Yeni çıkan 4D kaş tasarımı mı yoksa microblading mi?

3 sene önce micro blading ile kaşlarımı yaptırdım kızlar. ben çok açık tene sahibim ve kaşlarımda fazlasıyla seyrek.. O dönemde büyük heves içerisine girip sosyal medyada ünlü bir isime kaşlarımı emanet ettim ilk yapıldığı zaman kıl efekti belirgindi koyuydu 3 4 gün geçtikten sonra kaşlarım oturdu fakat her ne kullanılmışsa laciverte dönük açık siyah gri tarzı bir renk ortaya çıktı yaklaşık olarak 6\7 ay bu şekilde idare ettikten sonra çevremdeki insanların eleştirileri nedeniyle kendime olan güvenimi kaybettim. zaten yaptırdığım yeri her aradığımda telefonlarımı çoğunlukla açmıyorlardı randevuların dolu olduğunu başka zaman gelmemi istiyorlardı. eminim onlarda yanlış bir uygulama yaptıklarının bilincinde olduğundan bu şekilde dönüş sağladılar. gelelim asıl konuya : kuzenimin arkadaşı kaş uygulaması için birkaç yer araştırmış ve yeni gelen gündeme çıkan daha gerçekçi doğal kaş yapan işinde uzman bir kişi.. uygulamaya dair birçok video ve fotoğrafla süslü sayfaya sahip.
Bir okadar da işini seven müşterilerine bir dost sıcaklığı veren uzman. başlangıçta tereddütlerim olmuş olsada benimle ilgilenip üstüne indirim yapıp hayalimdeki kaş tasarımını bana yapmış olması hayatımdaki en mutlu anlarımdan birine sebebiyet verdi diyebilirim.. sorduğum kadarıyla her cilt tipine uygun renk çeşitleri bulunan sarışın kumral siyaha doğru uygun renkte kaş boyası kullanarak daha ince çizgilerle kaşları şekillendirme yöntemiymiş. bu işlemi yaptıralıda 5 ay kadar oldu. hemen acele edip paylaşmak istemedim..
çünkü başlangıçta yapılan her işlem ilk aylarında güzeldir sonrasında anlaşılır uygulamanın iyi ya da kötü olduğu. ben kaşlarımı didem Özkan a emanet ettim İstanbul'da da tek bu işlemi yapan yer bu hanımefendinin yeri. sizlerinde düşüncelerini merak ediyorum benim gibi benzer olay yaşayan varmı?
Yeni çıkan 4D kaş tasarımı mı yoksa microblading mi?