Evet kısa saça da perma yapılıyor ve bence deneybilirsin, hem güzel olursa çok hoş bir başarı elde edersin, beğenmezsen de kökü sende zaten uzayacak geri. Ben de yapmayı düşünüyorum saçımı zaten kesmiştim perma yaptırmayı düşünüyorum şimdi. Ben kesmeden önce kafa şeklimin güzel olmadığından, yüzümün beyaz olmadığından falan yakınıyordum ama istediğim sonucu aldım ve şu an çok mutluyum, gerçekten denemelisin. Yanıtlara bir baktım ama çok negatif ve aşağılayıcı yorumlar vardı, onlara inat dene diyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Evet kısa saça da perma yapılıyor ve bence deneybilirsin, hem güzel olursa çok hoş bir başarı elde edersin, beğenmezsen de kökü sende zaten uzayacak geri. Ben de yapmayı düşünüyorum saçımı zaten kesmiştim perma yaptırmayı düşünüyorum şimdi. Ben kesmeden önce kafa şeklimin güzel olmadığından, yüzümün beyaz olmadığından falan yakınıyordum ama istediğim sonucu aldım ve şu an çok mutluyum, gerçekten denemelisin. Yanıtlara bir baktım ama çok negatif ve aşağılayıcı yorumlar vardı, onlara inat dene diyorum
Hayır. Koyun kafasına benziyor
Resimdeki gibi kalıcı dalga yaptırmak mümkün değil mi?
Rahatsız olucaksın. Hep füzel gözükmicek. Belkide hiç. Kafa şeklinden aslıdır. Ama nasıl tararsın bilemezsin. Sıkıcı bir durum.
Ya kestirmek zorundayım ama. Düz de kötü görünmüyor hatta bob kesim baya yakışıyor bana ama kısa saçta düz sıkıcı olur gibi.
Bir de saç dönerim yüzünden perçem kestiremiyorum, yani perçemsiz düz saç nasıl olur düşün
İşin zor. Dene istersen. Zaten 1-2 aya uzar. Hazır saçlar varya ismini unuttum onu kafana koyup denedin mi hiç nasıl gözüküyor diye
Peruk :D
Denemedim ama çocukluk fotoğraflarımda yüzüme yakışmış kısa saç.
Yine de şu an daha eğlenceli bir model istiyorum
Dene bence her çocuk güzeldir. Ama şimdiki hal farklı dene bence. Önceden bilmek iyidir.
Nerden bulcam onu. Okul kapanınca kestireyim kötü olursa eylüle kadar uzar zaten
İyi fikirmiş. Havada sıcak iyi gelir hızlı uzar. Kestir o zaman.
Pek anlamam ama kadındaki tatlı duruyor