İçerisinde 29 farklı yağ bulunan bu ürün, saçı ayda 5-8 cm uzatıyor ve yeniden yapılandırıyormuş, kullanıp memnun kalan var mı?

İçerisinde 29 farklı yağ bulunan bu ürün, saçı ayda 5-8 cm uzatıyor ve yeniden yapılandırıyormuş, kullanıp memnun kalan var mı?

Saçlarımız gün içerisinde birçok etkiye maruz kalıyor. Isı, rüzgar, deniz suyu, sıkıca toplamak... Önemsemediğimiz birçok şey saçlarımıza zarar verebiliyor. Yıpranmış saçlarımızı onarmak, yeniden güçlü hale getirmek için birçok doğal yöntem deniyoruz. Elbette tek başına yeterli gelmiyor, saç bakım ürünleri bize destek oluyor. Doğru seçmek şartıyla!
Ben her zaman saç tipime uygun ürünler tercih ediyorum. Saçlarım deniz tuzundan yıpranmışsa, kurumuşsa nemlendirici etkisi yüksek olan ürünleri tercih ediyorum. Böylelikle saçlarım daha fazla kötüleşmeden kendine geliyor. Arap yağı ve Arap şampuanı da yıpranmış saçlar için tercih edilen ürünler arasında.

Arap şampuanı normal şampuan gibi kullanılıyor. Yıkama aşamasında saçlarınıza uygulayıp, bolca köpürtüyorsunuz. Sonrasında saçlarınızı iyice duruluyorsunuz. Arap yağı da Arap şampuanı ile yıkanmış, nemli saçlara uygulanıyor. Saç diplerinizden uçlarınıza doğru masaj hareketleriyle iyice yediriyorsunuz. En fazla 5 saat bekletmeniz öneriliyor, tercihinizi siz yapabilirsiniz. Bekletme süresi sonrasında saçlar tekrar yıkanıyor. Bu uygulamayı gün aşırı yapabilirsiniz, herhangi bir zararı bulunmuyor.

Arap yağı tamamı bitkisel karışımdan oluşan bir doğal saç bakım yağıdır. Yıpranmış ve kuru saçların onarılmasında, nem kazanmasında kullanılır. Siz de saçlarınızın ihtiyacı olan doğal yağları bir karışım haline getirip kendi saç bakım yağınızı oluşturabilirsiniz. Örneğin; hızlı saç uzatmak için badem yağı, Hint yağı, argan yağı, avokado yağı karıştırabilirsiniz. Dilerseniz hazır olarak Arap yağı da alabilirsiniz.

Kullananlar genelde ikisini birlikte almayı tercih ediyorlar, bu şekilde daha çabuk ve daha fazla etki görüyorlarmış. Özellikle kuru saçlarından kurtulup, neme duymuş saçlara kavuştuklarını söylüyorlar. Bu sayede saçları da daha sağlıklı görünmeye başlamış. Sonuç olarak kullananlar aldıkları etkilerden memnun, denemek gerek :)
Şampuanı aldım kullandım bir ay oldu dokulmeyi azaltmadı ve saçlarımı keçe gibi yapti 0 memnuniyet sakın almayın hepsi yalan siteye yazdimda yağınıda almam gerekgibi söyledi kendileri alırken yağına gerek yok demislerdi sampuandan yüzde yüz menun kalacaksın demişler di yüzde yüz menun kalmadım ne yazıkki
Dünya üzerinde, Toplumlar arasında en önemli olanlar:
Germenler, Türkler, Persler ve Anglo saksonlardır.
Bir de Araplar vardır ki çeşitli arap toplumların arasında,
Tek soylu, güçlü ve derin kültürel mirası sahip olan Mısır toplumudur.
Diğer Araplar: ırak Suriye vb…
En ufak bir kültürel ve değerli sayılabilecek geçmiş sahip olmamakla birlikte,
Tarih boyunca tek yaptıkları şey, küçücük kızlarla evlenmek…
(yasal yaş 9 yaşından başlıyor) sevmediklerinin başlarını kesmek,
Diğer özgür ve ileri düzeydeki toplumlarda terör estirmek,
Hiçbir şey üretmeden,
Hep geriye doğru giderek kültür sanat veya teknoloji açısından,
Gerileme ve aptal olmaya marifet sanarak ve…
Dünya düzenini karışmak ve savaşlar çıkartmaktır.
Resmi bir kültür olarak:
4 kadınla aynı anda evlenip,
ve yine aynı zamanda başka kadınlarla da günübirlik olarak yatabilirsin, Diyen,
9 yaşında bir kız evlenmeye hazırdır, Diyen bir toplum,
Ve bu büyük bir sevaptır, Diyen,
Bizim düşüncelerimizi karşı çıkanların başı kesilmeli, Diyen bir toplum,
Devenin idrarını içen,
Çekirge pişiren ve yiyen, Timsah yiyen,
Köpekler ve kediler mekruhtur ve ölmeleri gerek, Diyen,
vs… vs…
…Böyle bir toplum, kadın için sağlıklı şampuan ürettiklerini inanıyor musun?

Seni bu fotoğraflarla çok rahatsız ettiğimi fakındayım,
Lütfen bağışla beni, ama bunlar hayatımızın gerçeği ve şu an 3 milyondan fazla arap mülteci Türkiye de poposunu yere yapıştırarak keyif çatıyor ve gidecek de değiller,
Ne yazık ki Türk toplumun büyük kısmı da bunlara hayran…
Cİdden bunlar kan dondurucu şeyler, fakat bu şampuanın adı öyle sanırım onların ürettiklerinden emin değilim, almaya da pek hevesim kalmadı zaten 😂 teşekkür ederim değerli görüşün için 🙏🙏
Eig için teşekkür ederim
Senin moralini bozduğumu farkındayım,
Hadi sana bir şiir patlatayım da moralin yerine gelsin:
Kara kara düşünüyordum kara saçlarıma,
Nasıl iyileştirebilirim şu kırık uçlarına,
Aklıma geldi Arapların bir icadı,
Beni şüpheye düşürmedi garip adı,
Hadi alıp, bir deneme yapayım dedim,
Saçlarıma biraz can katayım dedim,
Birden şu moruk herif ortaya çıktı,
Kendisine sormadan yine sesi çıktı,
Sakın kullanma dedi bana roynima,
Kullanırsan kedi olursun uzak kalmış mama,
Uzak dur öyle Araplardan maraplardan,
Kanma, bakma söylediği sapıklardan,
Sen böyle çok güzelsin, eksiğin yok ki,
Saçların ateş şelalesinden farkı yok ki,
Saçının uçları çok kırık görünüyorsa,
Hayatından çıkart o gıcık olanlarsa,
Keyfine bak her an her yerde limitsiz,
En iyi ilaç senin içine saklı şüphesiz,
Hahhahh yaa @roynima sen beni kırabilirmisin hiç☺️ Valla süpersin 🙏moruk falan diyip kendine hakaret etme, buradaki ergenleri toplasan bir tane sen etmez hiç biri emin ol, iyiki varsın🌸
Bunca yıldır bu sektördeyim. ilk defa duydum
Bende 😂
Cevap
5Cevap
Ben yağı kullandım, şimdi şampuanı almak için araştırma içindeyim. Kıvırcık ve ince telli saçlara sahibim ve mümkün değil ki benim saçlarım uzasın. Ama bu yağı kullandıktan sonra saçlarım çok kısa sürede sağlıklı şekilde uzadı. Ayrıca adı arap yağı diye de, "bunu araplar üretiyor, yok efendim para oraya gidiyor, onlara para kazandırmayalım" diye propagandalara hiç gerek yok. Arap kadınlarının kendilerine ne kadar baktığını ve bakımlı olduklarını da pek çok kişi bilir. Şam tatlısı da yemiyor muyuz, bir de Kıbrıs tatlısı var ama arkadaşlar biz bunları alıp yapıp yediğimizde para onlara gitmiyor 😂
Uzun lafın kısası yağ çok faydalı ve etkili bilginiz olsun şampuanı da alıp kullanırsam deneyimimi aktarırım.
arapların neyinden hayır gördük ki bu yağlarından görücez sdfdsf
Asla tavsiye etmem hem yagini hem sampuanini aldim kullandim ama dökülmelerim dha cok artti ve 1 cm uztma gbi de bir etkisi olmadi paraniza yazik almayin
ben sabununu kullanıyorum. Ve seni o yanağından ısırmak istiyorum
Araplardan hayır mi gelir ya 🤪
Arap sabunları güzel diye biliyorum 😂
😂😂doğrudur
Yok kullanmadım...
Gerçekten uzatıyo mu
Öyleymiş, ben de size soruyorum.
Yorumları okudum şimdi netten kimse memnun değil
Kendi sayfalarında çok fazla memnuniyet vardı, inanamadım 😏
İnanma onlar yalandr müşteri çekmek için
Kullanmadım
Hiç duymadım.