- İlk fotoğraf benim, birkaç gündür kaşlarımı almıyorum çünkü şekilleri çok bozuldu. Tamamen çıkardıktan sonra farklı bir şekil vermek istiyorum.
- Fotoğraftakilerden herhangi biri gibi olsun istiyorum, alırken kalıp vs kullanmam gerekir mi? Nasıl yeniden şekillendirebilirim? Bu sefer kendi kaş şeklimden değil, istediğim kaş şeklinden ilerlemek istiyorum.
- Ve kaş olmayan yerleri boyamak yerine keserek veya başka bir yöntemle gürleştirebilir miyim?
-mesafesiyle oynama cünkü herkes kendi burnundan ölcmeli mesafeyi, seninki gayet düzgün - dogal yöntemle gürlestirceksen vazelin tavsiye ederim - fotoda kaslarini boyamissin sanirim, sen kaslarinin üstünü makasla kisalt seninki ters c gibi duruyor yani üstünü kes üstü düz olsun -boyama yöntemine de dikkat et fazla koyu boyama
Ağda bantlarını al ve istediğin şekli vermek için birazını kes yapıştır ve sol tarafından tutup çek ilk başta çok iyi olmayabilir ilerleyen zamanlarda tecrübe kazanırsın
Anladım. O halde istediğim şekli kağıda çizip keseyim, yüzüme çizip dışarıda kalan kısımları alayım. Zaten adam akıllı bir cevap gelmedi, aklıma gelen en iyi yöntem de bu.
Youtube’den baktım, sadece yüz şekline göre kaşın nasıl alınması gerektiğine dair videolar var. Nerede kavis olmalı, iki kaş arası mesafe ne kadar olmalı vs. Ama kaşı şekillendirmeyle alakalı bir şey bulamadım maalesef
En İyi Cevaplar