bubu jiletlemi alsam yoksa agdami? Gerci agdayla alinmaz fakat jiletle alincada boyle nokta nokta gorunuyor nasil onleyebilirim? Soruma sacma sapan seyler yazicaksaniz gidin. evet cevaplarinizi bekliyorum.

Krem kullanak bir gün için ideal olabilir ve ya kaliteli yara yapmayacak jiletle olabilir.
Ten çorap ve ya siyah çorap giyecekseniz cilt kusurları kapanabilir
tenine göre bacak spreyi al ben ondan kullancam.. kullanıyorumda özel günlerdee
Bacak spreyi nasil oluyo
@romantik_bey mesela cildinde hele bacak kısmında yara falan varsa ve özel bir günde elbise falan giyceksen.. ya da bacakların açık olcaksa.. bakım ürünleri satılan yerlerde tenin bugday rengiyse ve ya kapalı falansa 4 numaraya kadar cilt kapatıcı var 1. açık oluyo 4. koyu öyle 2 ve 3 orta birşeyler oluyor.. onu bacagına sıkıyorsun.. elinle yayıyorsun.. orda yara falan ne varsa kapatmak istediğin kapanıyor..
Batık oluyor mu peki bir de bu neresi bacak kol?
Bacak. batıklar dizimde oluyor genellikle
Epilasyon âletnde alete değişiyor Philips iyimiş heralde bn de de Braun var berbat
Ben jilet kullaniyorum
Cevap
5Cevap
Bacak icin özel makyaj spreyleri var. Onlardan kullan ;)
Ben kötü bulmuyorum böyle gözenek ya da benek nasıl tabir edersen.
Kaç gün var mezuniyete?
Perşembe gunu
Onlar büyük ihtimal batık ve sanırım çıkmaz perşembeye kadar. Tenin ne renk? Bacak fondeteni alabilirsin
Peki perşembe sabahı alsam olurmu?
Çıkmaz ki. Neden jiletle alıyorsunuz bacaklarınızı anlayamıyorum. Gerçekten sonradan çok kötü gözüküyor ve siz de pişman oluyosunuz😞
Ben aslinda ağda acitir diye agda almiyorum :/ peki perşembeyw kadar napabilirim bir fikir verirmisiniz :(
Tenin ne renk?
Esmerim ben
Esmersen bacak fondeteni alıp kapayabilirsin azcık
Baska cozum?
jilet sonrası krem kullan
tam benim halledeceğim iş :)
Anlamadim?
midem bulandı
Bakma o zaman
Olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar