Valla bu sene cikti anlamadim hormonal bozuklugum yok. Gobek deligimin etrfinda var sadece ve eger orayi agdayla alirsam kenardaki ayva tuyler belli olur napicammm
Bence başka bir doktora görün hormon testi yaptir.. çünkü sonradan byle oldu diyosun tezatlik var. ya da neyle a ldiysan sonradan artmış olabilir. Lazer epilasyon oneririm
Bu gayet normal bir şey bende de yoktu üniversiteye başladığımdan beri çıkmaya başladı. Ağda yapıp geçiyorum. Lazere para veremem şimdi lazer yaptırırsam buz lazer yaptıracağım. O da maliyetli epey.
Sakın sarartma sonra daha beter çıkıyor pişman olursun ben lazere gidiyorum ama her yerim için senin tek göbekte varsa hemen ağda ile 10 saniye de alırsın
Neden olmasın ki. Sür işte bütün karın bölgesine hatta rengin daha tatlı turuncumsu olacak. Bir arkadaşım tüm vücudunu sarartıyor ve ten rengi harika canlı görünüyor 🤔
Kiloyla alakalı değil. Ben de kiloluyum benden çok çok zayıf kız arkadaşım vardı onda benden daha fazla vardı. O hatta bana sen kılsızsın ne güzel derdi. Bronzlaşmayla da cildini korumasız bırakır. Hormonal de değil hormonlara da baktırdım bu genetik.
Böyle demek bir nevi hatta direk hakaret, o size kıza mı benziyorum erkeğe mi benziyorum diye sormamış, hem 10 kızdan 2'si bu civarda kıla sahip göbeğinde ve bu hanımefendi hamileymiş, hamilelerde çok daha yüksek bir oranda çıkıp tekrar gidiyor. Ne zaman atıldığını bilmediğim için bir görüş bildirmeyeceğim, geçer hamilelik sonu gibi geliyor bana, hâlâ varsa genellikle hamileliğin bir kaç ayından sonra gidiyormuş, kendini yormana bile gerek yok bence.
Hamilelik döneminde kadınlık hormonu baskı altına alınır progesteron artar. Buda kıllanmaya sebep olur. Hamilelik bittikten sonra hormonların normale döndüğünde kendiliğinden dökülür. Geçmiş olsun
Şu kızların yorumlarına birde erkeklerin valla tebrik ederim. Birilerini küçümseyerek konuşunca kedilerini yücelttiklerini sanıyorlar ne kadar acınasılar. Yok o göbek ne yok o kıl ne erkek misin. Kim ister ki böyle olmayı belli ki hormonal bşy.
En İyi Cevaplar