Sizin favoriniz hangisi?
Göğüs dekoltesi
Omuz dekoltesi
Bacak dekoltesi
Sırt dekoltesi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Elbette göğüs dekoltesi çünkü dekoltenin içinde memeler var <3
Dünyada birbirinden farklı milyarlarca meme var, hiç biri ötekine benzemiyor ve hepsi de çok güzel <3

Dekolteli giyen kız ile çirkin kız yoktur diyen erkek; sürümden kazanmak isteğinde olan ticaret erbabı hissi veriyor :)
Tek kişiyle yetinmeyeler eksilemeye başlamış :)
Yani bence biraz zeka, fikir dekoltesi fena olmazdı ama olmayan bişeyi açamıyolar tabii. Ay yazık.
Çirkinsen zekadan kurtarabilirsiniz 👍🏼😁
Tabi ki ya
dekolte ve cennet kelimeleri aynı cümlede 🤔 ilginc geldi
Cevap
106Cevap
Göğüs ve omuz dekolteleri çok hoşş
Gergedan boynuzu havasında olmasın da, ne olursa olsun, ayrıca bırakalım cennetteki elmayı, bunlar bildiğimiz eciş bücüş elmalardan bile olamazlar, afrodizyak ve androjen yığınlarının bulunduğu yerler dışında etkilenen olmaz bunlardan, eşekler, onlar belki tam olarak etkilenebilir.
Kızlar kendinizi zekanızla konuşturmak yerine neden metalaşmayı tercih ediyorsunuz, sonra yığaa kadın güçlüdür erkeğin kölesi diil falan demeyin hiç, bu zihniyeti siz oluşturuyosunuz
Sırt dekoltesi ciddi anlamda tahrik unsuru, hiç bir bölge sırt kadar alımlı olamaz.
Dekolte sevmiyorum. Kendimi rahat hissetmiyorum. Orami burami cekistirip rahatsiz olacagima daha normal kiyafetler giymeyi seviyorum. Daha cok sirin salas elbiseler. Kisa ola bilir eger elbise guzelse ama cok fazla degil.
Bence hiç gerek yok teshircilikten başka birşey değil erkekler taciz edince de etti oluyor
Sirt dekoltesi ucuz durmaz asil durur tabi löp löp vücudun yoksa
Ben dekolteyle cok ılgılenmıyorum acıkcası tam tersı spor gııymden cok hoşlanırım. Aşırı dekolte bayanda bana cekıcı gelmez hatta basıte ındırger gözumde
Göğüs, sırt ve omuz. Ölçülü olduğu sürece muazzam olabilir.
Ölçü kaçarsa bayağı görünür.
Ölçü ne olmalı
bacak daha çok bende, göğüs ve sırt da sıkça kullanırım. omuz dekolteden saymıyorum :D
Bir kadin bu soruyu soruyor, kendini bilmedigi "cennet elmasina" benzetip aslinda kendini cinsel obje yaptiriyor...
Aynen çok tuhaf ve azgın insanlar var burada
Dekolte olunca güzel olduğunuzu düsünmeyin bu kadınların kendiledini teşhir etmelerinden başka bişey değil
Erkelerin kıllı döşlerini açması çok itici, ıyyyk. Memeşinizi kendinize saklayın lütfen
hiç birisi ki? kasaptaki et hissediyorum. farkı ne?
Ben hiç görmedim ulan şu kızı omuzları ne güzel veya sırtı güzel diyen bir erkek.
Erkek için dekolte bellidir.
Ya göğüse bakar
Ya bacağa
#Vesselâm
Göğüs dekoltesi ve bacak dekoltesi kışkırtıcıdır.
Özellikle gömlek arasından görünen sütyen ve göğüs üçlemi.
cut.
Göğüs dekoltesiyle omuz dekoltesi arasında kalmıştım; baskın olan tarafı, yani omuz dekoltesini seçtim. :)
Sırt dekoltesi çok zarif gösteriyor kadını ama düşük omuzlu elbiselerin verdiği his, alımlılık çok başka.
Herkes vücudundaki güzel yeri ön plana çıkarır. Göğüsleri portakal büyüklüğünde elma şeklinde olan favorim ☺️
Cennet elması kulak memesinden ne kadar farklı bir kıvam?
Ah keşke kızlar çekiciliğin dekolte ve seksilikle alakası olmadığını bilseydi.
Bacak dekoltesi bence en güzeli ama bana en çok göğüs yakışıyor
Dekolte tercih etmiyorum normal giyiniyorum. Dekolte giyene de giymeyene de saygılıyım.
Kendinde içine sinen aynada gülümseten vede Sadakat cizgisini koruyan her dekolte harikadır
Hah işte böyle giyinin. Sonra erkeklere abaza diyorsunuz.
bakmak zorunda degilsin
sen bak diye mi giyiyoruz
ilk ayet erkeklere indi : " bakmayacaksin " siz sizi ilgilendiren kismina yönelin biraz da
Bu zihniyeti tasimak icin cok ugrastin mi allahin subyancisi seni. Adam gibi adam olursan hz yusuf gibi, yaninda ciplak da gezse bakmazsin. Ama bu demek degil ki kadin da ciplak gezsin. Asiri abarti da hos degil. Ama sizler gibi abazanlar, sapikliklarini mesru gosterebilmek icin boyle igrenc bahanelere giriyorlar. Bir bitmediniz a. mk!
@sweet_girl00 bana Hz. Yusuf gibi ol diyorsun. senin ar damarın çatlamış. Madem Hz. Yusuf u biliyorsun açık giyinmenin cehennemde yanmakta olduğunu da bilirsin. Yani diyorsun ki yanmayı göze aldım, açık giyinerek cehenneme yanımda bir kaç erkekte götüreyim diyorsun. Sapık sensin ve senin gibi zihniyeti taşıyan kendine çağdaş kadın ismini veren soysuzlar.
Meşhur söz "bozuksa maya (asaletin) , ne ar kalır nede haya"
açik giyindigim icin cehenneme gidecegime bu kadar eminsen bir sonraki mehdimiz sen olmalisin himm adnan oktarin yerine sen gececeksin anlasilann
lann sen gel KizlarSoruyor da sevgili bulmaya calis kizlarla sohbet etmek icin sorular gorusler paylas sonra da burada gelip hic tanimadigin bit insana senin ar damarin catlamis , sen cehennemliksin de benim giydigim kiyafet bana günah sen önce isledigin zinalara bak yobaz
bana gelen emir seni neden bu kadar cok bagliyor?
keşke kadinlara inen ayetleri okudugun kadar iftira ayetlerini de okusaydin
yok mu saniyorsun tesettürlülere taciz ve tecavüz eden? ayrica ben kimseye abaza demedim dee neyse ya gelmisin 40 yaşina surada birkac yil omrün kalmis , bayatlamis beynin ve düsüncelerini bekler toprak , kalan günlerini ibadetle gecirecegine burada kadinlara sulan ustüne birde Kuran-ı kerim edebiyati yap valla biz yemedik haberin olsun
@nabercaniko taciz eden belasını bulur. Hem tesetturlulere taciz edeni savunduğumu nerenden gicindan mi uyduruyorsun. Ben senin gibi neremi açayım diye burda sormuyor ve senin gibi dört dörtlük müslüman kesilmiyorum. eger gibi bulma konusuna gelince ben gayet netim. Senin gibi işine gelince kuyrugunu kıstırıp iftira atanlardan da değilim. Kuran edebiyatı yaptığımı da uyduran da sensin. Niye işine gelmedi
😂😂😂 Ben ne diyorum sen ne diyorsun yazik ya. Yazik. BURDA ACIK GIYINMEYI SAVUNAN OLDU MU? USTUNE USTLUK BIR DE CIPLAK DA GEZMESE IYI OLUR DEMISIZ! AMA NERDE SENDE ONU ANLAYACAK BEYIN, HER GUNAH KADIN BEDENI UZERINDE ZATEN! ONA BAKANLARDA HIC SUC YOK! SADECE KADIN ACIK GIYINDIGI ICIN CEHENNEME GIDECEK! BAKAN VE SAPIKLIK EDEN, TACIZ EDEN ERKEK MUSVETTESINDE SUC YOK! ONA GUNAH DEGIL, ISTEDIGINI YAPABILIR DMI! NE KAPALILAR VAR ARTIK, KI NERDEYSE HEPSININ ICINDE GIZLI O. ROS. PU YATIYOR, ALTLARINA GIRMEDIKLERI ERKEK KALMIYOR! AMA IKI BASINI KAPATMADI DIYE CEHENNEME GIDECEK, USTELIK KALBI VE IMANINA BAKMADAN! BASINI KAPATSIN YETER KADIN! ZATEN HIC KAPALILARA, BEBEKLERE VE HAYVANLARA SAPIKLIK YAPILMIYOR DMI! ALLAHIN YOBAZLARI, INSANIN IMANINI IKI ORTUYE SATAN DIN TUCCARLARI SIZI! SENIN GIBILER KAYNIYOR BE ETRAFTA ZATEN, TUM SUX TUM GUNAH KADINDA, AMA ERKEKDE YOK, HATTA MASUM BILE! ALLAH KAHRETSIN SIZI! ASIL CEHENNEMDE YANACAK OLANLAR SIZSINIZ!
RABBIM BILE ILK TESETTUR AYETINI ERKEGE INDIRMISKEN, HARAMA BAKMAYIN DERKEN, SENIN GIBILER ULTRA YOBAZLAR TESETTURU VE GUNAHI HARAMI BIR TEK KADINA YIKIYOR! YAZIKLAR OLSUN! SIMDI SEN BU SOZLERI DE ANLAMAZSIN ZATEN, BATI YALAKASI, MEDENIYETI ACINMAK ZANNEDEN BIRI SANARSIN. NE ADAMLAR VAR, BIR DE SENIN GIBILERI ISTE.
@sweet_girl00 İȘİN GÜCÜN KONUYU SAPTIRMAK, SORDUĞUN SORUYA VEYA DESTEKLEDİĞİN SORUYA Bİ BAK GÖZLERİNİ AÇ, ya da GÖZLÜK TAK, GÖZLÜK PARAN YOKSA BEN VEREYİM. BEN SİZİN GİBİ NE KADAR ÇIPLAK ELBİSE GİYİM DİYE SORMUYORUM VEYA SORUNLARI DESTEKLEMİYORUM. EĞER SİZİN GİBİ BEYİNSİZLİK YAPIP SURAMI BURAMI NE KADAR AÇARSAM DİYE DE SORMUYORUM. KAPALI GİYİNEN NE YİYORSA YER CEZASINI ÇEKER. BURDAKİ MEVZU AÇIK GİYİNMENİN TARZINA CENNET ELMASI DEMEN. . ASIL YUH SANA BE AKİLSİZ KADIN. SEN ANCAK SENİN GIBI SAFTIRIK KIZLARI KONUYA ALET EDERSİN.
BEN SEVGILI ARIYORUM SAKLAMİYİRUM DA DOĞRUMU DEĞİL KABUL EDİYORUM AMA SENİN GİBİ BEYİNSİZLER ÇIPLAK GİYİNMEYİ GAYET MEŞRU SAYIP, MİLLETE İ ORASINI BURASINI GÖSTERMEYE ZEVK ATAN, SONRADA BAKAN OLDUĞU ZAMAN SAPIK TACİZCİ ABAZA DERSİNİZ. NORMAL GIYINDIGIN ZAMAN ASILAN OLURSA O ZAMAN DE DİYORUM SAPIK DİYE.
BUNU ANLAMAYACAK KADAR GERİ ZEKALISIN
SENIN KADAR BEYİNSİZİ GÖRMEDİM. VAY SAPIGA TACİZCİ YE SUÇ YOK DEMİŞİM. İFTİRA ATAN SENİN GİBİ OLSUN.
KAPALI LAR DA GİZLİ ayıp VAR DİYEN SENSİN. HEM OLSA BİLE ONLARI İLGİLENDİRİR. SNA Mİ DÜŞTÜ DERDİ. KONUYU NERELERE ÇEKİYORSUN.
KPALILAR BURAYA ÇIKIPTA ayıp YAPACAZ DİYE Mİ SORUYORLAR, NE ALAKA
KENDİ HATANI KAPATMAK İÇİN YALN ÜSTÜNE YALAN SÖYLÜYORSUN.
YAZIK SANA YAZİK ACINACAK HALDESİN
Tek diyecegim, sana bu zihniyeti asilayani da allah kahretsin. Kimlerden ogrendigini biliyorum. Yazik, cok acinasi bir haldesin. Azicik kitap oku kendini gelistir. Ya da yurtdisina cik mesela, erkeklerin goz ucuyla bile kadinlara sapiklikla bakmadigini goreceksin. Bir de arabistana git. Hey yavrum hey, is zihniyette bitiyor, sen hala sapik oldugunu kabul etmeye dur. Yazik yahu. Hala daha da soylediklerimin bir kelimesini bile anlamamis. Acinmayi medeniyet zannettigimi saniyor 😁
@sweet_girl00 acınacak halde olan sensin sen. Kafanı kuma gömmüş kuş beyinli gibisin. Oranı buranı açmaya cennet elması diyecek kadar aklı dengeni yitirmiş ve hatamı görmeyecek kadar kör olmuşsun. Allah sana şuur versin.
Hem haksızsın hemde, asılsız iddialarınla haklı duruma çıkmaya çalışıyorsun. İnan sana acımaya başladım. Senin bana teşekkür etmen lazım ama o beyin yokki sende.
Ben senin gibi neremi açarsam güzel olur diyede sormuyorum. Beyinsiz seni.
KENDİ HATANI gör sen kendi hatanı.
Eline kitap alda biraz bilgilen. Eleştiriye açık ol. bir yerine bişey girmiş hoplama.
Hatanı görmeyecek kadar kör olmuşsun.
kes sesini kalmissin lafın altında hala ciyaklıyorsun pis yobaz
hahaha
iftira sensin
senin dogman bir iftira
Cennet elmasi firkine katildigimi soylemedim. Amaaan neyse, senin gibi din tuccarina laf mi anlaticam burda 😁
@sweet_girl00 madem katilmiyorsunda iki gündür niye vir vir edip, kapalı kızlara ayıp yapıyor , sesin çıkmıyor diyorsun.
Niye çünkü senin bir akıl doktoruna görünmez lazım.
Bana Din istismarcisi diyecek kadar aklını yitirmişsin.
@SWEET_GIRL00 ben kapalı ve normal giyinen birine bakmam. açık giyinen kadına bakarım ben.
Yazın metro bir kiz göğüsleri yarısi görünecek kadar dekolte giymiş, bakıyordum eliyle gögüslerini kapattı.
Ama başka başka bir erkek daha var gayet yakışıklı. Oda bakıyor ama o baktığı zaman eliyle kapatmıyor hatta hoşuna gidiyor.
Yani bir kzin goguslerine baktığın zaman yakışıklı değilsen, sen ve gibilerin gözünde biz ABAZA yiz , YAKIŞIKLI BİR ERKEK BAKTIĞI ZAMAN LAF YOK,
İŞTE SİZ BU KADAR YANAR DÖNERSİNİZ VE BEĞENMEDİĞİNİZ ERKEĞE DİN İSTİSMARCİSİ DAN TUTTA TO ABAZA DİYECEK AKLI DENGENIZI KAYBETMİŞSİN İZ.
Hem boşuna uğraşma ben seni almam
Daha iki kelimeden anlam cikaramayacak kadar zavallisin.
@sweet_girl00 seni fena yakaladım seni bu sefer.
Erkek yakışıklıysa giciniza göğsünuze baksın.
Değilse abaza deyin.
Kuş beyinli yaratıklar, işte viyak viyak ötersin böyle.
Doğruluktan bahsediyorsun bacak arandaki şeyle bana küfür ediyorsun. Et et küfür sana yakışıyor.
Ne mal olduğun meydana çıkıyoooooo
😂😂😂 * . k sen nasil nir gerizekalisin lan jsjshshhshshs ln ben oyle bir seyin or. ospuluk oldugunu savunuyorum bu ne diyo a. mk sjsjshshshshhshshajsjsnJDNDBDHDBDBDBDBDBDBDHDHDHDHDHEB
Konus konus ksjsnsnsnsbsnsnsb konus a. Mk 😂😂😂😂😂
Ln Allah rizasi icin azicik kitap oku 😂😂😂😂😂😂😂
@sweet_girl00 senin bu okumuş halin a. M kelimesi ağzında düşmüyor 😁😀😂😁😀😂😁😀
Eeee karsimdakine gore sekilleniyor 😁😁😁😁
@sweet_girl00 yani benimle yazısınca atesin mi yükseliyor, gene yazsana a. m kelimesini hoşuma gitti
Karsimdakinin terbiye ve yobazlik seviyesine gore tatlim
@sweet_girl00 tatlim diyen dilinden bal damlıyor yani.
Tatlim
Aaa sira abazaliga geldi 😁
@sweet_girl00 hayır abazalik yok
sen ne şerefsiz bir insansin yaa surada kac gundur yok su ayette kadinlar kapansin diyor yok bu ayette böyle soyluyor sen önce sizin icin indirilen ayete uy sonra gel burada kadinlar icin ileri geri konus tipini siktigimin piçi
kendi yorumlarina bak once azgın yasli abaza ve de tipsiz 😂😂
Senin givi hanzoya mi kaldim lan ben, o kizin da zihniyetini skyim. Kadin istedigi zaman istedigi sekilde giyinir! Acilmasinin amacini da erkeklere vermek olarak algiliyorsa onun da amaci oyle demek ki, zihnini sktigim. Ah ataturk, zavalli atam senin gibi hanzolarin yuzunden mezarinda ters donuyordur simdi.
amca bizim sana ihtiyacimiz yok thank you sana
lann kadin hesabi mi actin ya Allah seni netmesin 😂😂
Bence artik bu iki zavalliye bir kelime yazmayalim. Sadece aciyalim. Aciyalim... Yazik.
kesin bulusup yiyismislerdir 😂 bu zihniyette insanla kimse sevismezz
Göğüs dekoltesi ama soldaki gibi değil sütyen giyebilmem lazım rahat edemem yoksa
Göğüs dekoltesinin yakısmadığı birini görmedim henüz siz gördünüz mü?
belki kıroca ama bazıları çok tahrik edici. gözler kayıyor.
Sırt ve bacak diğerleri olmasa da olur bir kadında en önemli yerler bacak ve sırttır
Göğüs dekoltesi slikonlu değilse güzel geliyor slikonlu göğüsü sevmiyorum
Herkesin aklı ikizlerde ama kadını sırt tı belli eder
Omuz diyorum cunku kimin neresi guzelse orayi on plana cikarmasi gerekir
Göğüs dekoltesi. 🔥
bacak dekoltesi fiziğin tüm hatlarına sahip olmanı sağlar.
Bende Bu isi anliyorsam saglam anlarim 😃😎😎 sırt dekoltesi milleti yakar boyundan kalça bitimine sexilil baska biseydir. Erkektede kadın dada fazlasıyla bulunabilir
Tabi ki göğüs dekoltesi. Diğerlerine laf düşmez. :):
Omuz ve sırt. Ben ilk izlenimde göğüslerini gözümün içine sokan kızla ciddi düşünemiyorum..
Hepsi birbirinden güzel çekici etkileyici. Ama ben göğüs dekolteli kadınları daha tahrik edici ve cazip buluyorum.
Sırt dekoltesi bence...
Sırt ve bacak çok seviyorum ben💁💁
👍👍
genelde her dekolteyi yakıştırıyorlar fakat göğüs dekolteli giyinmeyi seviyorum
neden
daha hoş
Dekolte vucutla dikkat cekme çabasidir bu da acizliktir.
Burdaki tipler göğüs dekoltesi görünce ahlak timsali kesiliyor. Nerde yoz buraya tıkmışlar
Çekici olan kadındır, ne dekoltesi olduğu önemli değildir.
hemcınslerımı tanıyorum
hepımız yarıya kadar ınmıs buluzden gorunen goguse bakmaz?
Hepsi demek isterdim ama tek seçeneğimiz var oda göğüs :)
nedense bende sırt dekoltesi seviyorum ama neden odlgunu bir türlü anlamadım :)
Ben ablama daha çok göğüs dekoltesini yakıştırıyorum
Bacak ve azicikta gogus dekoltesi severim
Boşuna bacakları koymamisin oraya bacak sevecen tabi😂
Genelde bana göğüs dekoltesi yakıştırıyorlar ama omuz da seviyorum
Kac beden ki
Valla kıvamını bilmemde çadır direği dikildi kıvamıda baya sert
Sırt pek göremiyoz dışarda kim yapacak, göğüs iyidir benzetmeni anlamadım ama göğüs ve göbek
Her yaşın kendine özgü dekolte sex'iliği ve güzelliği var..
Benzetmeye bak ya yok cennet elmasi filan😒
Göğüs ve sırt dekoltesi
sen işi biliyorsun
Kesinlikle göğüs 😍👍
Alev alır 🔥
Cehennem elması kıvamında olur ancak 😂😂😂😂
Bacak ve omuz bence güzel
Ben genellikle bacak dekoltesi giyerim.
bugünlerde hepsi midemi bulandırıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar