Ben çok çirkin bir adamım brom estetik olayım dedim 80 bine birşeye benzersin dedi doktor.. Garantilimi dedim olmaz garanti veremem dedi. . Toplu taşıma araçlarında bile tacizci zannedip benden uzaklaşiyorlar.. Rahat oluyor ama çiftli koltukta tek gidiyorum.. Hangi esnafa girsem ne alırsam abi bizden olsun diyip gönderiyorlar.. Hayat güzel beaa sıfır sıkıntı kanks :dss
İnsan kendini beğenmese çatlarmış 😂 şaka bir yana tabiki kendimi beğeniyorum. Olumlu olumsuz yönlerimi gayet iyi biliyorum ama bu tarz paylaşımlar genelde itici görünüyor. Ben söylemiyim karşı taraf söylesin yanii...
Şimdi burada aşağıdaki yorumları yorumlayarak kocakarı savaşına girmem. o yüzden buradan toplu bayram mesajı tadında yazıyorum: eyyy filancalar.. az beriden uçun ele yükselmeyin. emniyetli uçun. biz malımızı biliyoz.
Yalan yok vücudu at gibi kari makyajsiz bir kere görsem yorum yaparim da maalesef ben zaten esek suratlinin tekiyim bir boyumuz var diye 2 3 kiz götürüyoruz o kadar iste anlaki
Narsist insanları hiç sevmem. Hele ki fiziksel görüntüsü ile övünüp kibirlenenleri. Zira geçici olan görüntüsü ile niye övünür insan? Bir hastalık, bir kaza bütün kibrini yok eder.
bir kadın parlak taşlı şeyler giyip ben güzelim diye ortada dolaşmaya başlamışsa ya yaşlılık sendromuna girmeye başlamış ya da kafa ufaktan uçmaya başlamıştır :D dikkat edin buna anlayacaksınız ne demek istediğimi :D
Hah biraz şöyle insanların kendini övebilecekleri sorular sorun, herkes kendini övmek, anlatmak derdinde. Ne yapalım sizin derdiniz, sorununuz varsa. Bize bizi sorun, destanlar yazalım
Allahim bu kadın mi güzeel 😂😂 ayakata ölmüş haberi yok 😂 guzellik görecelidir. Kimisine cok güzel gelirsin kimisine çirkin. Bana göre bir insani guzel yapan huyudur.
En İyi Cevaplar