şu kilo muhabbetlerini anlamıyorum kardeşim sizene isterse 100 kilo olur size mi soruyo kilo alırken neden herşey size göre dış görünüş?
lafı sana değil eleştirenlere söylemiştim niye üstüne alındın ki bellki niyetin oymuş
Niyetim o falan değil, sabahın şu saatinde uyku problemi cekiyorum. Canım sıkılıyor diye şöyle bir soru sordum. Arkadaşın biri kafayi yedirtti bana. Niyetin farklı olduğu halde sana da yükseldiğim için kusura bakma. Böyle insanlar ömür törpüsü iste, 10 dakikada paranoyak etti beni, çevresine sabır diliyorum
amin amin var bendede öyle ruh hastaları booşveer KFĞSMCGŞSLCĞGLDĞCL
Aldığı kiloyu istediği zaman verebileceği için pek sıkıntı değil
İdeal yakışmış balık etli olmak bu tarz kadınlar da dikkatimi çeker
kliplerdeki selenaya pek benzemiyo ama böylede iyi bence
Cevap
27Cevap
Ben Facebook kullanmıyorum ve lisede en sevdiğim ders fizikti.
;)
Ya bu kadın ünlü şimdi benimde fiziğim böyle ama bana bakan yok muhabbetlerine girmeyelim.
Kendi derdiniz bitti selana gomez mi kaldı şimdi 🤷♂️ sizin yaş grubu neden faydalı görüşler yapmıyor hep merak etmiştim artık etmiyorum mkoyim bu saatte sorduğuna bak
Öyleyse defolabilirsin, bu saatte işin gücün yok, sana gram zararı olmayan insanlara nefret kusuyorsun. Nefret dolusun, Çok kötüsün. Seni de kendi işinle uğraşmaya davet ediyorum. Hic degilse ben kalp kırmadım, canım istiyor yazıyorum arkadasım, keyfimin kahyası değilsin s*ktir git. Madem o kadar erkeksin, bu muhabbet sarmıyo KizlarSoruyor gibi bir platformda artistlik yapma bence, uygulamanın ismine bak ve burada aktif bir hesabın oldugu icin utan, ne dersin?
Buranın adı öyle diye üye olmak ne alaka mk? O zaman diğer erkeklerin olduğu yere kadınlar girmesi yanlış birşeymi hangi çağdasın sen bayan cahilsin ben senin gibi kardeşlere üzülüyorum işsizsin bak yorumlara hepsi seni gööööt etmiş eziklemiş sende bana kusuyorsun burda niye cünkü ben haklıyım ondan 2ncisi aktif diyorsunda beni haftada en fazla 2 kere görürsün oda belki , sitenin adı KizlarSoruyor erkekler cevaplayamıyormu 😂 ya mantık algılayışını s! kim engelle beni
Ya ben çok anlamam ama beli kalın gibi değil mi sanki🙂😅
kendı vücudunu sorduğun hiç bellı olmuyor ((: idare eder
Nedenki kötü durmuyor bence
Selena yalan olmuş görünen o
Leş gibi. Yüzüne de kimse bakmaz makyajsız.
Şu an daha zayıf ve güzel
Abooo teyzelere dönmüş
Salmış kendini vay be
Ne yapmış kendine böyle😱
pörsümüş resmen işi bitmiş bakılmaz
Semiha yengeme benzemiş iyice
Sana
Doğal kadin. Sermiş mali ortaya. Hoş da olmus
Bozulmuş bence orta yaşlı kadın gibi olmuş
Biraz fazla kilo almış
Ben onu ajda oekkan sandim yz
Oyle manitam olsun isterdim