Özenilmişlik de bir doğallık olabilir, bizler makyajı itici ve çirkin buluyoruz. Doğallık ve bakımlı olmak eşittir makyaj yapmak demek değildir. Duş almak, saçlarını taramak, güzel şekiller vermek, güzel giyinmek, dişlerini fırçalamak vs bunlar zaten özenmek demektir. Aynı zamanda doğal olmak demektir. Ama saçları gidip maviye, yeşile boyamak, makyaj yapmak vs bunlar hep yapmacık şeylerdir.
Herkes doğallık yazmışta dışarı bir çıkıyorum herkes boya küpüne dönmüş resmen açıkçası doğruyu söylemek neden bu kadar zor gelir bu insanlara anlam veremiyorum
Doğallıkta doğallık trendine özentilik, düşününce bir fark olmadığı anlaşılıyor. Herşey bir noktada özenilmişlik içeriyor, özenmek kötü bir kelime olarak algılandı hep ama istediğin ve sevdiğin şeyi yap/giy/ol denince o kadar itici durmuyor. Sunum önemli. Herşeyi kopyala yapıştır yapanlar hariç tüm özentilikleri çekici bulurum
Bu kadınların, ne kadar sorunu var, arkadaş size, bir tavsiye iyi dinleyin yüzünüzü temizleyin sivilce varsa, sonra hafif çok hafif makyaj doğallığı gösterecek bir makyaj, oldu bitti, ne kadar takıntı yapıyor sunuz, hem pin kişi beğenir bir kişi alır fazla düşün meyin sinir oldum?
Aman Doğal Görünüm yoksa show tv ye malzeme oluruz (: _______________________________________________________ "Evlendiği Kadını Sabah Görünce Dolandırdı Diye boşandı ! " feat. showtv ------------------------------------------------------------------------------------------
Ben her zaman özenen biriyim nereye gidersem kimse bulusursam bulusayim ama günümüzdeki erkekler bakımsız kadin seviyor ben bunu anladım bakımlı kadin fazla geliyor
Özenmek kendi ile barışık olmayan ergenlerin tümel özelliğidir. Oysa doğallık her kadının ulaşması güç ve bir o kadar ona değer katacak olan bir üst basamağıdır.
1. olan resimdeki kadın doğal mı? Baya bir ton makyaj var yüzünde yani örnek resimdeki doğal değil bence. Soruya gelirsek doğal görünümden yanayım her zaman.
Kendine baksın özellikle kokusuna ve ağız sağlığına dikkat etsin fazla kasmasın. Aman fitness yapmasın. Protein tozu yutmuş şişme bebekle hayat geçmez.
Özenilmislik bence. Bende sevdigim insan icin kendimi seve seve süslerim mesela. Tabikide dogallikta güzel ama özenilmislik sanki bana ayri bir deger veriyormus gibime geliyor.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Doğallığı da severim, özenilmiş bir görünümü de. Bir insanı çekici yapan, gözümüzdeki sevgisidir. Gerisi de hikayedir 🌸
En İyi Cevaplar