Cevabın nedir?
Barbara Palvin’ i hiçbir zaman güzel bulmadım Yolda görsem bakmam Bir kere yüzümü bile çevirmem Kimse kusura bakmasın O sana bakmaz demeyin Baksa bakmasada olur Barbaranın sadece saçları güzel Kaşları cok kalkık Dişleri biraz ayrık küçük dişler gülünce sahte oluyor Bakışını seksi göstermeye çalışır ( Değil ) Yapmacık itici yüzü var Sokağa çıkıyorum Barbara gibi tipler çok var Elçin Sanguyu çok abartılıyor Güzel değil Hande erçel 9. sınıftan beri yüzünü çok hoşlanmaya başlamıştım Hande Erçelik güzel olmasının sebebi gözleri çok güzel fiziği güzel Kilolu demesin Kadın dediğin hafif balık etli olacak Hande Erçel zaten fit Normalde sarışın kızları hiç beğenmem Ama burcu biricik sarışın yüzünü beğeniyorum Bence hak ediyor Anne gibi davranıyor Mine Tugay ve Kaya özgü güzel 👍 Fahriye Evcen çok güzel demişsiniz Bildiğin estetikli hatta estetik bile kurtarmamış Allah’ın yarattığını hiçbir doğallığı bozmamalı Sizi seven böyle kabul etsin
93 Yorumla- +1 yıl
Ay sonunda barbara övmeyen türk erkeği 👍🏻🌸
- +1 yıl
@papatyamerve 👊😎😎
En İyi Cevaplar
+1 yılHande Erçel ve Dilan Çiçek Deniz
70 Yorumla
+1 yılŞimdi kimi yazsam 'son ono koskonoyorsun' diyecekler.
İşimiz gücümüz yok, zaten dünyada başka güzelde yok bunları kıskanacaz :) Şaka gibi gerçekten.
Ülkemizden örnek vermem gerekirse ki yorumlarda bir kaç kişi bu ismi vermiş. Hande Erçel ; benim güzelliklik kavramıma uymayan bir kız. Çirkin mi? asla değil. Fakat bir çekicilik bir kadınsılık yok kızda.
Yabancılardan ise Kardashian kardeşler. Çirkinler mi? Hayır. Ama benim gözümde onlar şekil verilmiş bir ağaç gibiler. Doktorların elinde yontulup bu hale gelmişler ve çok iticiler.50 Yorumla
- Güzellik & Bakım konusunda 435 cevap paylaştı.
+1 yılHande Reçel😁 Dilan Çiçek... ikisinde de oyunculuk sıfır tip de yok, ayrıca Hande (Reçel deyişimden de anlaşılacağı gibi) kibiriyle iticilikte bir tık önde. Özellikle Demet Özdemir, Burcu Biricik ve Neslihan Atagün çok güzellermiş gibi halka dayatılıyor, oyunculukları iyi ama tip yok boş abartıyorlar yakında dünya güzeli sanacaklar kendilerini😁 bunlara son zamanlarda bide Hilal Altınbilek eklendi. Fahriye de son sırada bu abartı listesinde ama kendini beğenmişlik olsa birinci olurdu.
611 Yorumla- +1 yıl
@Odysseyy_ evet kaçarsın. Demet de öyle. Aham bir güzellik yok hele estetiksiz makyajsız hallerini görsen bir de kamerada filtre uyguluyorlar dizileri çekerken hatunların hepsi taş mübarek 😁😂
- +1 yıl
Dilan çiçek erkeğe benziyor tatlı değil
Burcu biricik bana hiç tatlı gelmiyor zaten. Gülünce bir tık sevimli oluyor oda zorlayarak. Aralarında en çok onu sevmiyorum. Demet Özdemir'in fiziği güzel sadece. Hilal altınbileğe kıyafetlerle çok güzel oluyor çok da yerin dibine sokmasak mı - +1 yıl
Hilal'den pek soz edilmiyor ki abartsinlar ama guzel bir kiz. Diger yazdiklarinda cok haklisin.
- +1 yıl
@NefesDicle bütün Magazin programları özellikle 2. Sayfa her allahın günü bir Hilali bir Burcu yu öve öve bitiremiyorlar. Görmekten gına geldi.
- +1 yıl
@bendeakrebim ksjs😂😂
- +1 yıl
😂😂Bilmiyodum ama ankete Hilal'i koymamislar bile Irem Helvacioglu'nu koymuslar. Bana en cok gina getiren isim Fahriye😁
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
79
Cevap
32Cevap
Güzellik & Bakım konusunda 4b cevap paylaştı. Barbara abartılıyor. Çok erkeksi hatları var bana göre.
1613 Yorumla- +1 yıl
Barbara dedi benim prensesime barbara için ölürüm barbarama laf ettirmeem
- +1 yıl
@creeper07 birini itici ya da cirkin ya da sert bulmamiz onu kiskandigimiz anlamina mi geliyor? Cahillikten ölmeseniz bari bir gün 🙃
- +1 yıl
Ha pardon o zaman, ozur dilerim :) benimde ciddiyetsiz insanlara tahammülüm 0😌
- +1 yıl
@Creeper07 barbara çok güzel ama türkiyede gerçekten çok abartılıyor.. ayrıca adriana da buna dahil.. abd de barbara hiç konuşulmuyor genelde gigi, kendall, taylor hill, megan fox gibi modeller acayip güzel görünürken turkiyede barbara hepsinden popüler ve konusulan bir model
- +1 yıl
Bence de barbara abartılıyor 😂
- +1 yıl
Taylor hill barbaraya on basar
Ünlü olan herkesin güzelliği abartılıyor çirkine bile tamam kimseye çirkin denmez ama sosyetik güzel yakıştırması neymiş efendim fiziğiyle gören herkesi büyülemişmiş çok boşa abartı ve medya şişirmesi.
60 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBarbara palvini eskiden guzel bulurdum artik bulmuyorum. Soğuttular barbara barbara diye diye. Barbaradan daha güzeller var. Mesela ülkemizde pek bilinmeyen bir model var ki o da candice swanepoel. Hem bebeksi, hem seksi, hem tatlı, hem çekici. Barbara bana cok cocuk surat geliyor. Ayni sekilde miranda kerr de öyle. Ha adriana limanin hakkını veririm. Abartilmakta haklı. Hatun efsane.
31 YorumlaBarbara çok maskülen erkeksi geliyor bana Türkiyede Demet Can ikilisi özellikle Can mağara adamı gibi Nebahat Çehre'de bana çok güzel gelmiyor asil tamam ama gençlik fotolarına bakın hiç çekici değil bir de Beren Saat'e bakın
30 Yorumla
+1 yılGigi bence
tse2.mm.bing.net/th12 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel lan
- +1 yıl
Very veryyyyyy🤤
+1 yılKapaga koydugun kiz su gibi bak cidden hakettigi degeri goruyor guzelligi💖Ama Ebru Sahin ve Fahriye Evcen'in cok abartildigini dusunuyorum hele Fahriye'yi niye bu kadar abarttiklarina dair sebep bulamiyorum.
20 Yorumla
+1 yılDemet Özdemir’in abartıldığını düşünmeyen uzaylıdır ✩
72 Yorumla- +1 yıl
hic guzel değil ağzı birkere yamuk içine doğru büzük.. kadinda kusur var apaçık
- +1 yıl
Aynen öyle bakmaya tahammülüm yok. Ama abartılıyor işte
Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hadid kardeşler gerçekten çirkin, Serenay Sarıkaya, Mine Tugay, Dilan Çiçek, daha var ama ilk bunlar geldi aklıma 😳 Özellikle ülkemizde güzel olmayanların abartılmasından sıkıldım.
35 Yorumla
+1 yılNeredeyse hepsi özellikle Türkiye de kadının estetikten suratı gözükmüyor ama öylr bir estetikte değil suratı balon gibi olmuş iyicene ama öve öve bitiremiyorlar
30 Yorumla
+1 yılaynen kral cok guzel bır konuya degınmıssın bunlar gorunduklerı gıbı degıl ben melıssa aslı pamuk ıle sahılde karsılastım alakası yokkkkk ve soyledımde melocum dedım tırtsın!! barızzz dedım tırtsınn
30 YorumlaGigi hadid bence abartılıyor.
190 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbarbara, bella hadid, serenay sarıkaya, meryem uzerli merve boluğur taylor swift falan güzel gelmiyor bana. oyuncu ve şarkıcı olsalar da hepsi tipiyle ünlendiler zaten
cara kendall ve beren saati baya beğeniyorum40 Yorumla
+1 yılTurkiyede kıvanç tatlıtuğ hariç bütün ünlülerin tipleri abartılıyor.
Ünlü olmasa dönüp de bakmayacağımız tipler ünlü olunca...40 YorumlaBarbara çok abartılıyor bence ondan daha güzel mankenler var.
Barış Arduç da çok abartılıyor. O kadar yakışıklı değil.
Kardashian ve jennerlerde o kadar güzel değil. Makyajsız halleri berbat...31 Yorumla- +1 yıl
Evet barbaranın abartıldığını düşünen erkek ağlayacağım😂
Neslihan Atagül'ü çok çirkin buluyorum ama ülkenin güzelleri arasında adı geçiyor. Hande Erçel ve Gigi Hadid de olduğundan fazla güzel kabul ediliyorlar.
42 Yorumlakesinlikle hande erçel çok sıradan bir yüzü var. diğeri aleyna tilki aleyna da şarkıaından öte tipiyle gündemde ama ikisinin de yüzünü kaba buluyorum. belki kiloyla da ilintilidir. hande erçel zayıflamış güzelleşmiş de yine de 5 kilo falan daha vermesi lazım diğeri de kilo almaya devam ediyor.
21 Yorumla- +1 yıl
Aleyna çirkin.
Kardashianlar abartılıyor. Jennerler abartılıyor.
Ve Ebru Şahin de abartılıyor70 YorumlaSerenay bence lale devrinde oynarken adını ana yoktu ve evli adamla iliskişi vardı galiba o zamanlar yerden yere vuruyorlardı.
30 Yorumla
+1 yılEn sevmediğim kız tipi bana göre.. Erkeksi merkeksi anlamında değil.. Çok çekinen.. Yani bu erkeklerin tatlı matli tanımlamasına uyan tipler genelde bana gelmiyor goz zevkime
10 Yorumla
+1 yılBazı canım erkekler var şu abartılıyor denince kıskanma yazıyor burdan sesleniyorum sizin anlayışınıza s*çayım
30 Yorumla
+1 yılbarbara palvin bence o kadarda güzel değil ama baya abartıyolar ondan daha güzeller var gigi mesela ondan daha güzel ama herkes barabara ya hayran
20 Yorumla
+1 yılBarbara palvin kesinlikle tamam güzel olabilir ama ondan bin kat güzelleri var dünyanın en güzeli demek saçma abartıyolar
55 Yorumla- +1 yıl
Evet bence de itici hareketleri. Bin kat güzeller var dünyada dünyanın en güzel kadını diyenler hayatında hiç model görmemişler😂
- +1 yıl
bir de shop fotoları hep😂 bizimkilerde yiyor
+1 yılBarış Arduç mudur nedir. Yakışıklı olmamasına rağmen yakışıklı diyorlar.
30 YorumlaSerenay sarıkaya abartılıyor
Bana göre tek güzel adriana lima
Çok seksi gülüşü falan.
En beğendiğim ünlü kendisi13 Yorumla- +1 yıl
kadın VIP yaratılmış bir kere ses tonu, konuşması, aurası her seyi doğal ve samimi ayrıca cok basarılı bir kadın Serenay Sarıkaya'nın üstüne ünlü tanımıyorum:) gerek güzellik olsun gerek başarı
- +1 yıl
@apiecefromheaven göstermesini biliyor bir ışığı var doğru.
yuvarlak yüzlü kadınları, daha kadın olarak görüyorum daha çekici. Adriana tarzı
+1 yılBence bizim ülkemizde ki bütün kadınlar abartılıyor
20 Yorumla
+1 yılBarbara Palvin, Kardashian'lar, Irinashayk, Serenay Sarıkaya, Dilan Çiçek ve niceleri...
20 Yorumla
+1 yılbella hadid
barbara palvin
kristina pimenova
adriana lima20 Yorumla
+1 yılHande erçel çok uyuz ya bence o bir de demet özdemir ha bir de can yaman
20 Yorumla
+1 yılBanane kanka ben TV vs izlemiyorum 😂 isteyen istediği gibi oynasın
10 Yorumla
+1 yılBarbara sonra gigi hadid sonra kyle sonra adriana cok abartiliyor hatta cirkinler bana gore ben begenmiyorum
21 Yorumla- +1 yıl
Candie swanepoel ve taylor swet cok guzel kadinlar ve dogal kadinlar bebeksi yuzleri varrr
Bilemedim hepsi olabilir çünkü sürekli daha yakışıklı/güzel birisi çıkıyor 😄
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılHande Erçel.
201 Yorumla Kylie Jenner tabiki pet şişe gibi 2 dk güneşte dursa erir anlayan anladı beni 😀😀
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHepsi boya güzeli. Güzel kadın yoktur aşırı makyaj vardır zaten.
20 Yorumla
+1 yılBarbara öyle zaten la yüz desen travesti gibi göğüs yok kalça yok
30 Yorumla
+1 yılSırf mavi gözlü ve ülkede az bulunuyor diye kıvanç tatlıtuğ'a ederinden fazla değer veriliyor.
20 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. Oy barbara barbara.
Tipin abartılıyor farfara.132 Yorumla- +1 yıl
Dimi ya Barbara Palvin 😂
- +1 yıl
😂👍🏻
burdan kate upton diyenlere seslenıyorum ıkı meme darbesıne patates olursunuz dıkkat alşsdldlaşd
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGüzel kadın olduklarını sanmıyorum
Gisele Bündchen
Chloe Mortez
Kate Upton
Gigi Hadid
Bella Hadid
Jennifer Lawrence
Bella Thorne
Angelina Jolie
Anna Kendrick30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılChloë Grace Moretz’in güzel olduğunu sanmıyorum.
Gigi Hadid güzel olduğunu sanmıyorum.
Kate Upton güzel olduğunu sanmıyorum
Bence Kate Upton ve Gigi Hadid çok abartılıyor.
Bence Chloe Mortez çok abartılıyor10 Yorumla
+1 yılÖrnek verseydin secerdim ama böyle aklima birşey gelmedi.
20 YorumlaÖzgü kaya bir zamanlar çukurova da ki müjgan ve kendall cindy kimberly güzel diğerleri abartı
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGigi Hadid, Chloe Mortez, Cardi B, Nicki Minaj and Kate Upton
10 YorumlaBence herkes kıskandığının ismini yazmış çoğu hak ediyor allah sahiplerine bağışlasın
10 Yorumla
+1 yılSıradanlar Türkiye'de de var böyle güzeller
Tarzları yok sadece10 YorumlaSerenay Sarıkaya Hande erçel
41 Yorumla
+1 yılfotoğraftaki arkadaş Barbara Palvin
40 YorumlaBarbara palvin in abartıldığını düşünüyorum
40 YorumlaBarbara abartilsin bence 😄
Cok guzel kadin30 YorumlaAllah yarattı.. Hepsi de güzel
30 YorumlaDuygu Özaslan çok itici duruyor
30 YorumlaHande erçel ne gereksiz bir tip yaa
20 Yorumla
+1 yılSerenay Sarıkaya, Bella Hadid.
20 Yorumla
+1 yılJenner hadid ve kardashian olanlar.
20 Yorumla
+1 yılKesinlikle kardashian kardeşler
20 Yorumla
+1 yılCara Delevingne’nin kaşları...
20 Yorumla
+1 yılSoruda fotoğrafını koymuşsun zaten.
20 Yorumlaİki sene önce kim ünlü olduysa sjsj
20 Yorumla
+1 yılHande erçel çok abartılıyor.
30 Yorumla
+1 yılMia kalifa😜 ssjj
Hande Erçel10 Yorumla- Devamını Gör (51)
Devamını Gör(96)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > Tipiyle ünlenen insanlardan hangisinin güzelliği abartılıyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler