Çocuksu tatlı kadınlardan hoşlanan kişiler minyonları, kadınsı seksi kadınlardan hoşlanan kişiler de kalıplı uzun boyluları tercih eder. Şu bir gerçek ki milyonlar uzun kadınlar kadar seksi, uzun kadınlar ise minyonlar kadar tatlı olamıyor. Tamamen tercih meselesi ama ben şahsen ikisinin ortası birini isterim.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Hangi erkek yanında uzun boylu kadın istemez? kim ne yapsın minyonu her yer minyon dolu zaten
ya nasıl aynı duruyosun nasıl leş gibi egon var senin ulan adamla 10 cm aranda fark var. minyon seven erkekte sallıyordur hangi erkek yanında uzun boylu manken gibi kız istemez a q. sen kendini dev aynasında görüyosun boy 1.60 ego 1.75. bu yüzden uzun göründüğünü sanıyorsun
lan mal kendini yükseklerde görüyosun. 160 boyundayım ama 1.70 adamla aynı görünüyorum diyosun aklın başında mı beyinsiz a q ya. başkasının yanında söyleme güler sana. senin yüzünden 1.60 lık hobbitler bile en az 1.78 erkek istiyor eee bana hangi kız yakışacak yani? 1.60 mı a q
ne kıracaklar kızım çok şükür boyum posum yerimde sadece türk kızlarının ne kadar narsist olduğunu gördükçe iğreeniyorum istemsiz olarak. Boyunuza posunuza bakmadan beklenti ve istekleriniz hep yükseklerde. mesela sana sorsak 1.75 kız yanıma yakışmaz ama 1.60 kız yanıma yakışır
alışmışsınız herşeyi kendi işinize gelecek şekilde yorumlamaya bu yüzden gerçeklerden hep kaçıyorsunuz, duymak istemiyorsunuz. neden biliyor musun? çünkü uzun erkeklere zaafın var :D :D
yav he he :D adam 1.65 boyunda olsa ama anlaşabileceğini düşündüğün biri olsa yine reddersin :D çünkü kendini en iyilerinin yanına yakıştırıyosun. mesela sorsak 1.80 bile ideal sana
Allah için kızım dediğin saçmalığı otur bir sorgula sana mantıklı geliyor mu? 1.70 erkekle aynı boyda görünüyorum diyorsun başkasının yanında sakın söyleme alay eder veya hasta olduğunu düşünür ve sen gerçekten de ağır kompleksli birisin
incitmek mi? sadece kendinin kandırmamak için gerçeklere odaklanmanı sağlıyorum. İçinde bulunduğun ve kendini kandırmak için uydurduğun kötü durumdanve argümanlarından kurtulmanı sağlıyorum. bu senin iyiliğin için
En İyi Cevaplar