img.cdn.netsote.com/.../aaaaaaaaaa1.jpg
Türk kadını makyaj olmadan güzel olabilir mi?
img.cdn.netsote.com/.../aaaaaaaaaa1.jpg

Olabilir tabi ki. Doğal hali güzel olan yüzlerce kadın var. Türk kadınları olarak ele almak ne kadar doğru olur tartışılır. Bu yabancı ülkelerin kadınların hepsi mi güzel yani? Hiçbiri mi makyaj güzeli değil? Düşündürücü olan tarafı bu.
Makyaj yapınca çok çirkin oluyormuşum, aldığım bütün tepkiler bu yönde.
Güzellik algimda makyaj yok.
Makyaj yapınca güzel oluyorsan o zaten kozmetik ürünlerin güzelliği, senin değil.
Kız zaten guzelse makyaja getek yoktur ana degilse makyajla halleder onu 2 3 kilo boya kullanarak o da fena yapmaz photoshop bile bazen yapamıyor kurtarmıyor program kendini kapatıyor bir daha açılmıyor
Türk kadını benzemez Moldova rus'a
Makyajla adriana, makyajsız Medusa
1.55lik boyu ile severiz onu kusa kusa
Türk kadının seversen düşersin mapusa
Cevap
30Cevap
Artış şu milli ön yargıları bir kenara bırakalım bence. Ben kadınlarda makyaj için şunu düşünüyorum: Makyajsız olunursa bakımsız görüntü imajı ortaya çıkar. Bunu yıllardır süre gelen pazarlama dünyasına borçluyuz. Makyajın henüz üretilmediği dönemlerde bile kadınlar doğal yöntemler türeterek biraz daha güzelleşmeye çalışıyorlardı. Bu biz kadınların doğasında da var tabi. Çirkin kadın /Güzel Kadın ayrımı da bence tamamen algıda seçicilik.
türk, ingiliz, arap diye bir ayırıma girmeden önce kadınlar olarak bakarsak evet makyajsız güzel kadınlarda var elbet makyaj yapmam yapınca güzel olduğumu düşünürüm ama o gerçek güzellik değil gerçek güzellik makyajsız olmaktır.
Eğer ki sürekli makyaj yapan biri ise zaten cildi yaşından daha yaşlı oluyor.
İster istemez.
Ama eğer ki makyaj yapmamışsa sadece cildini beslemişse tabiki de güzeldir.
Kısaca bu konuda kendinr güvenmek önemli.🤔
Bu konuyu TÜRKLER🇹🇷 ile sınırlandıramazsın. Çünkü bu durum diğer insanlarda da böyle. Onlar zaten güzel ama bakımla var olan çıtayı yükseltiyorlar... #ϜϓſϞ
Makyaj yapamadığım için beğenince süprizle karşılaşmıyor kimse. 😂😂😂 ben çok fazla makyajlı kadın da gormuyorum. bir ruj bir rimel de sürelim renk gelsin yüzümüze 😁😁
Makyajsız güzel olduğumu düşünen varsa basarım nikahı net
“Makyaj yapmıyorum ve güzelim.😎” demek isterdim ama çirkinim o yüzden makyaj da kurtarmaz 😬
Güzellik umrumda degil, makyaj anlayışım ise rujdan ibaret.
Erkekleri nasıl sakalı kesince maymuna dönüyorsa, kadınlar da daha soluk gözükebilir. Sakalsız maymun tabirime İtalyan erkekleri dahil değildir.
Senin tezini çürütürüm
Tamam
bunu türk kadinlari olarak alamayiz dunya genelinde bu böyledir... İzmir in ya da eskişehir in kızları makyajsiz hali ile dünyadaki diger hem cinslerinden daha guzeldir bence
Olabilirler benim gozume abartili makyaj yapanlar daha cirkin geliyor insan bunu kendine neden yapar bilemiyorum
Birinin makyajlı haline aşılırsan makyajsız hali ister istemez çirkin gelir hiç makyaj yapmayan çok güzel Türk kızları da var zaten
Bunun ırkla alakası yok. Bir kadının doğal hali güzelse makyaja filan ihtiyacı yoktur.
Makyaj malzemelerim bile yok benim 😂😂hiç yapmıyorum sizde yapmayın kızlar 💕
Makyajlı halimizle makyajsız halimiz arasında fark olur ama o kadar da çirkin olmayız be... 😁
Abartmayin hafif bir günlük makyaj kimseyi degistirmiyor
Makyajını sil de yüzyüze konuşalım dediğimiz kız tipi Türk kızlarıdır.
Yok benim makyajsız halimi daha çol beğeniyorlar daha genç duruyorum
Türk kadınlarını ezmeye çalışmaktan vazgeçin artık lazım olur ihtiyaç olurr yapmayın böyle şeyler 😂
Olur tabi neden olmasın bakimli olmanin makyajla ilgisi yoktur.
Tabiki makyaj olmadan güzel oluruz Türk kadınları güzel çünkü
Tabi canım ağır makyaj sevmem zaten bende bakımlı olduktan sonra
Önemli olan Bakım Makyajda Her İnsana Yakışmıyor zaten
Öyle güzel kadınlar varkı hiç ama hiç makyaja gerek yok
@rasputinn ben ünlülerden bahsetmedim
Normal içimizden kadınlar
Olanlar var doğal güzellik iyidir.
Bazıları olur diyeyim bazıları ise neyse..
Hepsi makyaj 💄 yapmıyor ki doğal haliyle kendine güvenen bir sürü güzel kadın var 🤔
Bakımlı olduktan sonra makyaj yapmaya gerek yok ki ben her daim makyajlı olmaya karşıyım
Makyaj benim güzellik algımda yok, hangi milletten kadın olursa olsun
yazikk
Sen yap makyajı benim için problem değil 😂
Erkeğim
Eeee
Ya az alkol vardır ya da az makyaj. :)
Şaka bir yana makyaj yaparak o güzelim cildinizi mahvettiğinizin farkında mısınız?
Kadınları bu kadar eleştireceğinize biraz da kendinizi eleştirin. Siz en en en iyilerine mi layıksınız?
8 xper %5 eig
Sanki sen çok çok çok mükemmelsin de 😑😑😑
Bende senin güzel olduğunu ima etmedim zaten
Eig ile güzelliğin ne alakası var ya 😂
Türk kadınının makyaja ihtiyacı yoktur ki, şu Danla yaptı hep. 😂
Cildi makyaja alıstıysa ozellıkle gozler evet kotu durabılır
Çok makyaj yaparsa olmamasınbüyük fark oluşturur. Ama hafif makyaj çok sorun değil
Yesss, biz Türkler bakımlı olsak yeter
olamaz çok çirkinler lan onların makyajı kadar erkekler güzelleşseydi dünyada çirkin erkek kalmazdı
marsta su bulunma ihtimali gibi makyajsız güzel türk kızları da var :Dd
Hiç makyaj yapmadım djdkdkd makyajsız daha güzelim ben bea
Ve olur neden olmssn
Türk kadınlara laf atan erkekler, sanki siz çok yakışıklısınız...
Makyaj olsada begeniyorlar olmasada begeniyorlar beni
Tabiki de olabilir bu dünyada çirkin kadınlar yok bakımsız kadınlar tüm kadınlar güzeldir aslında
Türk kadınlarını asıl çirkinlestiren yoğun yapılan makyajlardır zaten türk kadınının doğal hali her zaman daha güzeldir.
Zaten güzeldir, kadınlar kendilerini makyajla bozarlar 😂
Olabilir tabii neden olmasın. Peki siz Türk erkekleri yüzünüzdeki sakal olmadan yakışıklı görünebilir misiniz?
Asla.
Evet gayet güzeliz 😂
Mesela bana makyaj yakışmaz.
Evet.
Aksini söyleyen... Neyse.
Bir salın Türk kızlarını
Olabilir gayet
off danlaya bak be masallah
Türklükle ne alakasi var, cogu kizlarda öyle
Çoğu çirkin zaten. :D
1 haftadır makyaj yapmıyorum. Olabilirmiş.
Biz makyaz yapmıyosak kızlarda yapmasın bakalım.
Bu butun her kadın için gerekli
Hea güzel olabiliyolla, denk geldimdi
Türk kadının makyajı namusudur...
Evet tabiki makyajsız çok güzel olanlar var
Bu karıya ayrı gıcık oluyorum dana piliç seni
Turk kadini makyaj olmadan guzelligi cikar zaten
Makyajsız çöp dökmeye çıkamazlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar