Günlük hayatta tekli farlar mı yoksa içinde benzer tonlar barındıran far paletleri mi daha kullanışlı oluyor?
#ccsoruyor
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

kendi far paletimi oluşturmayı tercih ederim
çünkü 1 kişinin zevki üzerine üretiliyor o far paletleri
ben koyu tonlar sevmediğim için ki genel olarak koyu ton odaklı far paletleri çıkarıldığı için
eskiden aldığım bir far paletine kendi sevdiğim tonları hatta bazen yeni tonlar keşfederek yerleştirmem hem zevkimi hem de pratikliği arttırıyor.
Far paleti, ama böyle 30 renk olanlar değil, 3-4 tonlu olanlar var, onları seviyorum
Evet, onlar da kullanışlı sayılabilir.
Annemden biliyorum tekli far :D
Cevap
4Cevap
Far paleti
tekli olan daha kullanışlı
Far paleti çünkü renkleri karıştırmaya bayılıyorum
güzel
far paleti bence
Tekli far
Paletli far kesinlikle👌
Palet ama ne olur resmini koyduğun palet olmasın, çok kötü inan
Far paletini tercih ederim.
Bence far paletinde hem istediğin renkler oluyor hem sevdiğin tonlarda alirsan kullanisli oluyor , ama herkese göre değişir . Ama yanında taşımak için küçük far paleti lazım daha kolay olur.
Far paleti tercihimdir.
Far paleti daha iyi bence hem renkler karıştırılarak da kullanılabilir hemde tek bir palet taşımak yeterli olur
kullanışlı olanlar tekliler ama hep palet alıyorum
Çok olanlar da hem renk seçeneği var hemde temiz kullandıktan sonra kullanış açısından daha iyi
Palet daha kullanışlı
Far paleti daha kullanışlı
Daha kullanışlı
Far paleti 🤗
Far paleti bence
Far paleti hem daha uygun hem daha kullanışlı
devamlı tek bir renk kullanmayı sevenler için tekli far, her gün değişik renkler kullananlar için far paleti daha kullanışlı olur.
Far paleti bence
Tekli diyesim geldi :D Anlamam hiç :)
Tekli far kullanıyorum çünkü her paletteki her renk bana gitmiyor israf oluyo. Kullandığım iki ton var sabit tekli alıyorum.
Ben de çoğu zaman öyle yapıyorum :)
Tekli far
Tekli far
Ya bu senin zevklerine ve bütçene bağlı canım
Bazı tekli farlar paletlerden daha pahalı oluyor ki.
Önceliklerine göre karar vermelisin ama şahsen ben far alacağım zaman ilk önce ambalajına dikkat ediyorum taşıması ve kullanışlı olması bakımından
Tekli far paleti hiç kullanmadım kullanmam da. Ben her gün farklı ton kullanmayı severim
Tekli far
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar