Küçük bir ilde yaşıyorum 3 yıldır lazerden sonra yüzüm maymuna dönünce şimdi yüzüm için iğneli epilasyon merkezı arıyorum. Aşırı sivilcelenmem de oldu ilk kez. İğneli apilasyon yapan bir yer buldum 5 tl dedi. İstanbul'da bile 4 tl. Başka bir merkeze sordum 3 tl dedi Başka bir yere sordum 1 TL dedi dakıkasına... O merkezlerle ilgili yorumlarda yok. Yani nasıl anlayacagım İyi yerlermı kötü yerlermi.
İğneli Epilasyon deneyimi olan varsa lütfen yardımcı olsun. Yüzüme Lazer yaptırdım Mağdur oldum.1 Tl den yapan yerler var?
Benim gittiğim yer dk si üç tl ye yapıyo yüz, göğüs ucu ve karına yaptırıyorum memnunum üç seans oldu hepsi inceledi ama sayıları azalmadı hala çıkıyolar
Ben de lazere gittim önceden gitmez olaydım :( senin ayva tüylerin siyah gözüküyo fotoda ama inceler bi iki iğneli seansında hemen biterler canın çok acır ama biter. yanağındaki sivilcelerin bittiği zaman iğneliye gitsen daha iyi olur
@romantik_bey Ben tam olarak nerede olduğunu bilmiyorum ancak çok araştırdım herkes ikisini tavsiye ediyor. Handan hanım kadıköy/ küçükyalı da bir market var onun sokağındaymış şu an marketi hatırlamıyorum. Google aramaya ''idilce iğneli epilasyon tecrübelerim. '' yazın handan hanımın numarası vardı orada. Bende dün keşfettim. Kadınlar kulübünden falan araştırdım. Handan hanımın adını çok duydum hiçbir şikayet yok.
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > İğneli Epilasyon deneyimi olan varsa lütfen yardımcı olsun. Yüzüme Lazer yaptırdım Mağdur oldum.1 Tl den yapan yerler var?
En İyi Cevaplar