Gerçekten siz nasıl hissediyorsunuz bayanlar yani genelleme değildir yanlış anlamayın? Mümkün ise saygılı anlamlı görüşler olsun hatta mümkünse aklı başı yerinde 18+ üstü Kişiler yorum yapsın!!
Nasıl soracağımı bilemedim ama bir çok erkeği etkileyen o görüntü?
Kimse kusura bakmasın kimse tek taraflı bu konuma gelmiyor insanlar artık yüzeyselliğe meyiettikçe artık önemli olanın bu olduğunu algılıyor hoş onlarda arza talleo talebe arz yaşıyorlar. Hayatımdaki en büyük saçmalık birbirinizi günah keçisi seçmeniz çok duygulusunuz ama nedense kimse de hayır deyrcek iradeyi göremiyorum.
Kiyafetlerini vicdanına kadar çekip erkeklerin abazan diye adını çıkarıyorlar. bu keva şe ler yüzünden , edepli olan kızlara bile yavşıyorlar Tek sorun keva şe lerr..!
Seni takip ederim hal hatır sorarım arada evet ama senin gibisine yavşamam çünkü insansın anlamlı düşüncelerin var cinselliği yaşaman umrumda değil o senin hayatın ama gerçekten bu konuda hemcinslerinin bir çoğundan farklı ve anlamlı düşünmen gerçekten kraliçelere yakışan bir hareketti saygım sonsuz sana
Ondan sonra vay efendim veysel efendi beni niye dürttü. Her haltı yiyebilirsin evet özgürsün ama bu evrende tek sen yaşamıyorsun, özgürlüğün bile bazı sınırları vardır.
Utanılacak bir durum yok hanımefendi benim gibi olmayan bir çok erkek var pisliğin teki olan ama ben onlar adına utanmam o farklıdır ben farklıyımdır bunu eğer sizin bilmeniz gerekiyorsa önyargılı olmamak lazım bir erkekte kadınlara karşı böyle olmalıdır iki kadını birbiriyle kıyaslayıp eleştirip önyargılı olmamalıdır ya da mini etek giymiş çok sallıyor bu kesin kaşardır diye önyargılı olmamalı kimse
Önyargılı olanları savunduğum falan yok. Ama bu görüntü iğrenç bir görüntü ve bu şekilde dolana hiçbir kadının ne kendisine ne de hemcinslerine saygısı vardır. Ya böyle dolaşan bir kadın kadın mıdır sence? Önyargılı olmamak lazım diyorsun da önyargılı olmamak elde mi?
Yazılarımı iyi oku ben kadına tek laf etmedim onu paylaştığın için sana kızdım. Az önce resimdeki kıza laf ederken iyi , şu an onu savunuyorsın bir deidğin diğer deidğini tutsun kocaman adamsın
Ayrıca bir sorun var yazılarını cümle alem okudu da sen okumamışsın kadına tek laf etmedim dedin ama o kadına o kadının resmini çekene üstüne kadınsın ya hani dayanışman varmış gibi bir de soruyu ben sordum diye bana laf ettin hala gelmişsin bana ben kadına laf etmedim diyorsun