Adana Gazipaşa Betüş Lazer Güzellik Salonu?

Merhaba arkadaşlar. Ben Adanada 5 yıldır düzenli olarak bir güzellik salonuna gidiyordum. Hem lazer hem cilt bakımı için. Ancak cihazları değiştirdiler ve artık lazerden sonuç alamaz oldum. Zaten vücutta pek bir şey yok. Senede bir ya da iki kez gidiyorum. Ama yüz için her ay ya da iki ayda bir gitmem gerekiyor. Önerebileceğiniz işe yarar bir yer var mı? Ben bir yer bulmuştum ama sorun yaşadık. Adana gazipaşada betüş güzellik salonuna gidip öngörüşme yaptım. Sonrasında cilt bakımı için sabah saat 11.30a randevu aldım. Saat 11.13'te kapısını çaldım. B**hanım kapıyı açtığında şok olmuş bir ifadeyle bana baktı. Neden şaşırdığını randevumun olduğunu söylediğimde geç kaldınız bu saatten sonra gelmezsiniz diye düşünmüştüm dedi. Randevumun buçukta olduğunu söylediğimde ise kendinden emin bir tavırla hayır on birdeydi geciktiniz dedi. Demek ki bir yanlış anlaşılma olmuş diye iyi niyetime devam ettim. Bekleyin sizi alacağım dedi sadece 2 dakika sonrada size işlem yapamam başka müşterim var siz gidin sonra gelirsiniz dedi. Bakın yaptığınız davranış hiç hoş değil resmen dalga geçmek bu diyerek oradan ayrıldım. Elbette bana hizmet vermek ya da beni sevmek zorunda değil. Ancak öyle bir durum varsa yüz yüze yaptığımız ön görüşmede bu randevuyu vermeyebilir ya da daha sonra arayarak iptal edebilirdi. Geciktiğimi düşündüğünde arayıp gelmeyecek misiniz diye sorabilirdi. Ancak kapıya kadar gittikten sonra bu şekilde yapılmaz. İyi niyetli olsaydı buyurun geçin bir yanlış anlaşılma olmuş ama biraz beklerseniz şu vakitte alabilirim gibi ılımlı yaklaşabilirdi. Farz edelim ki randevum saat 11'deydi. Geç kaldıysam bile 13 dakikadan bahsediyoruz. Saat 11i 5 geçe gelmeyeceğime karar vermiş anlaşılan ve başkasını aramış. O şahısta yakınlardaymış ki sanırım ben kapıdan çıkarken geldi. 13 dakika için gördüğüm bu muamele. Yüzüme bile bakmadan sizinle ilgilenemem başka müşterim var şimdi gidin sonra gelin demesi. Aklınızda bulunsun kızlar. Öncesinde ilgilenmesine inanmayın. Asla tavsiye etmiyorum.
Adana Gazipaşa Betüş Lazer Güzellik Salonu?