daha önce softem kirpik bakım yağı kullanıyordum o zamanlar nadiren dökülme problemim vardı 1 2 sefer kullandığımda da kesiyordu ama son zamanlarda çok sık makyaj yaptığım için ciddi seyrelme oldu kirpiklerimde (belki de sürekli farklı maskara kullandığım için bilmiyorum fikri olan varsa yazabilir 😊) maybelline lash sensetional serum kullandım birkaç hafta önce dökülmesini ciddi şekilde arttırdı. şu an loreal serumu araştırıyorum kullanan ve memnun olan var mı? bunlar dışında fiyatı cok yüksek olmayan ve güzel sonuç aldığınız önerileriniz var mı?
Bu istatistikleri kaç kişi ile deneme yaparak elde etmişler? Bu tarz markalar 10-15 kişiyle deneme yapıyor max. O zaman hata payını da %5 yapmamaları lazım, max. %1 olması lazım. Madem ilaç şirketlerinin yaptığı gibi deney yapacaklar, sonuçların güvenilirlik düzeyini de ona göre belirlesinler. Ben o rakamlara güvenip satın almazdim yani..
Bunlara hiç gerek yok. Bizzat hint yağı aşırı faydalı oldu. Tavsiye ederim. Normalde alt kirpiklerim çok seyrekti. Lâkin şu an 2. ayim. Ve muhteşem bir fark var. Daha önceden farmasinin serumunu kullanmıştım. O da çıkardı ama bu hint yağı kadar değildi.
En İyi Cevaplar