Yapılan yeni bir ankete göre, kadınlar en çok 30’lu yaşlarının ortalarında kendilerini seksi hissediyorlar. Hatta ortalama olarak 34 yaş, en seksi hissedilen yaş olarak karşımıza çıkıyor.
Size göre kadının en seksi yaşı kaçtır? Kadınlar en çok 30’lu yaşlarının ortalarında kendilerini seksi hissediyorlar.
Kadınların kendilerini en seksi hissettikleri yaş aralığı kaçtır?
e zaten aslında 30'lu yaşlarda kadınlar seksi olur, hatta 30'lu yaşlar tam evlilik çagıdır, 20'ler cok erken hayat için, benım fikrimce hem kadın hem erkek iş bulma derdinde olur, hayat meseleleri cok olur, ama erkekler içinde 30'lu yaslar en ideal yastır, 24 unde erkekler evleniyor, bence cok erken, tabi kısmet ne zaman kapıya dayanır bilemezsin ama ideal evlilik yas aralıgı 30'lardır, insanlar olgunlasmıs olurlar ve gercekten kadın erkek fark etmez en seksi yaş aralıgıdır tabi erken evlenip boşanan veya erken evlenip çocuk yapan ciftlere degil lafım cocuk dogurunca kadınlar bir çirkin oluyo, ama erkeklerde baba olunca oyle, fakat evlenmeyenler 30'lu yaslarında evlenenler hem fit vucudlu hemde cocuga dogru sevgiyi veriyo ben anlamadım
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Formunu koruduğu sürece her yaşta seksi hisseder ✔️
30 lar diyor her diyen ama his ve farkindalik onemli bunu 18 yasinda hisseden de var 80 yasina gelse bile hic hissedemeyende var kisiden kisiye degisir
10lu yaslar kendini ve vucudunu tanimakla, 20li yaslar tarzini bulmaya calismakla ve bazen guvensizlikle geciyor. 30da kendimizi buluyoruz, katiliyorum😊
Kadınların birçoğu 40 yaşından sonra çökmeye başlar, ki bu süreç bazılarında 35 ve sonrasında bile başlayabilir. Ama iş hislere gelirse bunun yaş sınırı olmaz, tabi bazen de lafa değil icraata bakmak gerekir.
En İyi Cevaplar