Bu soruyu sormadan önce her yöntemi denedim neredeyse sir ağda, el ağdası, ılık ağda , epilatör hepsini denedim fakat belkide ben beceremediğimden özel bölgemi temizleyemedim. Artık o kadar bıktımki kuaför yıllardır korkulu rüyam olmasına rağmen yeterki kurtalyım diye ağdaya kuaföre gitmeyi aklıma koydum. Hiç etrafımda bu bölge için kuaföre giden arkadaşım olmadığından aklımı kurcalayan sorularımı buraya soruyorum, giden bilen varsa yardımcı olabilir.
Kuaförde hangi ağdadan kullanıyor, gerçekten acımıyor mu? Duyduğuma göre kısa sürüyor on onbeş dakka diyorlar bu kadar sürede temizleniyor mu ben saatlerce uğraşıp bitiremiyorum. Tüylü tüylü gitmeye çekiniyorum jiletle yapıp mı gideyim , ve kuaförde komple ağdaya mı gidiyorsunuz kuaföre ne diyorsunuz ne ağdası olarak geçiyor özel bölge için geldim ağdaya mı diyorsunuz, gidip nasıl anlatıcam derdimi?
Uzun oldu ama beni aydınlatırsanız çok sevinirim
Kuaförde hangi ağdadan kullanıyor, gerçekten acımıyor mu? Duyduğuma göre kısa sürüyor on onbeş dakka diyorlar bu kadar sürede temizleniyor mu ben saatlerce uğraşıp bitiremiyorum. Tüylü tüylü gitmeye çekiniyorum jiletle yapıp mı gideyim , ve kuaförde komple ağdaya mı gidiyorsunuz kuaföre ne diyorsunuz ne ağdası olarak geçiyor özel bölge için geldim ağdaya mı diyorsunuz, gidip nasıl anlatıcam derdimi?
Uzun oldu ama beni aydınlatırsanız çok sevinirim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer