Güzellik & Bakım Düştük mü bu ayda gratis bataklığına? Lacii Takip Et Xper 6 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kızlar biliyirsunuz Sleek markası Türkiye'den çekilme kararı aldı. Gratislerden bir ürün alana bir tester hediye olarak veriliyor. Bence kacirmayin. Ben higlighter aldım yanında kontür paleti hediye ettiler. 💙💙💙İndirimde 40₺ aldim. Düştük mü bu ayda gratis bataklığına? Cevapla Marka Soruları Hediye Soruları Gratis Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ben bıktım bu makyaja para yatirmaktan. Vallahi bezdim ya. Almıyorum bir şey. 1 1 Yorumla Lacii +1 yıl Haklısın 😬😀 Yorumla
1insanyavrusu Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 35% +1 yıl Makyaj konusunda minimalim. Elimdeki bitmeden bir başka sey almam.. 1 3 Yorumla Lacii +1 yıl Bende de bir tane vardı, Sleek markasının gideceğini duyunca almak istedim, en mantıklı. Deodorant stoklamak gibi bir hastalığım var ama 😀 Yorumla 1insanyavrusu +1 yıl Benimde ruj💆🏻♀️ Yorumla Lacii +1 yıl Herkesin bir stokçuluk hastalığı vardır 😀 Yorumla
burakkkkkk31 Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Makyaj malzemeleride pahalı arkadaş 1 3 Yorumla Lacii +1 yıl Her şey pahalı valla artık 😐 Yorumla burakkkkkk31 +1 yıl Düzelir inşallah.. Yorumla Lacii +1 yıl İnşallah 😊 Yorumla
İssizlikdizboyu Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 32% +1 yıl Makyaja verdiğim paraya harcıyorum yaFazla yapmadığım için kalıyor yanı. 1 1 Yorumla Lacii +1 yıl Ne güzel 😊 Yorumla
Nooproblemm Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 30% +1 yıl Yaa neden cekiliyormus ki far paletleri efsane 1 1 Yorumla Lacii +1 yıl Türkiye'nin ekonomik durumundan dolayı bence 🙄 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ganimeti toplamışsın mübarek, hayırlı olsun 😂 1 1 Yorumla Lacii +1 yıl Teşekkürler 😀 Yorumla
Sailoormoon Takip Et Xper 4 Yaş: 29 , eic 65% +1 yıl Makyaj yapmıyorum ki ama yapanlara söylerim. 1 0 Yorumla
chionophile Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 39% +1 yıl Sleek gitme... 1 4 Yorumla Lacii +1 yıl Gidiyor maalesef 😐 Yorumla chionophile +1 yıl Üzücü... hemen haber uçurdum sağol bilgi için 💃 Yorumla Lacii +1 yıl Rica ederim canım, bazı mağazalar tester vermiyor ısrar edin alın. Böyle bir kampanya var yararlanmak istiyorum diyin. ❤️😍 Yorumla chionophile +1 yıl Çok teşekkürler 💃 Yorumla
Ниет_15 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Kaçına kadar devam ediyor bu 0 2 Yorumla Lacii +1 yıl Hiç bilmiyorum canım, ben bugün aldım yaklaşık 15 gündür sürüyor Yorumla Ниет_15 +1 yıl Tamam canım sağol😊 Yorumla
gülkocatürk Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Çok pahalılar ya 1 1 Yorumla Lacii +1 yıl Tek başına pahalı ama yanında kontür paleti hediye ettiler gayet uygun bana göre Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Düşmüyorum valla 1 1 Yorumla Lacii +1 yıl Deodorant stoklamakta fayda var Yorumla
En İyi Cevaplar