Çoğu kişi Tuba Büyüküstün diyor, çoğu kişi Beren saat. Sizce hangisi? Bence Tuğba Büyüküstün, Ihlamurlar altında da çok güzeldi cidden 😇
Beren Saat!
Tuba Büyüküstün
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Türkiye’deki ünlülerin 100%99 u estetikli olduğu için ki buna Türkan Şoray’da dahil! bu iki isim gerçekten kusursuz denilebilir 2 si de 0 estetik!
Peki benim anlamadigim k8nu türkiyede kimi gõrmūşlerki hep sanatci ve ünlülerden seciyorlar gercek güzeller ünkü olmayanlar
Tuba büyüküstünün büyük hayranıyım🤭☺️😃😁
Ben güzele güzel demem güzel benim olmayınca
Neyleyim köşkü sarayı içinde salınan yar olmayınca
2 sinide boş ver Pp deki kız diyorum ben
Emily Didonato Dünyanın en güzel kadını o 😍😍
Kim demişse yalan söylemiş ondan daha güzel kadınlar tanıdım ama bu emily dediğin de güzel yani
Beren den daha güzel, ama Tubayla eşit
Bence ikisini de donunda sallar
Yabanci kadınlarr bizden güzell, ne yapalım alıştık bunaa 😂
Güzelliği geçtim abi ben artık
En çekici yanları, yanlarında başka bir kızla dansta etsen trip atmıyorlar ya da başka bir kız gelip seninle tanışmak istese bile trip atmıyorlar sıfır sıkıntı yani ve çok çok ama çok değer veriyorlar.
Güzellik bu işin KDV si
Yabanci erkekler de aynı şekilde, Bende onlara bayılıyorum ama huyy olarakkk.
Hahahahahahaha bu konu hakkinda hiç bir bilgin olmadığı kesin çünkü tanıdığım tüm yabancı kadınlar kendi erkeklerinin kız gibi olduklarını o yüzden de bize karşı aşırı ilgileri olduğunu belirttiler. Sen şimdi neye göre bunu söyledin bilemedim ben
Kız gibbii? Eminem Mesela Dünyanın en çekicii, seksii adamii hala onun üstünde çekicii, erkeksi erkek görmedimm. Brad Pitt, George clooney off neyse 😂Onlar kadına saygılı, kapı açarlar, kadınları çirkin, güzel ayırmadan nazik davranir eşlerine aşırı sadıklar bizaati gördümm bunuu
Yaaa sen artistlerden bahsediyosun ben normal halktan bikere orantılı davranmıyorsun ki Bana konu üzerinde sohbet gelişsin
Eig için teşekkür ederim
Cevap
8Cevap
Türkiyenin olamaz ikiside ama ikisi arasında Tuba
Profil resmi srnsen bence sen güzelsin
İkiside yaramaz. Siz türk değilsiniz galiba hangi ülke
en güzel değil ama , tubadan güzel
Beren herkesten güzel
dostum dm ye gelsene iki dk
Tuba
İkiside değil
ikisi de değil bence