Güzellik & Bakım “Türkan Şoray güzelliği “nerden geliyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bence dünya güzeli.. Çok beğeniyorum. Estetiksiz olarak da beğeniyorum. Fakat merak ettiğim bişey var ki bir insan estetikle nasıl bu kadar güzelleşebilir? bir estetikli bir estetiksiz halini bıraktım yorum sizin “Türkan Şoray güzelliği “nerden geliyor? Cevapla Estetik Soruları Yorum Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Shinnes0 Takip Et Xper 2 Yaş: 41 +1 yıl Auradan kaynaklı. Bazı insanlar güzel olmasa da güzel gelir. Belki hiç estetik olmasaydı yine güzel görecektin. 1 0 Yorumla
JamieFox Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 31% +1 yıl çingene o 1 14 Yorumla Soran +1 yıl Çingeneler çirkin mi Yorumla Soran +1 yıl Belki bende çingeneyim😂😂şaka şaka Yorumla JamieFox +1 yıl bazısı harika olur Yorumla Soran +1 yıl Hmm işte demek bu kadında o bazısından Yorumla JamieFox +1 yıl Yıllar önce Fatih Altaylı bana onun üstsüz fotograflarını göstermişti bir gün ofisinde muhabbet ederken Yorumla Soran +1 yıl O kim bilmiyorum da bu kadını üstsüz görmek ne mümkün kanunları var bir kere Yorumla JamieFox +1 yıl sonra o fotografları nete de verdiler habertürk haber yaptı Yorumla JamieFox +1 yıl nette bulduğum ikisi Yorumla Soran +1 yıl Şu an soğudum desem fotoşop değildir umarım ya Ne itici Yorumla JamieFox +1 yıl Orijinal Yorumla Tesettürlübirkız +1 yıl Çabuk o resmi silin Türkan şorayı karalayamazsınız o resimde daha 15 16 yaşında. Yorumla JamieFox +1 yıl @Tesettürlübirkız ben bir gerçekten bahsettim. Karalama olsa kendisi dava açar kaldırırdi. Lafını bile etmedi Yorumla Tesettürlübirkız +1 yıl Türkan Şoray burda 15 yaşında. Yorumla JamieFox +1 yıl @Tesettürlübirkız olabilir Yorumla
siyahkedi2407 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 37% +1 yıl 2. Fotografına hayranım o kadar asil ki 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Aynen asalet var bu kadında alımlı sanırım ondan Yorumla siyahkedi2407 +1 yıl Sanırım Yorumla
Tüccar-Bey Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 43% +1 yıl Bence o kadar da değil 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Bence o kadar hatta fazlasıyla güzel estetikli hali.. Tam göze hitap ediyor herşeyiyle Ama genel açıdan yani sizin görünüşünüze de saygım var tabi Yorumla
LadyAngela Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Çirkin bence.Gülşen Bikbikoğlu varken.. 1 1 Yorumla Soran Gayet güzel bence o da güzel tabi Yorumla
Eydenmert Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Ben hiç beğenmiyorum bu kadını 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Hmm 🤭🤭 Yorumla
Tesettürlübirkız Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 364 cevap paylaştı. Allah vergisi kadının hası. 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar