Saç Bakım Hande Erçel'in bu saç rengi saçı açılarak mı yapılmıştır? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bronz kahveymiş. Benim saçım koyu kestane. Açmadan boyasam tutar mı acaba 🤔 Hande Erçel'in bu saç rengi saçı açılarak mı yapılmıştır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
nedesembilemedim40 Takip Et Master Yaş: 110 , eic 62% +1 yıl Saç Bakım konusunda 354 cevap paylaştı. hayır saçılarak yapılmıştır bu da sana qapaq olsun git yat zıbar. 0 1 Yorumla müzeyyen0 +1 yıl kıız bu lafın altında kalacağına ölse daha iyi Yorumla
gggggsaf Takip Et Xper 3 Yaş: 30 , eic 65% +1 yıl loreal casting hande yaz çıkar 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Videolar çıktı. Ne çıkar anlamadım ki Yorumla gggggsaf +1 yıl kullandığı boyanın numarasini söylüyor Yorumla Soran +1 yıl Ha yok ben onu sormamıştım. Saçı açılarak mı boyanmıştır diye sordum Yorumla gggggsaf +1 yıl o boya acilmadan boyanıyor sanırım o da oyle yapmıştır Yorumla Soran +1 yıl Ha olabilir evet. Teşekkür Yorumla
35ksk96 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Saç Bakım konusunda 2,3b cevap paylaştı. açtırma boya şimdiki renginin üstüne 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Tutar mı acep Yorumla 35ksk96 +1 yıl tutmasada bir daha boya boyayla açmaya çalış tabi bir ay geçtikten sonra boya yıpratma saçlarını açıcı kesinlikle kullanma çok pişman olursun saçın içine ediyo desem yeridir Yorumla Soran +1 yıl Hııı tamam o zaman 😗 teşekkür ederim Yorumla
En İyi Cevaplar