Her ne kadar estetik yaptırmadık deseler de eski halleri ile karşılaştırılınca estetik yaptırdıkları çok belli. Hangi ünlünün estetikli hali evrime kafa tutmuş?
Barış Arduç - Burnu ve elmacık kemikleri
Özcan Deniz - Burnu ve elmacık kemikleri
Tarkan - Burun ve çene
Cristiano Ronaldo - Komple bakım
David Beckham - Bugün ki haline gelene kadar epey uğraşmış
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Estetik yaptırdıktan sonra evrime kafa tutan erkek ünlü hangisi?
Hepsinin estetik olması şu an ki halleri için önemli ama en çok değişen 2 kişi beckham ve Ronaldo. Beckham çok değişmemiş yaştan dolayı oturmuş diyenler var ama onlar için ekleyeyim şu bilgiyi. Beckhamın sakal yapısının orjinal hali böyle değil sakal ekimi ve düzeltmesi var ki onu bu kadar yakışıklı gösteren en büyük detaylardan biriside sakalları ama onun dışında evet farklı olan bir şey yok. Ronaldonun saç yapısı zaten orjinal halinde değil artık diğer değişen şeylerde görülüyor zaten. Barış Arduç da çok değişen bir şey yok zaten ufak bir değişim var.
Baris Arduc da bir degisim goremedim, orda ergenlikte. Hangimiz ergenlikte bu tipteydik ki? Bana kalirsa hepsinin genclik zamanina ait resimler, ve bu yuzden yuzleri tam oturmamis. Yas aldikca yuzler sekilleniyor ve karakteristik bir hal aliyor. Bana kalirsa ozcan deniz disinda bariz bir estetik goremedim ben kimse de.
Estetik yaptıklarıona şnanamıyorum. Barış arduç zaten kaşlarının ortasını alsa spor yapsa şimdiki haline döner burrun aynı burun. Özcan Deniz den her şeyi beklerim. Tarkan ında burnu aynı. David Beckham da dişlerine sadece diş teli taktırmış gençliğide gayet yakışıklı. insanlar bazı insanlar yaşlandıkça güzelleşiyor yüzleri bunlar hep ergen zamanları. genç zamanları yüzleri tam oturmamış halleri.
Barış Arduc bir kaşı gitmiş ve zayıflamış estetik yok bence. David beckham da her türlü yakışıklı. Ronaldo biraz evrim geçirmis. Özcan da gaylara benziyor sevmiyorum zaten o adamı
Bence hiçbirinde estetik yok yüz hatları oturmamış küçük halleri mesela barış arduç adamda doğallık takıntısı var kaldıki estetik yapacak 😕 bnce erkekler kızların makyajı hakkında konuşuyorlar dye bir soru sorma gereği duydun
Tarkan özcan deniz ve cristiano ronaldo cıgır acmislar ve dip not estetik yaptiranlar ALLAHin sekil verdigine niye degistirir bilmiyorum ALLAHTAN daha iyimi biliyorlar 😡
Tarkan'ın eski fotoğraflarını görüncede hüzün çöktü içime. Çocukluğum, umutlarım geldi aklıma. Akıp giden zamana küfür edememki. Keşke zaman geri alınsaydı. İnternetin olmadığı zamanlarda walkman ve kasetle Tarkan dinleseydim.
Kesinlikle! Tarkan hep aynı. Burnunda ve çenesinde estetik olduğunu sanmıyorum. Sadece dişlerini yaptırdı. Ayrıca da biraz yaşlanmış ve kilo almış, çoğu ünlü gibi bazı işlemler yaptırmaya başlamıştır.
En İyi Cevaplar