Yanakların zamanla içe çökmesi nasıl düzelir?

Yanaklarım gayet iyiydi zamanla yüzüm erimeye yağ hacmi kaybolmaya başladı 20 li yaşlarda sırayla gerçekleştiği gibi ilk önce gözaltlarım çukurlaştı hafif başta onu kafaya takıyodum sonra alıştım sonra burun kenarından ağıza inen nazolabial olukların oluşmaya başladığını farkettim bunların hiçbiri abartılacak kadar değil hala dümdüz kırışıksız bir yüzüm var. Onada alıştım 20’li yaşlarda olabilicek bir sey dedim önemli olan yaşının iyisi olmak zaten. Faket yanaklarımda da yağ kaybı oluştu ki bu hiç hoşuma gitmedi yanak yanlarında bir çökme çukurluk meydana geldi bu çökme sarkma değil cildim sıkı ama yağ dokusunun azalmasından kaynaklı bir şey bu. Yanakların içe çökük bir hal almaya başladı hala çok belirgin değil ama böyle giderse sıkıntı olucak iyice bu arada elmacık kemiklerim belirgin yüzümde bunu seviyorum yüzümü daha toplu gösteriyor ama bu yanak erimesine de bir çözüm bulmam gerek 21 yaşındayım 30 da ne olur böyle giderse belki sandığım kadar kötü olmucak ama bu dertten muzdarip olup çözüm bulan var mı? Yüzde yanaklara kilo aldırmak nasıl olur yanakların içe çökük bir hak almasını engellemek nasıl olur? Dolgu demeyin henüz onu düşünmüyorum doğal seylerle bu gibi bir sorundan kurtulan insanlar varsa yardımcı olabilir misiniz? Gördüğünüz temsili tesimlerdeki gibi ilk hali öyleyken sonradan ikinci konuma geldi. Çözüm önerileriniz?