gidiyor bilmiyorum evliliğe gider mi ama evlilikte kilo falan alırsan daha fazla kesin onun da hoşuna gidecektir. Nasıl bişey sence böyle bir erkekle birlikte olmak
Şişmanlara karşı neden bu kadar ilgilisin merak ettim
Valla bilmiyorum ki sisman kadin vucudu cok gosterisli geliyor bide ozellikle kisa boylu seviyorum tatli yumusacik hatun guzel geliyor
Feedee Olmak İsteyip. Olamıyorum Yardım edebilecek var mı?
ben bi ara sanal bi iliskide feedee idim ve 2 haftada 6 kilo aldim 100 kusur kiloya kadar ciktim stretch marklar olustu gobegimde Şu an da 98 kiloyum boyum 167
Ben 160 boyunda 95 kiloyum veremiyom bir türlü
o boy kiloda çok güzel kızlar oluyor :D severim yani hafif kısa boylu tombiş ama öyle kocaman değil tatlı falan oluyorsunuz. tatlı dediysem çekici bulmuyorum falan değil benim eski sevgilim 155 boyunda 86 kiloydu
Ben feedee olmak istiyorum
Bu isteginin sebebi ne kac kilo olmak istiyorsun kilo alinca nasil olacak nasil hayaller kuruyorsun
Ozele yaz
şu an 110 kiloyum
170 olmak istiyorum ya da daha fazlasi
bile bile şişman olmak isteyen görmedim hiç
feedee before after weight gain vaya belly play gibi aramalar yaparsan youtube de bile çıkıyor :D
Yani kilolulardanmi hoşlaniyosun. anlamafim ben
evet kilolulardan hoşlanıyorum
yani genelde bizim türk kızları şişman olsa da bunun sebebi tatlıya düşkünlük, insülin direnci tiroid problemi gibi konular oluyor bir tane arkadaşım vardı öyle kasti şişmanlayan ama 66 kilolarda falan vazgeçti :D
senin besleyicin olabilirim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?