Jennifer Lopez
Rihanna
Shakira
Scarlett Johansson
Kim Kardashian
Iggy Azalea
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Şu Jennifer Lopez kadar itici bir karıııııı yok :D
Kalçaları da iğrenç bunu övüp bir tarafını kaldıranların da Allah belasını vermesin ondaki kalça değil, , bacak yapısı kalın hatları kalın o yüzden büyük ve birde poposu estetik değil, koca götlü denir ondakine, Jennifer Lopezden daha seksi kalçaya sahip bir sürü kadın var Türkiye'de +45 yaşında.
Jennifer'in adı uyumlu diye herkes onu ezberlemiş.
Kalça böyle olur, Birşeyin en güzeli varken, orta dereceleri övmekten vazgeçmeli insanlar. Kalça böyle olur, gerisi konuşmasın.
https://i.hizliresim.com/YQZO6j.gif
Kim Kardashian ın poposunu görünce gülmem geldi. 😂😂😂 O nasıl büyük bir popo öyle. Güzel değil bence.
Jennifer Lopez in kalçaları en seksisi bence. :)
Listeden jennifer lopez. Beyonce nin kalcalari da guzel bence. Kadin halimle baya begeniyorum jloyu da beyonceyi de. Ama beyonceninki şekil olarak daha hos geliyor. Daha yuvarlak ve dolgun hatlari var.
Bunlar kalçaysa bizimkiler zeytin çekirdeği. Oyum Jennifer ablaya.
Hahah
Cevap
116Cevap
Sizlerin gördüğünüz buz dağının altı aslında tabiki şahsi görüşüm 13 yıldır sağlık sektöründeyim ve neler gördüm neler bence o kadar düzgün kalça spor yaparak olması çok zor olurmu olur fakat coook erken yaşta spora başlamak gerekir bana okadar düzgün kalça çok sağlam bir estetik cerrah veya dermatoloji uzmanı tarafından yapılır illaki doğal olanı vardır ama %90 ni dolgudur ve o doluya malesef bazı kişi ya da kişiler heveslenir ve dolgu yaptırır...
Bu şarkıcı favorim kalçasına talibiz 15 arkadaş ile 😂

Şu iggy varya hey yarabbi tamam fake ass felan da o nedir ya adami dinden imandan cikartir bu ateiste 5 vakit namaz kildirtir hrrrrr auwuwususususus tu kis kisois
Ben de silikon taktiricam baksana erkekler seviyormus megerse 😁😁😁😁😁😂
Ben kizim fakt bir tane saplak atasim var istiyo gibi onlarda :d... Shakira diyorm
Ne kadar aptalca bir soru ve bunu soran da bir kadın... Ne diyim ya rezil bir site yemin ediyorum.
Hepsi de çöp
Göttten ibaretler
Ne varsa Miranda Kerr bebeğimde var
Fındık gibi kalçasi
Oyss yirim tokatlarım 😉😃
Kalçalarının güzelliği herkes tarafından bilinen bir kadın babası felistah olsa benim favorim olamaz😊
Tabikide jennifer lopez. Pazarda rihanna kalçası yok mesela hepsi jennifer lopez kalçası. Tescilli marka haline gelmiş ve sigortalı 😁😁
Jl yi bu konuda kimse geçemez bence. Akla ilk gelen o ve kimdirn
Yanlış kişiye bastım ya gittim takma popolu kime bastım be scharletinkileri beğeniyorum ama jenifer lopez kalçası diye bir tabirde var buda köşede dursun bir ara pazarda bile satılıyodu takma popo
hani derler ya görünen köye kılavuz istenmez diye bence görüntü oldukça net...
Kimi ıggy jenferı çıkar orjinal bile değil dötleri. shakra ya da rihanna ama rihannada kilo aldı shakira
JLO, Shakira, Rihanna, hepsi çılgın, hangisini seçsem diğerine haksızlık olur...
İggy Azalea dedim.
Boy pos vücut hava hepsi var kadinda.
Sonra Shakira geliyor.
azdık gene arkadaş en hassas olduğum noktaya değinmişsiniz. kimkardashian en iyisi
Şaka maka Rihannanınki çok tatlıymış. Öpesim geldi o. O
Shakira ama aslında kendi kendilerini teşhir etmek dışında başka bir şey yapmıyorlar.
Başlığı okuyunca bile aklımda Jennifer Lopez beliriyor. JLO ❤️
Jlo efsanedir, bir devrin hayallerini süsleyen, ellerinin çok çalışmasına sebep olan kadındır :)
En doğalı Shakira gibi duruyor. Diğerlerinde var bir numaralar.
Hiçbiriiiiiiiiiiii
Ufak seviyorum ben bunlar koca dötlü
Kimin poposu bu? 😂 altına yapmış gibi duruyor kadının poposu. En sağlam jenifer ve riri.
Kimse jennnfrin eline su dökemez. Kadın akaryakıt tnakeri gibi mk😂😂
Ben rihannaya basacaktım yanlışlıkla shakiraya bastım.
Ooohh adamdaki lükse bak ya :D Yediği önünde yemediği arkasında :D Neymiş yanlışlıkla Shakira'ya basmış :D :D
Hepsi de seksi ama buradaki tercihim Rihanna'dan yana olacak. :):
Vücut hatkarı daha kıvrımlı ve belirgin oldunu düşünüyorum
belki de daha kısa olmasından mutevellit shakira:) pique akıllı çocuk:)
Kızlar erkeklerin kalçasına bakarmış doğru mu bu 😂😂
Akşam akşam kule yaptırdınız benimkini. teşekkürler arasam bulamam bunları
Kim kardashiana sanki sanayide modifiye yapmışlar gibi duruyor
Shakiranin heryeri cok güzel. Sanatı da. Brn severek begenerek ixliyorum. ❤🌺🌻
@nüktelidilber uzun yıllar takip ederim. Gerçekten 23 yaşında ve kızıl saçları çekicilik tatluluk katıyor.
Shakiranınki çok iyi. Diğerleri gereksiz büyük komik duruyo. Riri de iyi.
İyi en güzeli onun o masum twerk dansındaki sallanışı anlayamazsınız 😂🤗
Hepsi birbirinden sexy. Ama kim k cok sahte oldugu belli. O yuzden begenmiyorum.
Bu arada jlo kalcalari buyuk degil.
iggynin kalçaları maalesef çok kötü. ne yaptırmış bilmiyorum ama bir resimde baya baya buruşuktu ve selülit vardı.
Beğenmememle beraber kim kardashian 'ın götü baya meşhur. Diğerleri daha güzel aslında
Nicki Minaj olsa düşünmeden oyumu ona verirdim. Keşke nicki minaja oy hariç şeyler de verebilsem :(
Jennifer Lopez varken diğerlerine bakmam bile 😅
Bende cenifırcıyım :D
Jennefer ve shakira... ya ikiside konulur mu ya :) hangisini seccem
Hatice yok!! 🙄🤦🏻♀️
Hatçe kim kiz
Bir türkücü 😑
Onun şekli de bunlar gibi mi 😂😂
Maalesef kafamda kalıcı bir hasar bıraktı 😂🤦🏻♀️
Maşallah yiğitlerin malı meydanda hep 😐
scarlett johansson ve jlo
Jeniffer' i tek geçerim...
Kadinlarin kalcalarini konusmak 😏
Jeniffer in üstüne tanımam
Kalça kalçadir ya, deyişik bir tarafi yok
Kylie Jenner dan gerisi yalan :P
Rihannayı tek geçerim. Keyifli geceler.
Iggy Azalea! Gerisi yalan. :)
Onlar değilde sen gercek misin? 🤔
Kim kardashian ve shakira
5 yaşımdan beri sharika ya hastayım
Iggy Azalea üzerine söylenecek laf yoktur.
Shakira ve beyonce
Iggy Azalea 😍
Kalçalarını sigortalatan hangisi ise o :D.
Bunlar insan mı ya beğenmedim :/
Bir algı sorusu bu seni hınzır senii😁
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar