Jessica Alba
Adriana Lima
Shakira
Jennifer Lopez
Sofia Vergara
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Yahu bu çıplakları ne diye koyuyorsunuz haya edep biraz ya biz bunları görmek zorunda mıyız!
EL haya ü minel iman HAYA imandandır bir çoğunuzun ar damarı çatlamış!!!
Seninki sağlamsa o kadar sosyal medyada gezme. Misal ben bana göre ahlak dışı olan şeylerin yapıldığı yerlerde gezmiyorum ;)
Saçmalık bu sizin yüzünüzden jeden kendimi kısıtlayayım siz ahlaksız olan kişilerin resimlerini paylaşmasanız en azından daha iyi olur bu insanlara mı özeniyorsunuz nedir anlayamadım yani bu insanların kendilerine ruhsal olarak ne katkısı var maddiyatçı bunlar paradan başka soyunmaktan baska bişey bilmezler ruhunu satmış bunlar bunları mı idöl yaşıyorsunuz kendinize?
Müslümansan eğer en büyük günah bu. Ne olduğunu bilmediğin insan hakkında konuşmak. Ha benim ya da başkalarının seçimlerine karışamayacağına göre bizler paylaşacağız eğer ahlaksızsa senin için gözlerini kapa, ya da girme bu kadar basit. Çünkü benim için ahlaksızlık değil. Esas ahlaksızlık ne olduğunu bilmediğin kişileri kendi fikirlerine uymuyor diye yargılamak.
Saçmaladın iyice kadınların ne olduğunu bilmek yetmez giyinişleriyle insanoğluna kötü örnek olan tipler daha bu insanların neyini bileyim ben evet Müslümanım
Ona sen değil bırak da yaratan karar versin. Kafanı kapamakla cennete gidilmiyor.
Kapalı oldugumu ne biliyorsun en azından kotu örnek teşkil edecek kıyafet giymiyorum
O kişileri de Allah sorgulayacak biliyorum ben sorgulamıyorum onları sadece örnek teşkil ediyor diyorum bacım
Bana göre açıklık ahlaksız bir şey değil, Latin Amerika’da doğmuş olsan sen de böyle giyinirdin rahatlıkla. Kültürel böyle şeyler, ülkemizde de çokça takip ediliyor bu ünlüler ve rahatsızlık vermiyor.
İstediklerini giyinsünler yayılmak zorunda değil görmek zorunda da değilim ahlak Bozuyor!
Ben paylaşacağım, sosyal medyada da paylaşılmaya devam edilecek, yapacak bir şeyin yok.
Haklısın Allah Hidayet etsin
Amin seni de
Amin cümlemize :D
Sofia vergarayla vucudumun aynı olması.
bir o guzel digerleri zayif ve memeleri yok erkekler onlarin nesini cekici buluyor?
Hı hı tabi
Ha yok onun kadar gobegim yom ama goguslerim falan ondan iyi. Hatta ondan boyluyum.
Ahh bir de görsek 😀😀
Adriananın vucudu bu kadar igrencken manken olabilmis. Sans ve torpil
İddialısın yani
Sofia 🙈😍😍 cidden güzel duruyor ikinci sırada sanırım Jessica Alba gelir benim için
2 Tanrıça <3
Cevap
47Cevap
Jessicanın vücut yapısı adeta ben, şimdi ben Adriana dersem olmaz
Bunların hepsinden belim daha ince ve vücudum şekilli nedense
Sofia Vergara nin fiziği güzel. Shakira yi begeniyorum ben.
Jennifer Lopez , kadın şarap misali yaşlandıkça güzelleşiyor
yıllamış şarap gibi dipdir ivücuduyla jennifer lopez
Bunların hiçbiri güzel değil latinse eğer thalia derim ben tâbi gençliği
Fizik adriana ama tavırlarıyla orada tek geçilecek kişi sofia vergara
bunlar güzel de boşaldıktan sonra ne iğrenç görünürler göze... hele o iğrenç kukularına girdiğimiz iöin kahroluruz
Jessica albaa güzel.
Adrian a limanın neyini beğeniyor bende anlamıyorum kemik yığını gibi sanki 😄
Pquie yerinde olmak isterdim boyle bir kadinla iyi bir geve
Shakira benim aradığım kadının özellikleri gibi çok sexy
Bunlar yaşlandı artık.
Her zaman jennifer lopez
İnsan hangisini seçiceğini şaşırıyor
Sofia nın vücut tanrıça gibi. En iyisi o
Shakira tek beğendiğim yabancı sanatçı...
Sofia vergara ve jenifer lopez 😍
Adriana lima tabikide 👌
Kadınlar ilgimi çekmiyo
neden salma hayek yok
siz latin kadını görmemişsiniz :D
sonuncusunu tanımıyorum ama gideri yüksek
Jennifer
Hicbiri. Belki sofia olabilir de oda yag kupu
Sen yag kupu gormemissin ohoo
@lostlovepp bana gore bu yag kupu
Yag kupu dedigin kadinin ufak bir gobegi bile yok. Gayet kasli. Once kendine bak ve goz muayenesine git...
@lostlovepp bumu kasli mk sen daha sporcu kadin gormemissin belli oluyor yag kupu bu
😂 Sen de kasi sadece iri iri gorunenlerden zannediyorsun. Bir insan sıkıysa sertse kaslidir. Illa ki fitness yapanlar gibi asiri olan kas degildir sayin cahilcigim. Ha bu arada, kadinin ufak bir gobegi bile yok iste simsiki bisey diyemiyorsun hakkini yeme tas gibi hatun.
@lostlovepp bu ski degil sporcuyum ben bana anlatma
@lostlovepp ayakta yoktur evet egilse yaglari belli olacak simdi beni konusturma hadi simdi gidebilirsin
@lostlovepp yav bir s. git mk öf ne bulasiksiniz mk
Jessica Alba bir başka kesinlikle
Sofia vergara mükemmel
Adriana diyorum
yüzü nü beğeniyorum
JLOOO tabiki👌
Jennifer Lopez
Sofia Vergara
bence bu
Alba
Shakira.
Adriana Lima ❤