Arkadaşlar beyaz baskılı tişört nasıl yıkanır?
Kotondan bir kaç tane baskılı tişört aldım, baskılı tişört nasıl yıkanır? Çamaşır makinesinde tişörtler nasıl yıkanır, kötü olur mu elde mi yıkasam? Baskılı tişörtler nasıl yıkanır, siz ne yapıyorsunuz?

Merhaba,
Ah şu baskılı tişört yıkama sorunsalı yok mu? Bir zamanlar benim de büyük dertlerimden biriydi valla 😂 Çünkü hem kendime hem de kardeşime birkaç tane baskılı tişört aldım ve öğrendim ki baskılı tişört yıkanırken dikkat edilmezse ortada baskı falan kalmıyormuş maalesef 😅. Bu yüzden ister yıkama ister deterjan konusunda minik bir araştırma yaptım ve geçen yıldan bu yana baskılı tişörtlerim ilk günkü gibi harika durumdalar. Haydi minik öneriler zamanı.

At makineye yıkansın ama giymeden önce tersinden ütüle mutlaka, yoksa baskısı çıkar yazık olur.
Çok sıcak olmazsa su, sorun olmaz. Ben hep makinede yıkatıyorum. Ayrıca zaten yıkama talimatları vardır, bak t-shirt'ün etiketine.
tersinden 30 derecede yıkayıp kuruduğunda da tersinden ütülerseniz sıkıntı olmaz...
Cevap
6Cevap
Tersten ilik suyla yika sıcak su baskıyı mahvediyor
Yıkama talimatında yazıyordur kac derecede terstenmi vs diye yazar
yıkama talimatına göre yıka ters çevir garanti olsun diye hatta daha garanti istiyorsan elde yıka sen o zaman
tersını cevır at makınaya
Zararı olmaz düşük sıcaklıkta yıka
Tersten yika
Makinaya at abla
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?