Fito krem ve madecassol karışımı kullananlar var mı? Bayağıdır kullandığım bu ikili sayesinde hatta üçlü demek gerekir cilt lekelerim neredeyse silindi!
E vitamini kapsülü nü yabana atmamak lazım 🤗🤗
İhtiyacımız olan 3 şey var;
1- Madecassol krem
2- Fito krem
3- E vitamini
Yapmanız gereken boş bir krem kutusuna bu üçlüyü karıştırmak ve yatmadan önce iyice temizlenmiş ve toniklenmiş cildimize haftada 2 kez bu kremi sürmek. İnanın sabah uyandığınızda cildinizin yumuşaklığına inanamayacaksınız.😍😍😍 Yüzde yüz denenmiştir mutlaka kullanın bana dua edeceksiniz. 🤲🤲
Zaten ihtiyacımda var arkadaşlar Rabbim bu mübarek ramazan ayı hürmetine günahlarımızı affetsin🤲🤲 cümleten hayırlı ramazanlar
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Madecassol muhteşem bir krem ! Zaten eczane ürünü olduğu için güvenle kullanılabilir. Cilt üzerindeki lekeleri gidermesi, cilt tonunu eşitlemesi ve cildi çok güzel bir şekilde nemlendirmesi nedeniyle vazgeçilmez cilt bakım ürünüm. Fito kremi kullanmadım ama o da cilde iyi gelen bir dermatolojik krem olduğunu biliyorum sanırım leke ve yara tedavisi için kullanılıyordu diye hatırlıyorum. E vitamini ise cilde son derece faydalı bir madde olduğu için kullanmanızı tavsiye ederim.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Fito krem ve madecassol karışımı ne işe yarar, nasıl kullanılır?
Sivilce, akne, egzama, sedef, kırışıklıklar, karın çatlakları gibi cildin deforme olduğu alanlarda cildin yenilenmesini sağlayan iki cilt kremidir. Fito krem ve madecassol normalde ayrı ayrı kullanılan kremlerdir ama bazı doktorlar bu iki kremi karıştırıp da kullanabilceğini belirtiyor. Ben de karıştırıp kullananlardanım. Ergenliğimden kalma çok ciddi sivilce lekelerim vardı, birçok krem ve serum kullandım ama nafile etmedi. Bir doktorun önerisiyle bu iki kremi karıştırıp günde 2 defa sivilce lekelerimin olduğu bölgelere sürmeye başladım. Neredeyse aynı hafta içerisinde etkisini görmeye başladım.
Fito krem ve madecassol krem nasıl karıştırılır?
Fito kreminden bir çay kaşığı kadar alıyoruz ve temiz bir kaba ekliyoruz. Aynı şekilde madecassol kremden de bir çay kaşığı kadar alıyoruz ve fito kremin bulunduğu kaba ekliyoruz. Steril bir kaşık ile iki kremi karıştırıyoruz. İyice karıştırdıktan sonra içine e vitamini eklemenizi tavsiye ediyorum. Serum şeklinde olanlardan da kullanabilirsiniz veya tablet şeklinde olanlardan da. Tablet kullanacaksanız eğer iyice ezip karışıma öyle eklemenizi tavsiye ederim. Bu üçlüyü iyice karıştırdıktan sonra vücudunuzda deforme olan bölgelere sürebilirsiniz. Günde 2 defa uygulamanız yeterli olacaktır.
Fito krem ve madecassol karışımı kullananlardan biri de benim. Sivilce lekeleri için bu karışımı kullandım. Doktor önerisiyle uyguladım tabii ki. Önce bilmeyenler için bu kremler ne işe yarıyor onu anlatayım.
Fito krem ne işe yarar?
Fito krem cildin hasar görmüş bölgelerinin yenilenmesi için kullanılır. Karın çatlakları, sivilce lekeleri, sedef, egzama ve yaşlılıktan dolayı oluşan kırışıklıklar ve sarkmalar için şifa niteliğinde bir kremdir. Cilt dokusunu yenilediği için bu problemleri yaşayan insanların sıklıkla tercih ettiği bir kremdir. Kremin uygulanma şekli ise günde 2 defa olmak üzere hasarlı bölge üzerine masaj şeklinde uygulanmasıdır.
Madecassol krem ne işe yarar?
Madecassolun en önemli işlevi cildi yenilemesidir. Egzama, sedef hastalığı, sivilce ve akne lekeleri, yaşlılıktan dolayı oluşan hasarlar için çok etkili bir kremdir. Doktorlar da genelde bu kremi öneriyor zaten. Madecassolun uygulanma şekli ise günde 2 defa hasarlı bölgeye masajla uygulanmasıdır.
20 Yorumla
- +1 yıl
Madecassol tek başına yaralar için kullanılıyor diye biliyorum. Peki karıştırmak nerden aklına geldi ki, tehlikeli olabilir..
33 Yorumla- +1 yıl
Hmm anladım doktor tavsiyesiyle alındıysa sorun yok.
Kortizon içeriyor mu?
14 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
3Cevap
- +1 yıl
Aslında Bepanthol bepanthene daha sonra şu an ismi aklima gelmeyecek fakat elim yanmisti iki ilacı birbirine karıştıp sürmüştüm oda mükemmeldi eczaneden yanık kremi diye işteyebilirsin kantoron yagida iyi gelir neticede elinde yanık vs yok fakat iyileştirme yani yenileme özelliği olduğu için bunları yazdim
10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)4 ay
Ya bisey sorucam ben fito madecassol ve hametani karıştırıp gece yüzüme sürdüm sabahta yüzeysel bir yıkama yapıp dışarı çıktım eve geldiğimde şok oldum bembeyaz cildimkipkirmizi olmuştu yanmış resmen güneşten dolayı ama bu bi ilaç yanığı oluyor dolayısıyla ve yüzümde bazı kısımlar beyazbazikisimlar kıpkırmızı bu geçer midüzelirmi acaba😔
00 Yorumla güzel karışıma benziyor. deniyeceğim çok saol.
10 YorumlaBen madecassol Bepanthol ve hametan karıştırıp kullandım cildimi bebek gibi yaptı
20 Yorumla- +1 yıl
Bu kremleri kullandım cildimde pullanip dökülme yaptı normal mi sizce?
02 Yorumla- +1 yıl
Bende kullanacağım bacaklarım için sonuç aldınız mı pullanması cildin yenildiğini gösterir sanırım
Sivilce izleri ve sivilceler için de işe yarar mı?
04 Yorumla- +1 yıl
Cillere və akne izlerine iyi gelirmiki😀
02 Yorumla- +1 yıl
Cillerin kremle gecebicegini düşünmek
Hımm 🤔🤔
- 1 yıl
Hiç kullanmadım
00 Yorumla yağlanma falan yapıyor mu
01 Yorumla- +1 yıl
şu an site de misiniz?
00 Yorumla - +1 yıl
Hangi doktor önerdi?