Favori yakışıklınız hangisi?
Afili Aşk - Çağlar Ertuğrul
Her Yerde Sen - Furkan Andıç
Kimse Bilmez - Keremcem
Benim Tatlı Yalanım - Furkan Palalı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Soru Konu Çok Anlamsız bence Çünkü Her Çiçek Dalında Güzeldir Yakışıklıdır Bunu Göremeyen Ve Sadece Dış görünüşün Cazibesine Kapılıp Gerçek Kadim Degerleri Yaşadıgını sandıgı bir döngüde yaşarken Matrix izleyen Ne demek istediğimi Anlayacagını düşünüyorum Degerli Dostlarım Bu Hayatta Ve Dünyada %90 Matrixte gibi flimde makineler insanlara hakim ve her türlü insandan faydalanırken Gerçek Hayatta Duyu Duygular Güzel Hissettiren Hormanlar Zihinin İnsanı Yönettiği Kukla Görevi Gören Bir Algının Parodikmasını söylemekte ne yazık ki Utanmıyorum ama Umudun Zihinde başladıgı süreçte %10 insanlar Matrixte oldugu gibi filimde Dünyada Makilerin her şeyi kontrol ettiği Bir Hayel Dünyası inşa ederek İnsanları bir enerji Kaynagı olarak kullandıgını fark ederler Makineler Dünyasından kurtulmanın yollarını Ararlar Bizim Dünyamızda O tür İnsanlar Görünüş Bir Halisülasyon oldugunun farkını bilerek Zihnine Duygu his ve sezglerine hüküm Ederek Görünüşün Ötesine Kaynagına Yani Özündeki İnsanlıgına Kalbine Bakabilen İnsan Kadın da Bizim Dünyamızda Ne Yazık ki Hayeller de Ve Tahminimle 1970-2000 yılları diyebilirim Yaptıgım araştırmalar İnsan analizlerinde İnsanlar yanlız kalmamak veya öyle hissetmemek için Asimile olmayı ya bilerek ya farkında olmadan ya da çaresizlikten Seçerek Herkesleşen Koloniye Katılarak özündeki Temiz saf insanlıgı kaybetmesi pek uzun sürmüyor Dostum Bir Kişi bile Bile Fark Yaratabilir Potansiyeline Ererek Sınırları her Daim zorlayarak Zekanın zihninin Paradikması Çözerek En Güçlü İnsan olmak Her şey İnsanın Kendi Elinde Dostum Sokrates dediği gibi Düşünüyorsak öyle ise varsak neden olmasın mesela 😉🤗😇

hangisi benziyor acaba :D
@fmnst_9 aaa aa bu da sorumu tabi ki ben :D
Neden bu kadar yakışıklı erkekleri seçiyorlar hiç fikrim yok. Muhtemelen reyting kaygısı var. Çünkü internet yayıncılıkları epey rağbet görüyor, öte yandan her ünlü-ünsüz insanın kendine ait kanalı var.
Türk dizilerini izlemiyorum. hiç birini de tanımıyorum. Oyunculukta öncelik rol yapabilme yeteneğidir ikinci sırada gelir tipi boyu.. güzel iş çıkarıyorsa iyidir yani..
Cevap
20Cevap
Türk olarak bakarsak en çok yabancı erkeklere benzettiğim ve çok beğendiğim kişi özgür çeviktir. Zaten bir dönem yabancı damat dizisinde yunan rolü çevirmişti.
Keremcem eski sevgilimin okul arkadasoydi Ege Universitesi'nden ve hep derslerinde sinavlarda yardimi olmasaydi Keremcem'in kezun olamayacagini soyleyip dururdu. 😂 Kiskancti epeyce yani...
ben tipden once oyunculugna bakarim tip degil yaptigi is ilginc yapar insani
Bir erkek olarak hallendiğim tek kişi
Bence hiç biri ben seni yazın muğlaya davet edim rus və yunan erkeklerini gör. Bakalım onlara nə diceksin
Geliyorum
Sen nereye ✋🏻🙄
Şansımız yok mu
Ne şansı?
Bende unuttum bir şey diyecektim bu senmisin fotoğraftaki
Amcam ✔️✔️
Genel de fake atıyorlar ondan dedik azeri kardaşll
Ben yerin də olsam hiç sormam və sormuyorum da ilgilendirmez beni millətin nə yaptığı zaten yarısı sahte buradaki insanlar. Yorum yap oku eğlenmene bak ✔️✔️
Haklı kadın dağılalım
😂 Hoşçakal ✋🏻✔️✔️
gitmem şart mı
Uğraşma benimle istediğin kadar kal ✔️✔️
Seninle uğraşılır
Nerdesin:d
Sanane
Kızdı ben akıllı bıdıklara bakıyorum
Ben çocuklara
Ben çocuklara dedim zaten bıdık diye ana sınıfı hocasıyım
Hani veterinerdin
Senin mesleği bulmak icin demiştim ama tutmamıştı
Allah iyiliğini versin ne anlamış ya 😂 düşündüm ama baya ne diyo bu diye 😂😂✔️✔️
Benim yorumumu kaldırdı :d
Kimler neler yazmış, benim yorumum alakasız diye kaldırılmış.. Sağlam korumalı üye!
Furkan Andıca bayılıyoruum. Gerisini at çöpe hdjdhd
Hiçbiri bizimkilerin yakışıklılık anlayışı kastan ibaret
Çağlar çok karizma, Furkan aslında daha iyide üniversitedeki sevmediğim birine benziyor ısınamadım ona bir türlü.
Çağlar ya, maşallah hocam.
Keremcem dd yaşına göre iyi yani.
Şu kerem cem her yasta yakışıklı olacak sanırım ya. Çocukluktan beri beğenirim 😄
Yav he he 😂😂
Sen bana satasacagina kendine bak önce. Neyin pesindesin
Sen benim zevkime karışamazsın istediğimi beğenirim. Ayrıca burcu esmersoy da güzel ama evlendiği adam bir halta benzemiyor. Önemli olan benim beğenmem
Hepsi de yakışıklı. Furkan Palalı bir adım önde gibi
Çağlar ve furkan itici özellikle çağlar aşırı itici bir adam Furkan ile keremcem içinden de keremcem derim yani
Burdaki resimlere göre Furkan Andıç ama normalde çağlar Ertuğrul
Türk dizileri konu aynı oluyor ki izleyesim gelmiyor
Furkan Andıç (ismini yeni öğreniyorum ama) hep sempatik gelmiştir bana
Ay bunların hepsi güzel sjsjsjs ama en çok çağlar ❤️
çağlar dağlar filminde güzel üdü şu aralar sıkıyor biraz engürü keremcem
Furkaaaaannnnn diyorum 😍
Bu Furkanlar neden böyleler 😂
Hiçbiri ama keremcemin dizisi güzele benziyor ilk3 bölümü izleyeceğim kötüye giderse daha izlemem
Hiçbiri yaa
hepsi benim bebeklerim dkdkdkxkc
Afili Aşk - Çağlar Ertuğrul.
Bunlar kim ki "Herkül"ün heykeliyle yarışıyorlar.
Çağların gözleri yeter 😍
@Prensisli bunların ünlü olmayanları da var 😉
@Prensisli tabi tabi 😂
@Prensisli 😂 git ötede oyna çocuğum
@Prensisli üzülme çocuğum her kör topalın bir alıcısı vardır derler 😂
@Prensisli 😂 😂 😂
Hiçbiri diye bir şıkkımız var mı
Jamie dornan Nick bateman henry cavall David ghandy olabiler
Saçmlama bakarım
Türklerden de can Yaman var bakıoz valla efsane
Adam efsane dibi düşmeyen kız görmedim 😍
Yılmaz Kunt ıyyyğ
Serkan çayoğlı olabilir
Aynen
Cık beğenmedim
Çağlar şahane yaa ❤️❤️❤️
Furkan andıçı çok beğeniyom
Keremcem'in 41 yaşında olduğunu bilmeyenler?
Furkan Palalı tek bana mı itici geliyor?
Hicbiri biyerin heykeli gbi falan degil
ıyı bayramlar aylak momo
Castn biber , corc guluni , aysegule jully
4 dk da iyi bulmuşsun
İğrenç 🤮
Tabiki Furkan Andıç.
Ben susuw8s
Hicbiri 😂
E Hiçbiri 😊
Furkan andıc
Furkan palalı
Tabiiki TOM ELLİS 💕