Huy ve dış görünüş fark etmez ikisi de olursa daha da memnun olurum😊
Teşekkür ederim😊
"Ne güzel kız bir içim su" denilen kızı anlatır mısınız?
Teşekkür ederim😊
"Ne güzel kız bir içim su" denilen kızı anlatır mısınız?
cara delevigne bu kiz bir icim su cok asi ve seksuelist bir goruntusu var o dudak hatlari gozleri fizigi dogalligi mukemmel bir oyuncu ve cok guzel seksi genc bir kiz
Ben ona kısaca NT diyorum :)) ya da uzun uzun güzeller güzeli hatunum diyorum :)
bence güzelliği karakter belirler.
ne kadar mükemmel hatlara sahip olursa olsun kadınlığın verdiği zarafeti/naifliği gösteremiyorsa boş kılıftan ibarettir.
Bebek gibi cildi olan, beyaz tenli, siyah saçlı, narin parmaklı, ince belli.
Cevap
27Cevap
Baya eski bir soruna teşrif etmek istedim.
Soruya görüşlerimi bildirecek olursam, efendi ve yeri geldiğinde mizah seviyesi yüksek olacak.
Onun dışında dürüst ve sadakatli olması da çok önemli bir ayrıntı.
Uzun süredir buradasın, xper kasmıyorsun galiba.
Rica ederim ne demek.
Hayırlı sabahların olsun.
Keyfin nasıl?
İyi olduğuna sevindim. Uzun süredir bu sitedeyim de, gerçi bir kaç hesap değiştirmek durumunda kaldım.
Site içerisinde sınırlarını hiçbir zaman aşmadın. Kaliteli insan olduğunu düşünüyorum
Hayır. Tanışma fırsatımız olmadı. Mesaj kutunda açık olsaydı eğer yine yazmazdım sanırım. İzin almadan böyle bir şey yapmam doğru olmaz.
Onun dışında soruna teşrif ederek, adım atmak istedim.
Teşekkürlerimi sunuyorum, olur tabii ki.
Herkesin kendine göre bir içim suyu farklıdır. Benim için simetrik açık ten bir yüz , büyük gözler uzun düz saçlar 1,65 boy 50 kilo fit görümümlüdür fiziksel olarak. Manevi olarak ta dinlemesini bilen / seven küçük görmeyen olduğum gibi kabul eden sürekli istemeyen vermeyi de bilen yalan söylemeyen biridir.
Duruşundan nezaet akar
duruşu yürüyüşü oturuşu çok asilcedir
ay tenli gibi kadındır
gözleriyle saçlarıyla ışıltı saçar adeta.
huyu güzelliğine oturur bir tarzdadır
kendinden emin
kararlı
özgüvenli
ama aynı zamanda sır dolu
Bu akşam hüzün var üstümde. Yalnızlığım artık bıkkınlık hissi verir oldu bana. Sanko park avmedeki starbucks 'ta sıcak bir fincan kahve eşliğinde seninle dertleşmek istiyorum biraz. Yarın için uygun musun?
Yuzu gozleri buyuk , saclari sari , burnu kucuk, boyu 172 cm gogusleri 85 c kalcasi 90 olan kiz benim icin cekicidir hele yuksel bel giyen
Kız dediğin narin olmalı. Ağzında küfür barındırmamalı. Her daima saygısını ve kendisine olan güvenini kaybetmemeli.
Bu arada siteye tekrar gelmişsin hoş geldin :d
Aşağıda teşrif etmiştim sohbet için o zamanleyin hesabımı kapatmak durumunda kaldım iletişimimiz yarıda kalmıştı galiba.
Seni görünce yazmak istedim.😳😄
Sana bir şey diyeyim mi bende unutkanım ben de çok bir şey hatırlamıyorum☹️ yine mi teşrif etsem kendimi hahahaha eski günler gibi😂
Baya eski bir soruna teşrif etmek istedim.
Soruya görüşlerimi bildirecek olursam, efendi ve yeri geldiğinde mizah seviyesi yüksek olacak.
Onun dışında dürüst ve sadakatli olması da çok önemli bir ayrıntı.
Uzun süredir buradasın, xper kasmıyorsun galiba.
Bak böyle yazmışım görüşte ama hatırlasam zhzhzlzhxmd
Yaaa minik kedi😂
Senin bu sorunda erkek görüşlerinde böyle bir mesaj atmışım.
Konuşabilir miyiz teşrif edebilir misin diye sende merak ettim olur falan yazmışsın bak.
Sonra biz konuştuk ama ben hesabımı kapatmıştım sonra sohbetimiz ne oldu hiç hatırlamıyorum seni görünce birde profil değiştirmişsin merak ettim yazdım😂☹️
Tekrar teşrif eder misin ki😳😌
Aaa neden
O zaman etmiştin. :D
Yahu ama seni baya özledim. :/ tanımadığım halde yani iletişim halindeydik ama böyle gelip de birbirimizi tanımak için bir şey sormamıştık.
Söylemiştim ama hatırlamazsın ki kısaca konuştuk bende hatırlamıyorum
ya o kadar gelmişim niye boşveriyoruz
Kapaticam gece sonu suclu sen olmana ragmen deger verdigimden hala cabaliyorum artik sana kalmis..
Genelde fiziksel güZellik için kullanılan argo bir deyim
Tipe bakmam o yüzden kimseye bir içim su demedim. Huya karaktere aşık olan biriyim huylara haraketlere bakarım
Merhaba nasılsın
Mesajı gördüysen cevap verir misin konuşabilir miyiz :)
Justlee
Bu yorumu görürsen bana bı geri dönüş yap uzun zamandır dönmeni bekliyorum. Uzun süre burada bu görüş kaldın umarım görür de dönersin
Lütfen yaz bana herşeyi diyeceğim
Yazmanı bekliyorum bekleyeceğim
Yaz lurfennn
Eğer bu mesajı okuduysan lütfen bana geri dönüş yap. Aşırı derecede vicdan azabı çekiyorum.
En sonunda geldin lütfen her şeyi anlatacağım gel
Lütfen hep seni bekledim
Hadi bekliyorum seni herşeyi diyeceğim çok önemli
Bu içindekileri deyip gidiyorum daha yazmayacağım sana söz veriyorum.
Lütfen ama
Kaç zaman üzerine aktif buldum seni lütfen
Profil deki ben değilim lütfen yaz
Ya lütfen bişey de
Ya lütfen yalvarıyorum.
Eğer bu mesajı gördüysen okuduysan lütfen geri dönüş yap bana sana ulaşmak istiyorum. Vicdan azabı çekiyorum lütfen
sexy olması lazım tam nasıl anlatayım sence nasıl sen anlat
Jessica May
Biliyor musun
amber heard der susarım
Semra Özdamar gibi mesela, bu tanıma tam uygun 😊
Su gibi şeffaf ve lezzetli olmalı
Neden merak ediyorsun ki?
tamam da bir içim su olmak, sonradan olacak şey değil ki olasın.
Eksiklerime bakacağımdır dedin?
O zmn neden soruyırsun ki sadece bakmak için
Anlıyorum
güzeli anlatmak tarif etmek çok zordur
Uzun boyyy öncelikle 170 üzeri
Anlatmama gerek yok profilde görüyorum
Barbara
Barbara
Ppne bak
anlatamam...
Seksi ve çıplak
anlatılamaz ki