Hangi oyuncu güzelliği ile "afrodit" dedirtiyor size?
Beren Saat
Nesrin Cevatzade
Fahriye Evcen
Serenay Sarıkaya
Neslihan Atagül
Hilal Altınbilek
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bu kadınlar arasında en güzeli Fahriye Evcen benim görüşüm. Beren saat öyle çok iyi bir fiziğe sahip değil yüzden iyi güzel bir kadın o kadar yani. Nesrin Cavaladze tamam iyi güzel bir kadın ama neden bu kadar abartıldı onu anlayamadım yani öyle ultra iyi bir fiziğe sahip değil yüz olarakta inanılmaz bir güzelliği yok sosyal medyanın gücü birazda birisi ortaya bir attı böyle bir şey herkes oooo çok aşırı güzel demeye başladı bence orta güzellikte birisi o da. Fahriye Evcen ciddi güzel bir kadın gerçekten ben Fahriye dedim. Serenay ve Neslihan güzel gelmiyor şahsen. Hilal Altınbilek pek fazla bilmiyorum ama fotoğrafa bakarsam çok güzel gelmedi. Fahriye diyorum
Hiçbirinin öyle olduğunu düşünmüyorum. Şimdi sanki sen çok yakışıklısın diyenler gelir gelmeden cevaplayim değilim ama bunlarıda beğenmiyorum.
@hopyhopy yeni gördüm yazını 🙈 hayranım varmışta haberim yokmuş demekki 😂
@Hakankrca bencede öyle kötü duruyor bu kadarı
Bunlar mı taş bebek? Eheheh bunların hepsini topla bir kadın etmez 😆Bütün Türk ünlü kadınlar toptan çirkin. Taş bebek Amber heard gibi olur 😍😍

Kıskanç gahdhd
Bu kadınsa ben neyim.
Her kadın guzeldirde yukardakileri begenmeyeni allah çarpar be :D
@yasi06 çirkinim ben ondan dedim
@yasi06 peki.
@gokhanlarrrrrrrr Kezban Türk kadınını kim kiskansinn?
@gokhanlarrrrrrrr Hepsi çirkin, leşs gibi Bizde güzel kadın oyuncu yok. Hollywood kadın oyuncularina bakın hepsi aşırı güzel yaa
Fahriye evcen gereksiz abartılıyor onun yaptığı estetiği listeye koyduğunuz kadınlar yapmış olsaydı çok daha güzel olurdu.
Katılıyorum kesinlikle
Estetikli hali kesinlikle çok güzel ama bıçak altına yatınca çoğu insan zaten çok güzel oluyor.
Cevap
198Cevap
Nesrin Cevatzade👌 Çekiciliğin kitabı olsa baş kahramanı olabilir.
Fahriye evceni tek geçerim gadası
Beren Saat, taş gibi listesinde olmamalıydı bence tabii. Çünkü o kadar seksilik yok o kadında. Bu listede Taş gibi diyeceğim Nesrin Cavazade (yada Cevazade) Cevat değil ama kesin😁
AFRODIT =işveli, cilveli, gönül alıcı ve göz alıcı güzelliğe sahip tanrıça
Afroditi doğru tanımı ile düşünürsek bu adaylardan hiçbiri afrodit olamaz
Bu kişilerden her birinde afroditin özelliklerinden sadece 1 i ya da hiç biri yok bu kişiler reklam ve çeşitli empoze ler sebebiyle güzellik kavramına mal edilmeye çalışılmaktadır
Nesrin, seks kokuyor
Arzulu, çekici, kışkırtıcı, davetkâr bir kadın.
Bakü'den ithal etmek lazım bunun gibisini bol bol, ülkemize 😃😂
Beren; zarif, çocuksu, tatlı
Bir parça da dişi...
Serenay itici...
Diğerleri bir şey ifade etmiyor
Bence Nesrin merhaba Cevatzade olmalı. Kişiden kişiye değişir tabi tepki gösterenler de olabilir ama kimse Beren Saat'e afrodit falan demesin 🤷🏻♀️
hepsini anlarım ama beren saat ve serenay sarıkaya nereee , taş bebek afrodit neree.. biraz seçici olun yahu.. genel erkek kitlesinin burun kıvırdığı beren saati nedense kızlar taş bebek zannediyor..
Hepsinin bir yerlerinde birşeyler yüzlerinde en profesyonel makyajlarla gerçekten taş bebekler haklısın. Beni hiçbiri bağlamıyor inanki. Ben oyunculuklarına bakarım. Keyifli geceler.
Bunlardan hiçbirini beğenmiyorum. En sonuncu hadi bir tık. Ama o da taş bebek ya da afrodit olacak kadar abartı bir özelliği yok.
Hep aynı kişiler konuşuluyor ya sanki dünyada başka kadın başka ünlü yok Hilal Altınbilek diyorum ben
Ben güzele güzel. demem
Güzel benim olmayınca
Neyleyim köşkü sarayı içinde güzelim olmayınca
____HİÇ BİRISİ CANIM___
Yav yeter kardeşim Türkiyede/dünyada başka kadinmi kalmadi ısıtıp ısıtıp ayni isimleri önümüze koyuyorsunuz. Hicbiri guzel değil ama sizde haklisiniz içeriği aldiginiz site bunlari koyuyorsa sizde dogal olarak bunlari koyacaksiniz
Aşkı memnu zamanında beren saati baya baya gördük diğerlerine 5basar
Beren saat favorim.
Yalnız şu nesrin denen tahtakurusunun neresi güzel anlamadım gitti.
Şiddetle katılıyorum
Diğerlerine nazaran daha az tanınan bir aktrist lâkin hakkını vermek gerekirse en güzelleri de bu bence
Makyajsız fotoğraflarını koyman gerekirdi.! Şayet günümüzde makyaj ile her kusur (fiziki) örtülebiliyor..
beren saat :) ankette beren saat çıkmazsa olağanüstü itirazla ankettin yenilenmesini talep ediyorum :D
Beren saat gördüğüm en duru güzellik, doğal bir insan her şeyden önce. Ayrıca Neslihan atagül de doğal güzel insanlardan birisi
Çok samimi söylüyorum hiçbiri. Hicbirini o sıfata koyamadım. Ama şıklarda olmayan ve yeşilçam güzellerinden Gülşen Bubikoğlu der tek geçerim.
Ilk resimdi diğerlerini merak bile etmedim. BEREN SAAT FOREVER
O kadar makyajı sümüklü biloya yapsan oda güzel olur.
Kesinlikle Nesrin.
Ama editörün buraya koyduğu foto fikirleri etkiler gibime geliyor
Hangisi bilmem ama nesrin adlı süt bozucu kesin değil ondan eminim.
Nesrin Fahriye estetikli Beren makyaksız bir şeye benzemiyor en duru güzellik Serenay
Berenle, fahriye arasında kaldım ama oyumu fahriye ye werdim, kedimin adıda fahriye canım ya
Afrodit'İ tanımıyorum ama Fahriye Evcen taş gibi!!! :) :) :) :)
Artık bunların yüzlerini tanıyamıyorum. Her fotoğraft farklılar, bu nasıl bir şey :D :D
Nesrin güzel Seksi bir de büyük olmayan sarkık gibi duran memeleri çok cezbedici
İçlerinde hem güzel hem sempatik hem de seksi olan Nesrin
Beren saati hiç beğenmedim. Ben Neslihan Atagül veya Fahriye Evcen diyorum
Leyla yok, Melisa Aslı yok... Ben buradakileri beğenmiyorum o yüzden hiçbiri diyeceğim
illa seçmek zorundaysam Serenay
ama ben Deniz Pulaş, Neşe Erberk, Defne Samyeli falan anlarım
Güzel kız resmi koysaydın bari, boş geçmezdim birini seçerdim
Hiç biri taş bebek değil siz taş bebek görmemişsiniz
Dizideki karakterden yola çıkalım masum bakışlı cin fikirli aşk için fedakarlık yapmaya hazır
Yüz güzelliği Fahriye ve Nesrin, vücut olarak Beren ve Neslihan
Çokzayiflar. Ben guzele guzel. demem guzlel belnim olmayinca...
Nesrin Cavadzade, hele ki o kıyafetle daha bir hoş geldi gözüme.
Nesrin Cevatzade , çok güzel harika vücudu var çok beğeniyorum
Diğerlerine göre hem daha güzel hem de farklı bir havası var
hiçbiri çekici gelmiyor dicem. sövecekler ama öyle napim
Fahriye evcen içlerinde yakın olan ama afrodit olamazlar malesef
Fahriye evcen tatlı kız bunların içinde ama afrodit diyebilir miyiz? tabi ki hayır
Fahriye hariç hiç biri güzel değil o da estetik sanırım, nasıl ünlü oldular? Accaba. A- ca - baaa
Neslihan Atagül bunu severim biraz diğerlerini sevmedim hiç..
Aralarında en çok oyunculuğunu ve idolüm diyebilecek şekilde vücudunu beğendiğim kişi Fahriye Evcen
Iyyy neslihan çok çirkin. Bence en güzel kadın gizem karaca
Çalıştığım sitede oturdukları için ilk beşi gunde bir kac defa görüyorum. altıncıyı bilmiyorum.
Çok güldüm gerçekten. Sitede oturuyor bunlar haklısın.
Serenay da güzelse, yerim ben sizin güzellik anlayışınızi 😂
Bu özürlülermi tas bebek hahahaa 😂😂 tas bebek diye rus ukraynaliya denir
Fahriye hanım oyunculuğu ve güzelliğiyle göz dolduruyor
Leyla tuğutlu neden yok bizi bunlarla kandıramazsınız
oyum b ye gitti :)
ysk ya itiraz yapabiliyoruz mu? :)
Nesrin Cavadzade çirkinlikten 6 ay hapis yiyecek bir de karşılaştırmaya koymuşsunuz
Makyajı çıkarıp, tişört falan giyip öyle dizilsinler
Evcen ve altınbilek dışındakiler bu listeye girmemeliydi.
Hayır yani bunlara taş diyorsanı siz daha taş nedir bilmiyorsunuz
Fahriye Nesrin Neslihan çok güzel ama serenayi beğenmiyorum
Ben etine dolgun seviyim. Ezgi Mola, Yeşim Ceren seviyim.
İçi cum-bucket olduktan sonra dışı güzel olsa ne yazar? Al birini vur öbürüne...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar