Seksilik herkesçe aynı kabul edilen bir şey midir yoksa güzellikte olduğu gibi göreceli midir?
#BuzPüskürtenEjderya
#BuzPüskürtenEjderya

Bana göre bu kadın seksi değil mesela, seksilik sadece belirgin vücut hatları ya da tangayla olmuyor içten gelmeli.
Ruh ve beden bütünleşmeli, göreceli.
Herkese gore farkıdır😀 fotodaki kızsa ben neyim uleyn😂😂
@anilacarr güzel😀
Güzel olmadan da seksi olunabilir diye düşünüyorum güzel olan herkes de seksi değildir
Fazlasıyla görecelidir. Temeli hormonlar olan her şey görecelidir.
Cevap
12Cevap
Güzellik göreceli, seksapalite bakidir.
Göreceli olabilir çünkü kimine seksi gelen, diğerine seksi gelmeyebilir.
Kadınlar için en az 20 cm fark erkekler için en az 80 meme ölçü birimi kadar farkediyor. Yani fark var epey var.
Dişiliktir önemli olan seksapel sonradan makyaj kıyafet vs ile sağlanır. Ama kadın dişiyse çuval giyse kafaları kendine döndürür.
Zavalli olarak goruyorum ben onlari ve aciyorum bir insan bu kadar ucuz olmamali ne yani tek meziyetin vicudun mu bu mudurcogu ne konusacagini bilmiyor futursuzca tavirlar
Göreceli bir kavramdır bana göre nefes alana methiyeler düzen bir erkek topluluğu var nasıl olsam
göreceli değil herşey herkese aynı sadece inkar ediliyor
Dış görünüşü iyi olan biri hareketleriyle itici olabiliyor
bir kız sana güzel gelebilirken digerine gelmeyebilir cekicilik de gorecelidir her kız cekici degildir
Goreli elbette. Mesela ayak fetisi benim icin igrenc otesi.
Güzellik kadar olmasada o da göreceli..
Seksilik çıplaklık değildir her zaman.
Herkesin zevki farklıdır
Göreceli
Goreceli olan yakisiklilik ve guzelliktir fakat seksilik ayri isteyen herkes seksi ve cekici olabilir
Ama kime gire neye gore? Sana seksi olan bana seksi olmaz
Fotodaki kiza gore
Ya of tamam , ben boyle dusunuyorum tamam mi sen nasil dusunuyorana dusun umrumda degil , anaa ne uzattin
Sikar benimle kapismasi
Yapacağın yorumu yaptın kapışma çabasında olan yok uzatmazsan bende sevinirim hem kızı da rahatsız ediyormuşsun iyi günler.
@BuzPüskürtenEjderya haklısın ayrica , @ağırsanayişçisi ben senle neden kapismaya girim ya
Yok be naptin rahatsiz etmissem ozur dilerim Soru Sorus sekli fena degildi biraz tartisiriz sandim fakat cabuk pes etti her neyse surci lisan ettimse affola iyi aksamlar
Göreceli değildir ama tek bir kalıpta değil.
Göreceli.
Seksilik ile güzellik arasında fark var!
Herkesin Seksi tanımı farklıdır
Göreceli
Taaabiki görecelidir
Gorecilidir
Görecelidir
Görecelii.
Göreceli
Göreceli
Görecelidir
Göreceli
Göreceli.
Görecelik vardır.