Markette tonik ve kremi beraber satiliyordu 24-25 TL kullananların yorumunu okudum tonik göz yakiyormus yüzde yapis yapis bir his bırakiyormus krem de ayni şekilde yüzde yapis yapis bir his birakiyormus kullanan arkadaşlar sizce aliyim mi?
Garnier matlaştırıcı kremini ya da toniğini kullanan var mi? Ya da Garnerin herhangi bir kremini kullanan, tavsiye eden var mı?
Benim cildim karma yanaklarım şu sıra çok kuru hışır hışır alnim burnum cenem yagli ama çok fazla değil gözenek problemim de burun alın cevresinde. Çenemde de beyaz ya butonlari çok kolay kolay gitmiyor. Bu seriyi uygun fiyatli görünce almayi düşündüm ama dediğin gibi %95 kisimlik çok memnun kalmamis aslinda ben daha çok tedavi edici şeyler içeriği temiz ürünler istiyorum
Diadermine yüz yıkama jeli (beyaz çaylı) Nascita yüz temizleme fırçası Gözenekler için yapacak pek bir şey yok, makyajdan önce gözenek küçültücü baz kullanabilirsin Kuruluklar için loreal nem terapisi kuru ciltler için olanı
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > Garnier matlaştırıcı kremini ya da toniğini kullanan var mi? Ya da Garnerin herhangi bir kremini kullanan, tavsiye eden var mı?
En İyi Cevaplar