Aranızda küt saç kullanan varmı? Saçlarım hemen hemen belime geliyior bayağı uzun. ben kestirdikten sonra pisman olmaktan korkuyorum sekil vermemekten vs.
Sizce kestireyimmi
Sizce kestireyimmi
Ben kestirdim ve belimin altındaydı. Hem de okullar açılmadan 1 hafta önce küt diye kestirdim 😊 Pişman da değilim. Saçlarım dalgalı ama kıvırcığa daha yakın bir dalgalı. İkisini de yakıştırdım kendime. Yalnız benim saçlarımın üstleri düze daha yatkındı. Belki o yüzden bu saça kısa yakışmıştır 😊
Tebrik ediyorum seni ya küt saç candır
Knk benimkide aynı hintlilerin saci gibiydi. Kıçımın üzerine geliyordu dümdüzdü. Sonra kestirdim omzumun az aşagısında. Başta pismanlik oluyor ama sonra alisiyorsun. Aşırı kisa kestirme istersen. Önce bir alış kisa saca sonra hosuna giderse küt yaptirirsin
Evet kısala kısala gider sonra da önüne geçemezsin kısa saç kullanmanın 😉
Kestir bence küt saç uzundan daha hoş duruyor kızlarda
Teşekkür ederim ve saçların çok uzun galiba kuaförün eline verme o şansı kendin kes bence hem o zevki yaşamak iyi gelir emin ol
Sınırlarını kaldırdıkça özgür korktukça esir olursun
Cevap
3Cevap
Ben hep küt kullanırım ve çok seviyorum gayet güzel kötü bir yanı yok... Pişman olsanda yine uzar sonuçta
Ben lob model yaptırmıştım ve güzel olmuştu.(saçlarım ince telli, kalın telli ve gür saça yakışmaz)
Kullandım hatta şu sıralar yine kestircektim birden vazgeçtin
Saçların kalınsa bonus olursun
düz saçlımısın? veya düz mü kullanıyosun genelde
O zaman sen de az kestir.
Kimilerine çok yakışıyor be
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar