Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Bu süreç normal aslında. Yaşlamdikca deri altındaki yağ tabakası erir ve hatlar daha belirgin olur. Botoks filan yapıyorlar genelde. Belki yeni çıkan başka yöntemler de vardır. Ancak 21 yaş çok genç bu belirtiler için. Bence bir estetik cerrahindan fikir al
21 yaşında o kadarda belirgin değil ama kardeşimle aynı yaştayım ondada var hatta daha çok belirtiler 20 li yaşlardaki çoğu arkadaşımda var ve onların iyisiyim aslında neden erken olsunki 20 li yaşlarda 17 yaşındaki gibi bebek bir surat zaten biraz zor
Hala gençsin çünkü 😂 süreç bu kadar hızlı değil
Abartılcak kadar değil zaten ben de onu diyorum ilerlememesi için çözüm önerisi arıyorum bazı yüz tipleri erken yaşlanır onlardan olmak istemem 27 yaşında çok sevdiğim bir dizi karakteri var Şu an ki görüntüsü yüz sekli epey değişmiş nina dovrev. Ben yüzü korumaya yönelik önerileri sordum sağol yinede
Ne yazık ki bol su tüketimi ve sağlıklı beslenme dışında yapabilecegin bir şey yok
Yüz hatların oturmaya başlıyor aslında Çökme olarak algılama gerçek yüz şeklin beliriyor çok fazla ciddi bir çökme ise ya yanlış besleniyorsun uyku problemin var ya da yoğun stres altındasın demektir
Ciddi bir çökme değil ama daha da çökmesini istemiyorum ya
bunu kafaya taktıkça daha çok çökecek net diyorum bende de göz çukuru vardı baya taktım kafaya daha da çoğaldı ne zaman takmazsın ozaman ilerlemiyo aksine düzeliyo ki yanaklı bir yüz de hiç estetik değil sevmiyorum şahsen ben
Çok tesekkür ederim bakış açımı değiştirmeme yardımcı olduğun için
Cevap
0Cevap
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar