Saçının doğal rengi ile oynama. Çünkü saçının doğal rengi yüzünü gözünü daha güzel ortaya çıkarır. Tanrı'nın lütfudur bu aslında ama kadınlar bunu anlayamaz..
Fönle ve sadece hafifçe parlat, daha çekici görünürsün..
Zaten, yaşın itibarı ile yüz hatların daha oturmamış, çocuksu. İyice. ombok ederin o masum çekiciliği.
İşte bunlar hep, denyo erkeklerimizin pavyon karısı düşkünlüğü ve kızlarımızın da bu karıları çekici sanıp, taklit etmeye çalışması yüzünden..
O üstündeki elti bluzunu da çıkar, şöyle şeyler giy:
Ahahha bu bluzda gayet elit geldi gözüme bunun kolunda dekolte var benim üstümdekinin sırtında aslında istediğim renk cirtlak pavyon karıları diye tabir ettiklerinin sacindaki renkten çok farklı daha güzel bir renk ama cesaret edemedim yorumlardan sonrada yapmayı düşünmüyorum artık galiba 😂😂
Yani diyeceğim şudur ki son olarak: Senin kendinde yapacağın her modifiye, iri ve koyu gözlerinin bir uzantısı gibi olacak. Onların çevresinde oluşacak her şey. Saçını sarı yaparsan, o göz zerafetini yitirecekisin ve sıradan olacaksın.
Yakışmaz bence kızıl yakışır sana hemde baya iyi yakışır. Bide saçların çok cansız hepten kaybetme. Sarı saç bakımı zor bir saç saçların daha zor toparlar gibi.
şu an ki rengide iyi bence. Sarı saçın her tonunu düşünsekte diğer renklerden daha fazla bakım gerektirir. Saçını belli bir süre daha olduğu gibi bırak bence. Bide saç boyamak istiyorsan diplerini boyama saçlarını. Dibi gelince kötü durmayacak saç rengi denemelisin. Devamlı diple uğraşırsan saçını baya kaybedersin demedi deme :) şu an ki hali gayet iyi ama illede değişiklik yapcam diyosan bence 1 yıl daha bekle kendine tam gelsin saçların
Zaten saçın koyu olduğu için karamel tonları daha hoş durur. O yüzden dedim yinede saçının bir müddet kendine gelmesini bekle acele etme derim sen bilirsin
Karamel ya da balköpüğü tonlarına uygun olması için saçını 1 ton daha açık olması gerekir. Şu an ki rengin koyu olması nedeniyle abes kaçar. Ki ben İstanbul Kadıköy’de kuaförlük yapıyorum yakınsak yardımcı olurum ☘️😊
Kişisel görüşüm ; doğal saç seviyorum çünkü artık doğal saç bulunamaz oldu. Modeli değişir falan o sorun değil de boyadıktan sonra hem eski haline dönmesi sıkıntı hem de daha çok dökülüyor bence. Eski sevgilimin dökülen sarı saçları yüzünden de bu kadar sinir olmuş olabilirim 😂
Hahaha komple boyamaktan vazgeçtim bende dogalliktan yanayım her anlamda sadece değişiklik iyi olabilir diye düşündüm ombre yapicam gibi gözüküyo sadece sac aralarından uçlarına yoğunlaşan bir şekilde doğal rengini bozmucam
En İyi Cevaplar