Güzellik & Bakım Dax Wax ürünlerinden hangisi? Simenz Takip Et Xper 5 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Dax wax ürünlerinde kararsız kalıyorum ve üstlerinde matlığı ile ilgili bilgi verilmiyor galiba gri olana mat diyorlar ama kullanıp tecrübesi olan varsa gri mi kırmızı mı Mavi mi? maviyi genelde herkes kötülemiş ama Güncellemeler+1 yıl Alınmalı mı başka marka mı sizce? Dax Wax ürünlerinden hangisi? Cevapla Ürün Soruları Tecrübe Soruları Beğen Paylaş Takip Et
NishmanSakarya Takip Et Xper 3 Yaş: 47 +1 yıl Nishman Parlak Wax, kabarık ve dalgalı saçlarda bile yüksek performans sağlayarak ışıltını günün her anında yansıtır!#Nishman #ŞehirBeyefendisi #kolonya #tıraşkolonyası #tıraş #busehrinbeyefendilerine #günboyu #kendini #iyi #hisset #sakarya #adapazarı #erkek #berber #kendinol #kuaför #saç #bakım #wax #aftershave #cream& #cologne #şampuan #sakalbıyık #maske #saçspreyi #toppik #jöle #lakozmetik #nishman54 0 0 Yorumla
msafcrwe Takip Et Xper 7 Yaş: 28 +1 yıl bu a... q elinme tükür kafana sür daha mantıklı 0 6 Yorumla Simenz +1 yıl Güzel değil mi bunlar Yorumla msafcrwe +1 yıl b*k gibi Yorumla Simenz +1 yıl Neden dostum Yorumla Simenz +1 yıl Hepsini kullandın mı Yorumla msafcrwe +1 yıl hayır ama kötü bu Yorumla Simenz +1 yıl Anladım teşekkür bro Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Nishman Parlak Wax, kabarık ve dalgalı saçlarda bile yüksek performans sağlayarak ışıltını günün her anında yansıtır!
#Nishman #ŞehirBeyefendisi #kolonya #tıraşkolonyası #tıraş #busehrinbeyefendilerine #günboyu #kendini #iyi #hisset #sakarya #adapazarı #erkek #berber #kendinol #kuaför #saç #bakım #wax #aftershave #cream& #cologne #şampuan #sakalbıyık #maske #saçspreyi #toppik #jöle #lakozmetik #nishman54
bu a... q elinme tükür kafana sür daha mantıklı
Güzel değil mi bunlar
b*k gibi
Neden dostum
Hepsini kullandın mı
hayır ama kötü bu
Anladım teşekkür bro
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!